Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaşlar kpss süreci bitti artık bundan sonra guy mülakat süreci mülakatı geçmiş ve 1.5 yıldan uzun süredir çalışan arkadaşınız olarak tavsiyem şudur: hem kpss sonuçları hem de mülakat tarihleri açıklanana kadar kapatın defteri kitabı... Bir işte çalışmıyorsanız bu ramazan ayında mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın... Kitap okuyun, dizi film seyredin sinemaya gidin, kendinize ve ailenize vakit ayırın
Mülakat tarihleriniz belli olsa bile bugünden itibaren 1.5-2 aydan önce yapılmaz -
Tek umudum bu mülakat.
-
@RootofAllEvil çalışıyorum kafamda deli sorular var hastalıklar var ailemde uzaktayım tekim isyan noktasındayım neyse hayırlısı diozda olmuyor
-
@magun aman hocam kendinden başka sermayen yok iyi bak ona
-
@1903bjk bundan sonraki surec senin icin guzel basladi tebrikler sampiyon
-
@hobbes kpss ağlatti, beşiktaş güldurdu tesekkurler:)
-
@1903bjk olsun elinde guy mulakati var
-
@hobbes
Butun umudum o zaten, istatistik sinavini dua ederek degerlendirdim muhasebeden sonra -
@1903bjk hahaha bnde allahim bu sinavda 90 almayayim onun yerine mulakati 80 ver dedim
-
@hobbes Allah dualarimizi kabul etsin
-
@1903bjk aminnnn
-
Merkez uzmanlıklar benim adıma hüsran oldu artık.Tek umudum guy ve açılır puanda geçen yıllar gibi düşük kapatırsa en azından mali hşzmetler olur diye dua ediyorum.5 10 kişilik ilanlar benim için bitmiştir.
-
buralar değerlenir rezerve
-
@gokhangermen keşke ben olsam hasta
-
Psikolojim kötü, süreç devam ediyor maalesef daha da sürecek gibi. Keşke azıcık bürokrasi devlet hızlansa da, şu süreçler daha da kısalsa. İstirahate ihtiyacımız var bol bol dinlenin bence:) sezonu kapattık şükürler olsun.
-
@guylassakartık maalesef öyle bir şansımız yok guy mülakatına çalışmamız gerek KPSS iyi gelse ne olacak bir yıl oldu KPSS 2016 ya gireli hala boş boş geziyoruz KPSS 2017 guy alımları işe başlama felan 2018 i rahat bulur gibi Allah inşallah yüzümüze bakarda şu GUY u kazanırız inşallah.
-
@ali27 dostum mülakat için çok çalışmaya gerek var mı ki, 2 3 soru kısa ve net. Diğer faktörler daha önemli bence. O kadar çalışmış insanlarız sorulacak sorulara illaki cevap verirsin de....
-
@guylassakartık Yani bi yorum yapamıyomda tam olarak bence riske atmamak lazım GUY sınavını gördük tek kaynak üzerinden gidenler sıkıntı yaşadı KPSS şu kadar soru tutturduk diyen kaynaklar tarih oldu.Pişman olmamak adına iyi bi çalışma sergilenmeli bence.
-
KPSS bitti diye sakın çalışmaları bırakmayın. Alan bilgisi delikli kovadır sürekli üstüne bir şeyler eklemezseniz elde olan bilgide akar gider.sürekli yeni şeylerle doldurmaya bakın, bunu da yapamıyorsanız en azından sık sık tekrar yapın.. Yoksa bir iki ay sonra kurum sınavlarına çalışmaya başlayınca ikame etkisiyle gelir etkisinin yönlerini karıştıracak duruma gelirsiniz.
-
Ben başvuru esnasında tecil tarihini 05.09.2019a tecilli yaptım. Şimdi tecili bozdurup Ağustosta askere gidersem sıkıntı olur mu mülakat için. @paretowilfredo @Antimülakat