Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@James-Buchanan herkesin hakkıyla bi yerlere gelmesini istiyorum
-
sgk da sürecin bu kadar uzamasının nedeni güvenlik soruşturmasından mı yoksa mülakatla mı ilgili
-
@Antimülakat hocam Komiser Yardımcılığı sınavının ne zaman olacağına dair bir fikrin var mı? Şayet ben guy olmasaydı ona yönelecektim,şayet guy mülakatıyla paralel bir zaman da veya daha önce olursa sıkıntı.
-
@ali27 haklısın hocam. bıktım elenmekten. bir insan kaç kez elenebilir rekora koşuyorum 5 olacak. bir insan dış görünüşüne göre işe alınır mı hemde kamuda. olacak iş değil. herkes aynı cevapları veriyor. kaç kez eleyebilirsin, görmüyor musun bu insanın kaçıncı girişi. neye göre karar veriyorsun. yazık gerçekten çok yazık.
-
@ali27 adam bulması nasıl kolay oluyor taktik ver bizde bulalım
-
@James-Buchanan Ben faklı kurumlarda sınava girdim 6-7 oldu elendiğim artık bi mülakat oldumu kesin beni eleyecekler fikriyle mülakata gidiyorum:-(
-
@köyün-ağası Kul hakkı yerim diyon yani
-
Hayallerim yine ertelendi..
-
@ali27 benim 3. Mülakat olacak hiç birşey umrumda değil artık
-
-
@köyün-ağası peki senin hakkını alanlara hakkını helal ediyo musun?
-
ben de sadece bilgime güvenerek gircem mülakata, bedduam da hazır yine de kul hakkı yiyecek olanlar bilir.
-
@sınavstilisti inşallah öyle olur kardeşim ben komiserliğe başvurmayı da istiyordum fakat guy olunca askıya almıştım inşallah ileriki bir tarihte gelir hemen gelirse sağlam ikilemde kalacağım
-
@ali27 etmiyorum onlarda etmesin ben elendim eleneceğim kadar valla bıktım ders çalışmaktan kpss den kurumdan
-
Eylül ekim mi yuh ya o kadar bekletirlerse kafayı yeriz. Bide mulakatlar ekimde yapilirsa o zaman bu guy ilani hangi ara gelecek ? Gelmeyecek mi yoksa ?
-
@TugayÇ bekletmezler o kadar temmuzun ortası yada son hafta mülakat olur bakma millete
-
@köyün-ağası Kardeşim bende farklı durumda değilimki 6-7 mülakattan elendim farklı kurumlarda sıkıldım artık gidiyorum komisyonun önüne kendini tanıt diyo tanıtıyosun soru soruyor cevaplıyosun bi bakıyon eleniyorsun neye göre elediklerini bile bilmiyorsun.
-
@köyün-ağası kardesim bence hakli olabilirler. Bak sgk kac ay oldu. Gumruk kac ay oldu hala aciklanmadi.
-
Allah gönlüne göre versin kardeşim ama komiser yrd çok sabır isteyen bir süreç. Çok iyi düşünüp karar ver seçim yapcaksan. Hayırlısı olsun hakkımızda @sofuoglu
-
@ali27 Allah sonumuzu hayr etsin ne diyim