Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Facebook kpss a sayfasında gördüm; bir arkadaş insan kaynaklarını aramış mülakat tarihlerini öğrenmek için ona ağustosun sonlarına doğru demişler takribi sınav üzerinden 3 ay geçtikten sonra yapılacak,2015 yılında da böyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam tabi inşallah daha kısa zamanda olur bizim mülakat sürecimiz de çok uzamaz diyeceğim ama aklıma birden ohal'de olduğumuz geliyor..
-
@gokhangermen dostum çalışan çalışsın tabi ki. Ben kendi durumumu arz ettim. Bu sınavı da yaparız be kardeşim inş. yapmadığımız şey değil. Bu sefer tecrübeme güvenerek girecem, hep stresli stresli girdim, bu sınava biraz daha relax modda girmek istiyorum. Kendi tercihim, pişman olacağımı sanmıyorum. İlk 100 gibi hedefim yok. Ortalama bişeyler yaparız gibime geliyor.
-
annem tüm komşulara bikaç ay sonra işe başlayacağımı söylemiş delirtcek bu kadın beni 50 kere dedim şöyle deme insanlara diye. Artık mülakatı kazanamasam bile komşulara ayıp olmasın diye başka eve çıkacam başka yolu yok
-
@ucanizmirli dün de akrabalar aradı hayırlı olsun evladım bursaya ziyaretine geliriz artık diye. En son dayım aradı "ulan kim çıkartıyo bu söylentiyi" dedim "annen herkesi aradı" dedi
-
@ucanizmirli haha aynen babam da beyaz eşya bakıyor hergun kütüphaneden geldim evde yok, aradım. Teknosadaymis. İnşallah sonuç bekledikleri gibi olur
-
@sınavstilisti snnki gene beyaz eşya bakıyo hocam o halledilir. Benimki ev bakıyo ev alacakmışım. Hee dedim baba alırım evi de kaç odalı olsun
-
Ev mi bu çok iyiymiş bizim yerimize sağolsunlar tüm düzeni kuruyorlar :)@ucanizmirli
-
kazanamazsak bizden çok ailelerimizin hayalleri yıkılacak ..
-
@sınavstilisti anneme dedim abuk subuk şeyler bakma git bana düzgün bi kız bak dedim yok diyo önce ben yicem snn paranı elin kızı yiyemez diyo
-
doğru diyor 1sene filan bı yesin kadın benim planım o tabi aklımda hep ya olmazsa ihtimali ile evdekilerin hayallerini en güzel yerinde durduruyorum @ucanizmirli
-
@sınavstilisti ben izmir şampiyonlar ligi olacak diye bursayı seçtim (kendisi bırakın şampiyonlar ligini dünya kupası oldu). paranı yemeyelim diye bursaya kaçıyon dimi diyo anlatamıyorum da guy sistemini. Valla bnmki peşimden bursaya gelecek gibi duruyo ama bakalım ne olacak. Evdekiler değil de eş dost akrabaya ne derim diye düşünüyorum ben de
-
Ben de Ankara'dan korkup yazdım Bursayi. Ben çevreyi hiç önemsemiyorum 2012 mezunu olduğum için alıştım. Binada karsilastigim komşular bu sene alım çok aslında sana öğretmenlik gelmedi mı diyorlar ben tercih etmedim diyorum:)kaniksadim artık. Ama ailem için çok üzülürüm,çok üzülüyorlar yaş ilerledigi icin @ucanizmirli
-
@ucanizmirli eş dost bizi çok düşünüyor(!) kardeşim işe girersek şayet işe girmemize bizden daha çok sevinecekler,ah bu eş dost olmasa ne yapardık vesselam...
-
@sınavstilisti mevzuyu bilmeyen insanlara sistemi anlatmak kadar zor bişey yok. Anlatıyorum anlatıyorum o dışardan "hayırlısı artık" diyo ama ben içinden "bi yeri kazanamamış beynsiz" diye geçirdiğini düşündükçe kendimi dağa taşa vurasım geliyo
-
@sofuoglu aynen hocam o yüzden pek arayıp sormuyorum kendilerini gene bu konular açılacak moraller bozulacak diye. Daha ilk senem ama üzerime çok geliniyo anlamıyorum
-
Kpss, hayatimda donum noktasi oldu.Cok fazla insani hayatimdan cikardim bu donemde.
1.tip insan:
Seni senden fazla dusunuyomus gibi yapan ama sen basarisiz oldukca icten ice sevinen, aramizda kan bagi haricinde( ki bence hic bi onemi yok) bisey olmayan gerelsiz akrabalar.
2.tip insan:
Dost sandiginiz,bu yolda destek beklediginiz ama kostek olup zaman zaman dalga gecercesine konusan, insana kendini gerizekaliymis gibi hissettiren iki yuzlu arladaslar.
3.tip insan:
Sinav mevzusu acilmasin diye apartmandan hizli hizli cikarken adeta ensemden yakalayip "senin is noldu" diyen gordugu ilanin icerigine bakmadan " bu sene cok alim oldu basvurmadin mi" sorulariyla kisa sureli sinir krizi gecirten komsular.Boyle ruh emicilerini hayatimdan cikardim.Siz de oyle yapin.Hayat boyle cok daha guzel
-
Ben kız arkadaşımı bile hayatımdan çıkardım oysa ki tek yaptığı işten geldikten sonra "günün nasıl geçti" demekti. inanın hiç bir halt yapmadım demek o kadar gurur kırıcı oluyor ki dayanmak mümkün değildi.
-
@1903bjk sabrediyoz hocam şimdilik du bakalım
-
@gokhangermen tam yatıyordum yazdıgını görünce sigara yaktım,her şey de vardır bir hayır kardeşim belki böylesi daha iyi olmuştur bilemeyiz...
-
@sofuoglu eyvallah kardeşim ilk kez buhrandan bu kadar çıkabildik inşallah devamı da gelecek hepimiz için..