Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@ali27 Buna nasıl izin verilmiş? Yani çok belli olur diye düşünüyorum. Bu ülke işte bu zihniyetler yüzünden düzelmiyor. Saçmada olsa bir kural var ama onu neresinden delsek diye düşünüyorlar hep. yazık...
-
Arkadaşlar benim tecil 30 eylül son. mülakat 30 eylülden sonra sonuçlansa ne olur
-
@kzxp Vallaha bilmiyorum bunu itiraf edende paylaşımı silmiş gözetmenler ne yapıyomuş o sıra da anlamadım ya saatin içinde olduğu söylenen kameralar ne durumda
-
@ali27 Neyse genede herkes için hayırlusı deyip yolumuza bakacağız. Ama bu tip adamların bir yerlere atandıklarını görünce acayip moralim bozuluyor...
-
Arkadaşlar hiç duyumu olan yok mu eylüle ekime mi kalıcak bu mülakatlar?
-
@kzxp sınav mı yapıyon ders ders bölüyon mu o zaman optikleride ayrı ayrı ver.
-
@pozitifdışsallık aynı durumdayım.
-
Bizim insanımız düzelmez arkadaş en ufak bir kanun hükmünde bile açık arayıp nerden nasıl sıvışsak diye bakıyorlar olaylara
Bunun çözümü ya tamamen eski sisteme dönmek 120 ayrı puan türlü yds li falan veya her teste ayrı bir optik vermek -
@RootofAllEvil her ders tek kitapçıkta olmalı.
-
Biz salak yerine konulduk resmen bizde biliyoruz o sorulara 10 dk fazladan verilseydi en az 7-8 soruyu daha çözebileceğimizi bi uyanık bunlar peçeteye yaz sıraya yaz oraya buraya yaz oh geri kalan 60 dk da çöz soruları zaten amaç 50 dk da ne kadar çözdüğümüzdü yoksa şuan bize de verseler o soruları emek verip çalışan herkes çözebilir. Hakkımız açık açık yenildi bir de bu ne rahatlıktır yahu peçetelere yazmalar oralara yazmalar filan ben sınavda bir tane peçete açıp içine kalem traş çöpümü koydum sınavın sonuna doğru bunda bile gözetmen dik dik bana bakıyordu bunların gözetmenleri sınavda uyudumu napıyolardı yani
-
@guyman Söylenenlere göre adamlar yapmışlar doğru mu yalan mı bilmiyom yapılırmıydı yapılırdı.Bizimde zamanımız olsa dediğin gibi 30-35 netin altına düşmezdik bazı kişiler son 15 soruyu bile görememiş yazık gerçekten yazık.
-
@ali27 valla öyle ben çözebileceğimi bildiğim halde bazı soruları atlamak zorunda kaldım çünkü onlara uğraşsam diğer kısa ve kolay sorulara hiç bakamayacaktım uyguladığımız taktiğe bak karrdeşim ne kadar masumane yani süreye ayak uydurarak kendimizce taktik oluşturuyoruz zaten olması gereken de bu bunların yaptığı gibi değil. Ama tabi ösym de de suç var eski sistemden dönersen böyle sakıncaları önleyemezsin işte zaten anlamalıydık istatistiğe 60 dk verdiklerinde bi sıkıntı olabileceğini
-
@guyman Haklısınız hani dersleri bölüyon optikleride böl en iyi olduğum ders muhasebe onada zaman yetmedi çözüp emin olamadığım sorulara geri dönerim dedim dönemedim ilk ne işaretlediysem öyle kaldı.Muhasebem orta seviyede gerçekten muhasebe kolay değildi arkadaşlarım batırdı resmen adamlar 15 20 net yapıyorlardı denemede sınavda belki onu bile yapamadılar.2016 da sınav yapıyon geçerliliğini 1 yıla düşürüyon sonra 2 yıla çıkartıyon 2016 puanlarıyla doğru düzgün alım bile yapmıyon anlamiyom artık ne yapmaya çalışıyolar.
-
Onu bunu bilmiyom artık KPSS de dördüncü yılım oldu kim ne yaparsa yapsın tabi vicdanı rahatsa tek istediğim şu GUY mülakatı bi hayırlısıyla en erken zamanda olsun tabi adil bir şekilde ona göre yoluma bakacağım sıkıldım artık ders çalışmaktanda insanlara dert anlatmaktanda .
-
Muhasebe demek öyle oldu ha, bizim niye aklımızdan geçmedi hiç? Neyse bunuda yazdık bir kenara. İktisat çok değişikti benim canımı en çok o sıktı. Sorular iktisat sorusu değil, cevap belli değil, sorunun ne sorduğu belli değil. Cidden ben böyle soruları hiçbir yerde görmedim. Is lm ad as bp hiçbir tane sorusu yok gibiydi. Son 4lüden birtane örtük enflasyon sorusu geldi. Ne harrod domar leontief yoktu boşuna çalışmışım gibi geldi.
-
@guylassakartık Aynen iktisat çok sıkıntıydı geçen yılda iktisat soruları iktisat sorusu değil gibiydi.Muhasebe için bi sıkıntı var gibi bide işin kötü tarafı bu adamlar hukuk ve iktisat için de bu şeyi yapmışsalar ne olacak bana iktisatta zaman fazlasıyla yetti çünkü soruları çözemiyodum zor geldi muhasebedeki uyanıklığı hukuk ve iktisatta da yapmış olabilirler
-
@ali27 o iş yapılırsa sadece muhasebede yapılırdı hukuğu işlem yaparak doğru cevabı bulması mümkün değil. İktisatta da süre yetti yapan yapmıştır o süre içinde. Fakat muhasebe de kötü olmuş. 5 soru vardı yapmadığım peçeteye yazsam 3 4 ünü mutlaka yapardım hiç bakamadım çünkü o sorulara. Yapacak bişey yok umarım bu olayın failleri çok değildir. Yoksa yazık olur bizlere. Şu guyu geçsem valla gözümde daha hiçbişey yok. İsteyen hakim kaymakam olsun. Yarış atı olduk. Şu işlerden bir sıyrılsak baya iyi olacak.
-
@guylassakartık Aynen zaten tek temennimiz o Şu GUY mülakatı hayırlısıyla olsun da inşallah geçeriz.GUY a çalışmaktan KPSS ye pek bakamadım zaten iyi birşey de beklemiyom hem iyi puan alsam ne olacak ki kendi adıma bir yıldan belli guy için bekliyorum bir yıl daha bekliyemiyecek gibiyim artık.
-
Muhasebede süre sıkıntısı olacagını biliyordum.Onun için çok hızlıca çözmeye çalıştım.Çok şükür 1-2 sorum kaçmıştır en fazla 35 tane işaretledim.Gecen sene derece yapan arkadaşlarım bile 25 tane işaretlemiş..İktisat zaten beni bitirdi.
-
@safiTÜRK69 sınavda bi maliye idare ederdi muhasebenin bazı soruları paragraf soruları gibiydi kaç defa okudum bazı soruları anlamak için iktisat zaten uçmuştu mikro makrodan adam akıllı soru yoktu