Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
DPB'NİN KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI
KPSS alan testlerinde puanın hesaplanması için en az bir net yapmış olma koşulunun getirilmesi
2016 KPSS ve öncesinde, KPSS A Grubuna yönelik puan türlerinin hesaplanmasında adayın ilgili test grubundan doğru veya yanlış en az bir işaretleme yapması şartı bulunmakta iken; alan testleri ile ilgili daha doğru bir değerlendirme yapılabilmesini temin etmek üzere, 2017 KPSS’den itibaren puan türlerinin hesaplanmasında, adayın ilgili testlerden en az 1 ham puanının bulunması şartının getirilmesi kararlaştırılmıştır.
-
Arkadaşlar o kadar korkmayın illaki 40 soruda 10 nete yakın yaparsınız hiç bilmeden de , ben geçen sene ve ondan önceki sene hiç bilmeden yaptım illaki yapılır çeko kamu ve işletmeden özellikle
-
Arkadaşın da belirttiği gibi işletme,kamu yönetimi ve çeko kısmında illaki yapılabilecek tarz'da sorular oluyor;fakat aynı şeyi istatistik için söyleyemeyeceğim onda ya nokta atışı bir şekilde sallayıp tutturacağız ya da hesaplanmayacak
-
İstatistik ve ekonometri sıkıntı iyi sallamak lazım
-
@Harun-Resid üstad ekonometri kalktı diye biliyorum
-
@Harun-Resid ekonometri artik yok insallah istatistige olur tutturmalar. Oda iki puan turunde etkiliymis. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
-
Yaşlanıyorum
-
Dostlar ceko için notu olan var mı sınavdan önce bakmalik.
-
SGK da mülakat sürecinden sonraki süreç uzamıştı genelde guy vmy test iken mülakat bitimi akşamı ya da 2 gün içinde liste yayınlanır soruşturma başlardı.
Ama bu sene kazananları belirlerler açıklamazlar bekletilir o sürede soruşturmayı yapabilirler o da sonuç açıklama sürecini uzatabilir bu benim düşüncemdir. -
Yaktın bizi sgk
-
mülakat tarihi ne zaman olabilir tahminen temmuz başı gibi filan mı?
-
@alpagu Ağustos'ta ısrarlıyım
-
@De_lorean hacim sen 24 satte bir bu mesajını yayınla
-
ağustos çok geç temmuzda olalım da eylüle görev başı yapalım
-
@alpagu bana da ağustosta olur gibi geliyor ama hayırlısı bakalım:)
-
en az 1.5 ay en fazla 3 ay sonra olur orası kesin de bence bayram sonrası temmuz gibi başlaması daha mantıklı girelim bitsin kazandığımız belli olsun da ağustos bize kalsın en azından rahat rahat tatil yapalım
-
Mülakat için hangi kaynağı öneriyosunuz
1)Ömer Dönmez
2)İMC
3)Tüyo
4)Adem kılıç -
Tuğrul koçer paylaşımı: ''Mülakat için kitaba para vermeyin. Çıkmış mülakat sorularının derlendigi IMece Mülakat çok yakında pdf olarak paylaşılacak....''
-
Bence ağustos ayı gibi ancak başlar mülakatlar bu yıl ki güvenlik soruşturmalarının da uzunluğuna bakacak olursak yılbaşı gibi de işe başı olur.
-
Saygıdeğer kardeşlerim mülakat asamamiz inşallah hayırlı olur. Ama tabi kpss devam ediyor ceko notu olan arkadaşlar var mi paylassa da bizde okusak