Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@nrzmrh kardesim hakkinda hayirlisi olsun senin gibi durumda olan tanidiklarim var sadece senmissin gibi gelmesin sana. Sen guy u halletmeye bak. Hangi ili sectin guyda
-
@kenanus123 kardeş 79 nete kaç gelir çıldıracagım
-
Gk gy kac net?
-
@hebelebe gk gy kac net?
-
@kenanus123 istanbulu sectim tek umudum o suan. Maliye de sadece 23 u gorebildim digerleri hep 15 net nolcak bilmiyorum insallah bi dahaki alimlara basvurcak bi puan en azindan gelir de her ihtimale karsi
-
kavram, teori ve politikalar- ömer donmez kitabını aldım mulakat için, daha önce calisan var mi kitaptan, yeterli gelir insallah.
simdi çalışacağımdan degil de, babamin karti elime gecmisken alayim dedim
-
@holywind mümkün değil
-
@kenanus123 peki bu anayasa değişiklikleri yada diğer değişiklikler yer alıyor mu kitapta belirtmiş ön yüzde ama sizce nasıl
-
@murti1930 ben 2016 kitabini almistim o yuzden orda degisiklikler yok ama degisiklikleri cok buyutme kafanda idare hukuku idari yargi degisiklikleri zaten heryerde var. Anayasa degisiklikleri icin hangileri yururlukte falan diyede dusunmene gerek yok youtube 20 dk lik bi video da guzel bi anlatim mevcut zaten diger derslerdede ciddi bi degisiklik yok.
-
@2016mağduru kardesim bu kitabi almadim ben sen inceledin mi bana bilgi verebilir misin
-
@2016mağduru ben de denemeleri alırken bunu da aldım koydum kenara baya kalın geldi gözüme umarım biter ama hepsine yetişmek mümkün değil
-
@kenanus123 henüz gelmedi kitap, dün sipariş ettim. yeterli gelir umarım.
geldigi zaman yazarim inceleyip.
-
Ben de Tüyo Mülakat veya Ömer Dönmez'in kitabından birini temin edeceğim.Tüyo'yu kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini beyan ederse müteşekkir olurum.
-
@kenanus123 teşekkür ederim başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun inşallah
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Tüyo mu Ömer dönmez mi elinde olan arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
-
KPSS de batıranlardanım diyebilirim.. Yaşadığım bir kaç olaydan sonra çok güzel başladığım sürece devam edemedim.Zor bir sene geçiyordum ki GUY sınavı açıldı umutlandım Nisan'ın başında İMECE ye başladım kısa kısa konu tekrarları ve İMECE diye gittim ve GUY a yönelik konu tekrarı yaptım çok umut bağladım ama 75 te kaldım İstanbul için .. KPSS de iyi değildi. Sorular 10 tane artmasına rağmen geçen yılın netlerini bir tek Maliye'de geçebildim o da 21.25 İktisat ve Hukuk 14 er net ancak gelir.. Ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum valla çile çile çile gidiyoruz bu sene .. Umarız yüzümüz güler.. Peçeteye yazıp soru yapan arkadaşların da zekasını takdir ediyorum fakat tilkiliğe çalışan aklın birazda hakkaniyete çalışmasını temenni ederdim diyemeden de edemiyorum..
-
@2016mağduru eski basım değil mi o yaa
-
Guy mülakatları erken olsa keşke.Bnde istanbul guydayım kontrol etmedim ama çok bariz sorularda yanlışlarım var.Hukuk geçen yıla göre zordu iktisat en zoruydu kpss tarihşnin bnce.Maliye kolay muhasebede zamandan dolayı boş bırakılan soru sayısı çoktu.Hukuku yapamıyorum.Tek sınava puanım yeter gibi oda mali hizmetler inşallah guy mülakattan önce gelir
-
...............