Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
İktisat bi bana mı zor geldi???
-
@ali27 hepimize zor geldi
-
@ali27 iktisat degildi o baska biseydi.
-
guy sorularından daha şaşıtıcıydı, ösymden fetöcüler gidince nasıl soracaklarını bilemedilerse demek..
-
muhasebeye 50 dk veren ve ayrıca kitapçığı 5 dk geç dağıtıp tam zamanında toplayan zihniyeti kınıyorum.
-
dostlar artık bu başlık daha bir önem kazandı ne dersiniz
-
Selamun aleyküm GUYcular
-
Yeni yerimiz
-
@James-Buchanan allah o hak yiyenleri bildigi gibi yapsin muhasebede bizmde bes dakikamizi yediiler.
-
@safiTÜRK69 belli ki kpss iyi geçmiş.
-
@James-Buchanan Guy olmadı.Özelden soranlar var ondan yazayım dedim ne zamandır girmiyordum.
-
Yavaştan toplanalim dostlar, KPSS de bitti
-
@safiTÜRK69 Çok üzüldüm hocam sizin için inşallah bir dahakine olacak. Kpss nasıl geçti
-
@safiTÜRK69 geçmiş olsun hocam. üzüntü verici.
-
Bncede dostlar tek umudum guy.Yoksa 2018 kpss beni bekler.Hukuktan iyi yapanları anlamıyorum.Nasıl yapıyolar hangi kaynak hangi dershane.Murat yayınlarını kullandım hukukta ama olmadı.İstanbulda sırf hukuk için kursa yazılmayı bile düşünüyorum guy olursam eğer.
-
@gokhangermen
Sinavda sorulari yapamadikca, guy mulakatindan gecerim insallah diye dua ettim.
Bu kpss den bana hayir yok gibi, butun umudum guy -
Ramazanda dinlenelim başlamayın lütfen hemen
-
Mülakat tarihleri ne zaman belli olur ramazanı pas geçerler mi ?Duyumu yada pek tabii ciddi göstergelerden hareketle güçlü tahmini olan var mi ?
-
Arkadaslar insallah guy mulakatindan geceriz de hepimiz kurtuluruz bu kpss den guy mulakatina nasil caliscaz arkadaslar ilk defa giricem mulakata
-
Buralar yakında hareketlenir