Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@TugayÇ ben foruma yeni girdim önceki iletileri okumadım ama uzatmazlar o kadar
-
@köyün-ağası Amin yanlış anlama yani benim sadece demek istediğim herkes hakkıyla girsin başka bişey istemiyorum.
-
@Antimülakat hocam senin ki duyum mu yoksa dusuncen mi mulakat tarihleri ?
-
@köyün-ağası sözlü mülakatı geçince işe başlama ne zaman olur ağa
-
@ali27 kurum mülakar saçma zaten en iyisi kpss puanına göre yerleştir güvenlik soruşturmasını yap
-
@köyün-ağası Aynen bi yerde sözlü mülakat varsa sıkıntı
-
@aylin 3 ayı bulur ama bu sene güvenlik soruşturması uzun sürüyor 5 ay ı geçer bence
-
Merhabalar dostlar, inşallah uzatmazlar temmuz candır
-
@TugayÇ hocam bir kaç kişiyle konuşmanın üzerine yaptığım genel tespit. Çok yetkili kişiler olmasalar da sürecin epey yavaş ilerleyeceğini düşünüyorlar.
-
@Antimülakat kasım da benim askerlik var ya oraya kadar uzamaz insallah
-
Ahhh ah biz burda kaç dk. Sonra RG yayınlanırda guy ilanı gelir mi gelmez mi diye saniyeleri sayıyorduk şimdi ya buna da şükür
-
Sınav sonrası twitter etkinliklerine kaldığımız yerden devam etmeliyiz o zaman.Ülkenin bürokratik yapısının çarpıklığını anlatmamız gerekli.Algı oluşturup baskı kurabilirsek süreci hızlandırabiliriz.
-
@eomer hic sanmiyorum sgk icin yapilan kacinci etkinlik hatirlamiyorum bile degisen hicbirsey yok malesef
-
Arkadaşlar mülakatların erken olması içinde bayram sonrası baskıya davet ediyorum sizleri, biz de elimizden geldiğince haberlerle vs. destek atalım. Ne kadar öne aldırırsak o kadar iyidir, tabi elimizden geldiğince !
-
@Antimülakat hocam sgk ve gumruk mulakatlari kac ay oldu aciklamadilar onca etkinliktrn sonra ben degisecegini hic sanmiyorum
-
@TugayÇ hocam en azından mülakatların öne alınabilmesi ve bir an evvel yapılabilmesi için. GVS'ler için dediğiniz doğru, kurumlarında yapabileceği pek bir şey olmuyor, sonuç değişmiyor.
-
@TugayÇ hocam sizin sgk işi biraz pasif kaldı.Sayıca az olduğunuz için olabilir ama genel bir baskı ile mülakat süreçlerinin hızlanmasına yönelik bişeyler yapmamız şart.
-
Sizler de haklisiniz ama mulakata kalanlar olarak cok eksildik. Yapilan etkinlige katilim sayisi cok az olacaktir
-
@TugayÇ hocam bu sadece bizi ilgilendirmiyor ki bizim mülakat sürecimizin uzayacak olması 2017 kpss'ye giren arkadaşları da mağdur edecek ki a grubunun en gözde(sayısal olarak) mesleklerinden biri,binaenaleyh antimülakat hocama katılıyorum 2017'deki giren arkadaşların da desteğini alarak bir twitter etkinliği veya farklı tarzda etkinlikler yapılması gerekir şayet bu denli uzayacaksa süreç
-
Şimdi süreç uzayacaksa eğer iibflinin umudu guy alımı ne zman gelcek ozman geçen bi arkadaş diyodu sohbet esnasımda bn eylül ekşmde bekliyorum diye.Ya da guy ilanı gelene kadar şöyle en az 200 kişilik bi ilan en azımdan kpss sonrası gelmeli yoksa guy yine gazetelere ilan vermye kalacak gibi.Yada maliyede değişim olcak onu bekliyolar.