Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@gokhangermen @sofuoglu vallahi hocam keşke sınava fln bakmayıp da gerçekten ihtiyacı olanları alsalar işe ne güzel olurdu. Kaç kişi evlenmek için işe girmeyi, kaç kişi de işe girmeyi beklerken evlilikten oluyo
-
Gayri safi milli hüznün %30unu biz yaşıyoruz.
-
@karakalpaklı hocam Tüik'ten bu veriler kesin rakam mı
-
@gokhangermen 30,14 kpss'de çıkabilir.
-
kader her şey dostlar.. düşünüyorum da yaşadıklarımı gerçekten her şey zamanında olmuş her şeyin bi sebebi var ...
-
@aylin Taktir-i ezele teslimiz, ama gayrete de aşığız.
-
Merhaba , iyi geceler herkese İstanbul Guy'lar için ekstra iyi geceler hepimizin hakkkında hayırlısı olsun , son aşamayı da atlattık mı tamamdır. Umarım 3-4 ay sarkıtmazlar mülakat tarihlerini !
-
@karakalpaklı evet en güzeli bu oldu:)
-
Arkadaşlar kişisel bir şey soracağım. Şimdi mülakat güvenlik soruşturması vs derken aylarca zaman geçiyor. Üstelik mülakattan geçeceğimizin de garantisi yok. Askerlik tecilini bozdurmayı düşünüyorum bu yüzden. Ağustosa gitsem askere ve mülakatı geçsem, işe başlamak için yerimi dönene kadar bekletirler mi yani hakkımızı saklı mı tutuyorlar yoksa bir sıkıntı olur mu? bir de acemi birliğinde veya usta birliğinde mülakata izin alıp Ankara'ya gidebiliyor muyuz? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum
-
@bulut_xw acemi usta birliği farketmez her türlü mülakata gitmene izin verirler.Benim dönemimde açıköğretim sınavlarına giden çok oldu.O konuda sıkıntı olmaz.
-
KPSS derslerini tekrar etmeye çalışırken tam herşey bitti derken tüyo mülakat ben de varım diyo kenar da bekliyo:-( İnşallah şu mülakat olumlu geçerde yıpranmamızın karşılığını alırız tabi giden geri gelmiyor da.
-
@1903bjk aynı şeyleri yaşamışız
* -
@bulut_xw Hocam bende Ağustosta askere gideceğim. GİBi aradım. Sorun olmaz dedi. Zaten sorun olsa bile mahkemede emsal kararlar var. Kazanıyormuşsun. Araştırabilirsin.
-
@mert bu surecte olup da aynilarini ya da benzerini yasamayan yoktur heralde:) zor.
-
Tekirdağ icin mülakata kalan var mi arkadaşlar : )
-
@ali27 tüyo mülakat iyi mi kardeş ? adem kılıç ta çıkarmış bir tane usta diye
-
@1903bjk bravo hocam kpss aya hazırlanan her iibfli bu olayı başarırsa dersler vız gelir.Peki şuna ne diyosun bu kadar uğraşıyosun ne olcan?MEMUR cevabı vermen ayrı bi dalga konusu onlar için.Çünkü onlara göre memur az maaş alan insan tipi en kötüsüde bu
-
GUY mülakat tarihleri ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı. Ve de mülakat tarihlerini bilen var mı.
-
@zenginmemur
Ben eskiden bu tarz soylemleri cok takardim kafama anlatmaya calisirdim sistemi ama baktim ki daha A grubu memurlukla B grubu memurluk ayrimini bilmiyolar, bosverdim
Yasin geciyo artik ozele de giremezsin( ki ozel tecrubem var az cok) diyen mi dersin, ee ise giremiyosun bari evlen diyen mi dersin Cevabim net artik:" ben boyle istiyorum sen benim yerime dertlenme, ben iyiyim"
Herkes ne de cok biliyo herseyi:)
Ise girince hepsine bir bir haber vericem,SEVINSINLER!
Ha bide memur deme, uzman yardimcisi olcam de o zaman afilli oluyo -
@1903bjk uzman yardımcısı deyince de asker mi olacaksın diyenler oluyor ben direk müfettiş olacam diyorum sanki araştıracaklar ne olduğumu