Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
bu konuda @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli bi malumatınız var mı ?
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@atiba hocam DPB bu konuya açıklık getirdi. En az 1 ham puan alınması şartı söz konusu. Eksi net yapmak artık problem, yani bütün soruların işaretlenmesi durumunu ortadan kaldırmak istiyorlar sanırım.
-
Kurumu arayıp mülakat hakkında bilgi alan oldu mu? Ne zaman olabilir bilgisi olan var mı?
-
@Antimülakat tesekkurler Hocam bence bu konuda bi haber yapabilirsiniz birçok arkadaş bu konuya vakıf değildir.
-
@holywind inşallah
-
@ucanizmirli yukarda arkdşn biri detay veremem fln deyince merak ettim örgüt üyeliği vs araştırılır o da mülakattan sonra olur heralde dediğin gibi önce olsa da yapacakları budur heralde
-
Memleketi tercih etmenin avantajı olur mu acaba
-
Kurum sınavında aldığımız puanın mülakatta etkisi ne kadar olur?
-
@mehlikasultan %50 yazılı %50 sözlü ama sıralamaya girmek için sözlüden en az 70 alınmalı
-
@pozitifdışsallık anladım teşekkür ediyorum...
-
@mehlikasultan sözlü puanı hikaye. ben daha önce elenmiştim. adaletsiz dünya...
-
@James-Buchanan İnşaallah bu defa olur sizin... o da etkili ama hakkı ile girende çok ...biz elimizden geleni yapalım umutla olumlu düşünerek
-
@mehlikasultan herkes hakkıyla giriyor bence. Bi kişi hem kpss den hemde guy sınavını geçmişse hak ediyor.
-
@Antimülakat hocam bir ham puan mi 0.25 de olsa eksiye dusmemek mi
-
@Fişek-MORGEN hak ediyo da eleniyo yine de hocam
-
@Antimülakat nasil yani hocam isletmeden 1 soru isaretledim buda yanlis cikti diyelim nolacak yinemi puanim hesaplanmayacak
-
@Mimar tamam da buna kazanan açısından da bi bakın. Mutlaka kaybeden olacak.
-
@by123 hocam DPB'nin açıklaması o yönde. Bende böyle olmaz diye düşünüyordum ama açıklamayı okuyunca öyle görünüyor.
-
@Antimülakat eyvah eyvah napicaz ya örneğin isletme bilgim yok yani benim