Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Sahurda ezan okunmasına son saniyeler kala su içersin ya hunharca heh işte şuan tam öyleyim kpss öncesi her şeyi beynime sokmaya çalışıyorum, sıyırmaya az kaldı
-
@aycan o hepimizde var ya hürrem sultandan yayıldı bence topluma
-
@sınavstilisti hiç bilmiyorum.
-
Bu seneki 40lı sorular zorlamaz umarım. Deneme bitmek bilmiyor. Ben de bıraktım gibi guy kampından sonra pilim bitmiş cidden. Bugün 15 dk bile ders çalışamadım. Bu kpss nasıl geçecek bakalım? Dinlenme fırsatımız olmadı hiç o kötü oldu. Mayısta herhafta sonu sınava girdik neredeyse. Biz de insanız nihayetinde, sınav sınav biryere kadar:):)
-
@guylassakartık Bıktırdılar artık valla haklısın hocam. Bi de aciklasalardı mulo tarihini biraz rahatlardık @paretowilfredo hocam sizi duyumcu olarak göreve davet ediyorum
-
@aycan sınavı geçtik ya mülakat tarihi ocağa kadar olsun benim için sıkıntı yok:) sınavı geçip beklicez nihayetinde:) hocam 40lı soru çöz çöz bitmiyor yine bunun da altından da kalkarız birşekilde. Aman iki günde 50 nete düşcek değiliz. Son cümlem Ben İptal Oldum. error artık. Sınava girip çıkmak istiyorum bir an önce. Ne olacaksa olsun. Sezonu kapatalım artık yetti bu sene.
-
Ben daha hiç 40 deneme falan çözmedim. Yetişmiyor konular özellikle icra tvs ticaret vergi napacam bilmiyorum. Deneme gerek var mı acaba bu saatten sonra
-
Ben bir tane yükseliş muhasebe 40lı çözdüm bu hafta. Muhasebede pratiklik gitmesin diye. Bence konu çalış daha faydalı olur. Bildikten sonra 30lu 40lı fark etmez
-
@Fişek-MORGEN denemeler tam bir moral bozuklugu şu saatten sonra.tecrube ettim:)) hele o muhasebe çöz çöz bitmiyor
-
@hope hocam muhasee 50 dk bence ösym muhasebeyi işlem üzerine değil bilgi üzerine inşa edecektir. Tms ve uluslarası standartlar falan saçma sapan sorular geçen sene vardı bu sene de bana göre normal muhasebe kolay gibi gelecek 50 dk sonuçta. Biz 30 soruyu bir saatte çözüyoruz bunu ösym de dikkate alacaktır bence
-
Bence kimse 40lıya hazır değildi. Guy vardı kimse doğrudüzgün 40lı deneme çözmedi. Bu sınavın belirleyicisi muhasebe hukuk olacak bence. 40lı muhasebe çok farklı guya hiç benzemiyor.
-
@guylassakartık muhasebe çok farklı olmaz ya bakmayın denemelere 40 sistem varken ne sormuşlarsa 5 değişik soru koyarlar yine aynı tarz sorarlar. Bence.
-
benim görüşüm deneme çözmenin faydasının abartıldıgı yonunde. Gecen sene de hıc cozmeden sadece konu ve konu testı cozerek hazırlandım yeterlı oldu. Dediğiniz gibi moral bozucu sadece sınav arefesinde. Çogu yayın da kastırdıkca kastırıyor zaten soruları.
-
@Fişek-MORGEN kankam guyda muhasebeyi fulleyen ben yükseliş 40lıda 12 net yaptım. Tekrar yapmamıştım o yüzden de olabilir. Bilmiyorum belki yükseliş zordur.
-
@guylassakartık sıkıntı yükselişde o zaman sende değil
-
Tam pazar günü her şey bitecek ders çalışmıycaz bi süre diye seviniyorum ki aklıma mülakata çalışacağım geliyor.. Hüsran.. Ama tabi bunada şükür , umarım dinlenmek için biraz zamanımız olur çok yoruldum
-
@Fişek-MORGEN bencede, bende sıkıntı olsa guyu kazanamazdım ayrıca 4t guy denemelerinde 60 falan yapıyodum. Bende gerçek sınavda yapıyorum ama deneme yaptım mı çok düşük geliyor. Bunun nedenini anlamış değilim. Gerçek sınav adamıyım ben herhalde:):)
-
@guylassakartık aynen başkan. Hayırlısıyla girip çıksak da kurtulsak.
-
Gençler mülakatın tarihi bile açıklanmamışken sınavın hemen sonrasında mülakata çalışabilecek var mı? Ben ramazanın sonuna kadar temiz yatıcam. Hiç çalışamam mülakata. Bizde insanız biraz da dinlenelim. Cidden olsun bitsin artık, çünki 3 aydır soluksuz çalıştım, bugün pert oldum, masaya oturdum bir gülmek geldi içimden, sonra güldüm ve dedimki git artık yeter dinlen sınava kadar. :):)
-
@guylassakartık mulakattan çakarsak elde var sıfır hocam oyle deme