Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Benim de aklıma takılan bir şey var. Neticede ezber yapıp mülakata girecegiz soruları yanıtlarken ben aniden soru sorulunca heyecandan afallarimdiye korkuyorum açıkçası. Onu nasıl halledeceğiz
-
@keymes hayir sonucta sen bir yerde zoru basarmis gibisin. O puani alip,sinavi gecip listeye girmissin. Umarim mulaktta da senin emegini görürler ve boşa gitmez.
-
@sınavstilisti Hemen cevap vermeye çalışmayın;biraz nefes alın, söyleyeceklerinizi toparlayın.Öncesinde sizi rahatlatmak için ailenizle ve kendinizle ilgili konuşurlar.Onlar da insan,girince anlayacaksınız zaten panik yapacak bir şey olmadığını.Heyecan muhakkak ki olacak fakat siz elinizden geldiğince soğukkanlı olmaya çalışın.Başarılar dilerim.Bir solukta atlatırsınız inşallah.
-
Daha önceleri mülakata giren arkadaşlarımla hasbihal etme fırsatım oldu.Kendilerine hangi köşe yazarlarını takip ediyorsun,güncel olaylarla ilgili,siyasi tarihle ilgili sorularda sormuşlar.Mülakat tecrübesi geçiren arkadaşlar da belirtti zaten ,sadece alan endeksli çalışmak hataya sevk edebilir.Mülakata kadar olan süreçte güncel olayları takip etmek,gerekirse türk siyasi hayatıyla alakalı bir kitap okumak ve gazete ve köşeyazılarını da okumanın bize + sağlayacağı kanaatindeyim.
-
@hobbes teşekkür ederim inşallah onlarda böyle düşünür emeklerim boşa çıkmaz nobetli bi işte çalışılırken hazırlandım ustelik Allah utandirmasin
-
@fiscaldrag teşekkür ederim hocam sağolun
-
@RootofAllEvil tesekkur ederim...
-
Mülakata kalan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Sizlerde de heyecan başladı hayırlısıyla. Biz SGK Denetmen Yardımcılığı sonuçlarını 85 Gündür bekliyoruz. Sonuçların açıklanması ve 2016 Puanıyla yeni ilan için Twitterda etkinlik yapıyoruz.
#SGKVakitTamam TAGı altında bir tane dahi twit atarsanız memnun oluruz. Hepinizin mülakatlarda başarılı olması dileğiyle iyi akşamlar ...
-
@sınavstilisti ezber yapmaktan ziyade okuduğunuzu anlarsaniz ogrenmis olursunuz ve boylece unutma riskini biraz daha otelersiniz. zaten mulakata girdiginizde hicbir sey planladiginiz gibi olmuyor. odaya girerken acaba adim neydi bile diyorsunuz
size ozellikle bilemeyeceğiniz sorular da sorulacaktir, burada istedikleri sizden cevap degil; bilmediginizi nasil ifade ettiginiz oluyor. bu noktaya dikkat etmek lazim.cok konustum, gidiyorum
-
Bana da öyle geliyor zaten bu aşamaya kadar bilgimizi ortaya koyup geliyoruz. Buradan sonrası artık diksiyon, kendimizi ifade edebilme becerimiz. Tabi ki hiç çalışmadan girelim gibi bir tezin savunucusu değilim ama çokta şey yapmamak lazım Torpilsiz alımın az olduğu bir mülakat dileğiyle (BURSA)
-
Ikıncı kez mülakata katılıyorum soranlara tecrübelerimi aktarabilirim
-
@mhmmt soruyorum hocam
-
Sor kanka
-
@mhmmt sormuş halim buydu hocam
-
Mülakat tecrübelerim
Öncelikle mülakat sistemi maalesefki referans öncelikli işliyor..Yani önce referanslı olanlar giriyor (tahminim %40-50) kalan kontenjanı da bizim gibi garibanlar paylaşıyor..
Mülakat yaklaşık 5-10 dk sürüyor... kısa bir tanışma Faslı oluyor okul aile Ünversite vs. Sonra soru Faslı'na geçiliyor..komisyondaki üyeler rasgele sorular soruyorlar ortalama 3-4 soru soruluyor (bana gelen sorular ölçek ekonomisi nedir, Ecrimisil nedir, bitcoin diye birşey duydun mu )
Soruları bilmek güven yaratıyor o yüzden boş gitmeyin iyi çalışın
Düzgün kıyafet giyinin, Ses tonunuz gür olsun Diksiyona dikkat edin,İlk defa gireceklere tüyo mülakat kitabı faydalı olur onu alabilirsiniz, Son olarak Başka kuruma kaçmayacağınıza kalıcı olduğunuza vurgu yapın
-
@guydemapusant ben de istiyorum
-
@Harun-Resid süper olur ya alalım onu
-
Mülakat için ömer dönmez ve imece dışında alternatif bir kaynak yok, değil mi arkadaşlar?
-
Arkadaşlar AÖF mezunuyum ve de hukuk fakültesi ikinci sınıf öğrencisiyim.öğrenci olmam ve AÖF mezunu olmam sıkıntı olur mu mülakat için
-
@osmbst fakultede devamsızlık problemı yoksa olmaz