Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sınavstilisti
Ben de Uluslararasi Iliskiler mezunuyum.Kendi alanimizdan da sorarlar mi acaba? -
Uluslararası iktisat ve kuruluşlardan soru geliyormuş hocam @1903bjk
-
Gençler mülakatı geçmenin kısayolu yok mu:))
-
@guylassakartık benim bu alan netlerinden sonra mülakat için geçmem şart oldu. Millet Coşmuş ben yerlerde
-
@by123 kardeşim muhasebe hilesi yapılmış, valla ben de tırsıyorum 5000in gerisine düşmekten
-
GUY u kazanmam şart oldu artık millet sınavım kötü geçti diyip duruyordu şimdi yüksek net sayıları hava da uçuyor moralim bozuldu.
-
@guylassakartık 100 netlerden bahsediliyor ben 80 i göremedim şaka gibi
-
@ali27 aynı hissiyatları paylaşıyoruz kardeşim beklediğimin altında bi net geldi, inşallah guy olur olmazsa daha da ileri gidebilecek gücü göremiyorum kendimde çok zor bir süreç ya inşallah hepimiz için hayırlısı olur
-
@by123 Ne 100 ya adamın netlerini topladım 120 yi felan buluyor moralim bozuldu nasıl yaptınız bu netleri anlamıyom
-
@sofuoglu İnşallah guy olur şu guy un KPSS öncesine yakın tarihte yapılması mahvetti bi ankaraya git gel felan KPSS ye çalışamadıkki
-
sıralamamız iyi olsunda, netler önemli değil. guyu yapan kpssyi de iyi yapardı gibime geliyor. Bende son 5 gün hiç bakmadım kpssye ama iyi gibiydi. Bir belli olsun bakalım, görelim.
İkinci senede 5-6 ay kpss kasan bu sınavda affetmezdi. Affedilecek bir sınav değildi çünkü. İktisat hariç -
@ali27 gecen seneki 84 puanim hayal benim sanirm. Nasil yaptilarsa masallah yani helal olsun.
-
@by123 geçensene 84 yapmışsın, bu sene çok bakamadın mı? Merak ettim normal şartlarda bu sene tulum çıkartman lazımdı
-
@guylassakartık yo nasil bakmam guy icinde baktim ondanda 83 aldim son ana kadar baktim kpssye de ama iktisat beni mahvetti maliyedr de bekledigimden cok cikti iktisatim cok kotu
-
@by123 iyidir iyidir. İktisat herkesin öyle, sınavdan önce herkes benim çok iyi der. Sıkıntı olmaz bence.
-
@guylassakartık yok hocam benm iktisatim kotu bir net bi maliyede 20 ustune cikmism hukuk 19 kusur net muhasebemde 18 net
-
Gençler guyları gişeye veriyorlar mı?
-
@aksaçlı çamlıca gişelerde çalışan arkadaşlarım var
-
@aksaçlı gişede kuyruk olur:)
-
Şimdi vergi dairesinde gişe memurlarını gördüm önünde felaket bi kuyruk merak ettim sorayım dedim