Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@ucanizmirli bu hafta sonu 90 üstü falan alırsak etkiler mi acaba aynı mantıkla. Ben vergiye giremediğime bile sevindim kaçarım diye düşünmesinler diye. Şu halimize bak.
-
@gokhangermen ben de işte bundan korkuyorum hocam çünkü mülakata girdiğimizde 2017 kpss açıklanmış olacak ve sonuç belgesini isteseler mülakata giderken el mecbur götürcez
-
@dude benim gecen yil 90 ustu alip kurumdan su an İstanbul da guy olan arkadaslarim var.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@holywind çok güzel fikir bence yayalım bunu tüm arkadaşlara kimse çok kasmasın
-
@holywind evdeki bulgurdan olmayin hocam siz elinizden gelenin en iyisini yapin neticede iki kisiden biri girecek sadece
-
Merak etmeyin zaten eğer herkesin beklediği gibi yüksek alımlar olursa bana göre çok zor.Kimse guyda kalmaz guy sınavı çoğu kişiyi kpssye hazır hale getirtti zorla.
-
guy da kalınmaz daha iyi kurumlara geçilir mantığını bir türlü anlamadım . bu konu da bilgisi olan arkadaşlara soruyorum guy kazanılırsa belirli bir süre başka kuruma geçme yasağı yokmu @Antimülakat @paretowilfredo
-
@ucanizmirli kpss si 95 olan arkadasimi sen tam vdk liksin deyip elediler.
-
@Teklif-eğrisi haklı hocam adamlar. Bırak 95 i 87 üstü adam durmaz orda kaçar en geç 1 sene sonra. Özel sektörde olduğu gibi cayma tazminati sistemi olsa her şey daha güzel olur bence çünkü snn kazanıp da 1 sene sonra bıraktığın işe başkalarının çok ihtiyacı olabilir onların hakkını yemiş olursun
-
Yüksek puanın dezavantaj olduğu günleri de gördük,adamlar da belki kendi içinde haklılar ama çok büyük saçmalık/haksızlık yani
-
@sofuoglu bi kaç haftaya burda "95 aldım sorun olur mu çok endişeliyim" diyenleri de görcez.
-
Arkadaşla bu yüksek puan dezavantajı kpss puanı için mi? Atıyorum kpss 77 ama kurum 90 mesela? Bu durumda mı dezavantajlı olur diyosunuz??
-
@burcudml yo hayır sonucta yuksek de alsan sadece o kurumda kullanabılırsın kurum puanını. Bu teorimiz kpss puanı yuksel olup, diğer kurumlara kaçma ihtimali burcu hanım
-
@gokhangermen valla göreceğiz bu gidişle kardeşim..
-
Facebookta bir arkadaş: "kabine revizyonunda maliye bakanın'da değişebileceği konuşuluyor" tarzı bir yorum yazmış acaba gerçeklik payı var mı,şayet böyle bir şey olursa bizim mülakat tarihlerini öngördüğümüz tarihten ileriye atar mı acaba kafa da soru işaretleri...
-
@sofuoglu kardeşim maliye bakanı değişsin ya da değişmesin mülakatların ağustos ayından önce başlaması zor hele ki bu sene bütün kurumların bu ağır işleyişin de ayrıca en azından 2019'a kadar maliye bakanının değişeceğini de zannetmiyorum.
-
alim sayisi fazla olan yerlerde sizin kpss puaninizi kimse umursamaz. az alim yapan yada dogu tercihlerinde dikkat ederler kalicimi gidicimi diye. zaten alim olmayacakti referandumdan dolayi aldilar, baska yeri kazanmaniz islerine gelir.
-
bakan değişsin bundan kotusu gelmez bence. alim yapmayan maliye bakanimi olurmuş
-
@rayid Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
alim sayisi fazla olan yerlerde sizin kpss puaninizi kimse umursamaz. az alim yapan yada dogu tercihlerinde dikkat ederler kalicimi gidicimi diye. zaten alim olmayacakti referandumdan dolayi aldilar, baska yeri kazanmaniz islerine gelir.
en doğru yorum bu..