Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Evettt artık forumlara gidebilirim. Guy sonrası burdaki bazı farelere kalsam 50 dogrum cikmayacakti. Şükür 88 yapmisim. Sonunda düzgün insanlarla yardimlasabilecegim bir yer acilmis . Izmir için beklemedeyim . Bu arada biraz dinlenmeyi hakettik. Allah hepimize iyi yerler nasip etsin insallah
-
kendimi tekrar çalışmaya hazır hissedene kadar babam bile dersin başına beni oturtamaz. Hiç kusura bakamam. Yeter da bizde insanız.
-
@O'connor herhangi bir şey olmaz hocam, gidebilirsiniz. Kuruma henüz resmi bir belge vermiş değilsiniz. Yine de Ağustosta gitmek yerine mülakat sonrası gitmenizi tavsiye edebilirim. Temmuz'da gitmeyi düşünmüyorsanız.
-
@RootofAllEvil Hayır. defter kitaba saldırın arkadaşlar. mülakatta kimsenin kara kaşına kara gözüne bakmıyorlar. zaman kıymetli.
-
@Antimülakat Teşekkürler hocam. Temmuzda gidemiyorsun. Ağustos celbi var.
-
@O'connor hocam o zaman mülakat sonrası gidebilirsen daha mantıklı olur gibi. Bir sonraki celp döneminde gidilebilir.
-
@James-Buchanan bakıyorlar kardeşim kara kaşına da kara gözüne de konuşmana da diksiyonuna da bakıyorlar . Sana sorulan 10 soruyu cevaplasanda istediğin kadar kalem kitaba sarilsanda bakılıyor .
-
@Antimülakat hocam daha önce de yazdım ama sana sormak istedim dün bi kitapçıgın uzerini doldurmadım sence sorun olur mu bana
-
@gokhangermen hocam olur diye düşünüyorum. Sonuçta karşılaştırma yapılıyordur, bu kitapçık bu kişiye ait mi? Neden doldurmadınız? Özellikle doldurun diye söyleniyor.
-
@Antimülakat sürenın yetmeyecegı paniğiyle aceleci davrandım sanırım
-
kpss den sonra yeni mekanım:) O neydi öle kpss de kendimi cemil karşısında kafası cama sıkışmış müjde ar gibi hissettim:((
-
@Antimülakat kitapcıktan barkot alıyorlar ya belkı ordan yırtabılırım bana ait oldugu konusunda
-
@James-Buchanan sen kazan kardeşim biz dinlencez
-
@gokhangermen hocam ihtimal var ama kesin ve kati şart olarak kitapçık üstündeki kısımların doldurulmaması sınavın geçersiz olması gibi bir ibare var ise ki, ben öyle hatırlıyorum kabul etmeyebilirler.
-
Bu arada guy mülakatına kalanlar şunuda hemen belirteyim varsa facebook ve diğer kişisel hesaplarınız mülakatlar sonuçlanana kadar şuandan itibaren kapatmanız yararınıza olacaktır eğer gerçek kimliğinizle açtıysanız yıllar önce beğendiğiniz yorum yaptığınız bir paylaşım bile aleyhinize sonuç doğurabilir bilginiz olsun mülakat sonuna kadar kapatmak da fayda var
-
@gokhangermen bence olmaz. Direk optiği okurlar. Kitapçıkla uğraşmazlar.eğer ki sınavla ilgili bir şüphe olunursa incelenir. Tahminim bu yönde
-
@guyman Haklı olabilirsiniz ama kapatmaktan ziyade daha dikkatli kullanılması gerekir
-
@toldado ben de boyle dusunuyorum ama ıste o huzur bulamadım ıkı gundur
-
@ali27 ben uyarımı yapıyım da kardeşim sen kapatma 4-5 yıldır bu işin içindeyim kimin ne zaman hangi sonuçlara katlanması gerektiğini maalesef bizim ülkede belirlemek zor bazen çok masum insanların bile sebepsizce canı yanabiliyor. Kurunun yanında yananlardan olmayın diye uyardım. Kapatmak size çok bişey kaybettirmez ama senin bile unuttuğun bir paylaşımdan dolayı ufacık bir durumdan dolayı başınız ağrımasın diye diyorum. Sen yine de dediğim gibi özgürsün kapatıp kapatmamakta.
-
@guyman Uyarınız için teşekkürler sağolun