Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaşlar mülakata gireceğim.Ancak bu gib sınav sayfasında "sözlü sınava hak kazandı mı?" başlığının altı boş herhangi bir ibare yok. Acaba sizinde mi böyle?
-
Evet hocam boş @senendeksi
-
@sınavstilisti Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Evet hocam boş @senendeksi
Teşekkur ederim. Acaba bir şey mi oldu diye insan garip oluyor. -
Bugün ayın 24ü bugün aciklanir mi mulakat tarihleri vs
-
Mülakat öncesi ön soruşturma söylentisi var onunla ilgili bir durum mu acaba? @senendeksi fakat 4bin kişi için uğraşılır mı o da ayrı bir konu. @TugayÇ 24unde puan açıklanacaktı hocam açıklandı, tarih değildi sanki
-
@sınavstilisti sanmıyorum 4000 kisinin sorusturmasi hangi ara yapilcak ki
-
Benim de isteğim süreç uzamasın ancak ohaldeyiz, belki de tarih ile birlikte boş kısma Evet yazılır. Aslında gib'i arayıp sorabiliriz @TugayÇ
-
Geçen ekonomi bakanı bi açıklama yapmış sayın nihat zeybekçi demiş ki bana kalsa vergi idaresini bile özelleştirmeliyiz.Tahakkuk tahsil işlemleri için kamuya gerek yok.Benim şirketimde 5000 lira veriyorum genç zeki beyin takımı yani iibflilerden bahsediyo çalışmak istemiyolar 3000tlye ekonomi bakanlıpında istihdam edilmek istiyolar.Dostlar diyeceğim o ki artık işler eskisi kadar neyin ne olacağı belli değil.Bnde bu haberi okuduğumda halimize üzülmüştüm.Sayın bakan vergi idaresi etkin çalışmıyo diye değil sadece kamuya gerek olmadığını düşünmüş.Düşünsenize bu yıl 2000lik guy alımı gelmeseydi halimiz ne olurdu.Mülakatı saymıyorum bile.
-
Aileme 1 haftadır mülakatı anlatmaya çalışoyorum.Onlara göre komisyon karşısımda soruları bilirsem eğer kesin geçermişim.Bilmiyolarki durum çok farklı.
-
Ekonomi bakanın açıklamalarına bi bakın isterseniz googleda bulursunuz.Buraya link atamıyorum
-
Ekonomi bakanlığında bahsettiği kadro herhalde ürün denetmenliği olması lazım tam hatırlayamadım 3000 dediğine göre taşra uzmanlık ekonomi bakanlığında ne olaki?@Antimülakat
-
@zenginmemur bizde de puanin yuksek kesin alınırsın durumu var
-
@zenginmemur İçişleri bakanlığına 1500 küsür personel alınması bunun ilk aşaması alınan kişilerin bi kısmı nüfusta felan çalışacağı söyleniyor.
-
@ali27 Bunlar hep garibanlıktan.
Tık Tık. Kim O!
Yoksulluk.
Yine mi beni buldun yoksulluk.. -
2 sene önce Haziran'da açıkladılar Ağustos'ta yapılacak dedi gene yapılacak bence
-
@ali27 herşey güzel ülkede devam edelim ohal khk larını öven Danıştay başkanı varken ne desek boş
-
@ali27 memurluk kalkmaz.Sorun İİBF mezunlarının kaliteli bi hayat isteklerinin gitgide daraltılması,mezun sayısının aöf ile milyonu bulmasıdır.Yoksa üst kurullar merkez uzmanlıklar yine alım yapar ama 3 5 tane olur.Sgk maliye nüfus tapu bunlarda düşük ücret karşılığı gençleri toplar bi 5 yıllıkplan bnce bu yönde
-
Kimseler kalmamış burda doğru düzgün yahu. Eyy millet kpss mi kasıyosunuz
-
@aycan ee mecbur. sen çalışmıyosun galiba
-
@gokhangermen ben tükenmişlik sendromuna girdim galiba masaya oturuyorum ve bir bahane bulup kalkıyorum. Yıldım resmen