Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@alpagu spor??? o ne alaka.
-
@James-Buchanan spor yaptıkça beynin berraklaşır ya sevdiğin şeyleri yap git yüz vs ama spor mutluluk hormonu salgılatıyor stresi azaltıyor tecrübe ile sabittir girdiğim 3 mülakatı da aldım 4 e girdim onu da alcam inş bi de özgüven lazım ama boş özgüven değil gözlerini kaçırmayacaksın kaçamak cevap vermeyeceksin yanlış olsa bile cevabın emin misin dediklerinde evet eminim diyeceksin
-
Arkadaşlar mülalat için ayrıca kitap almayın, zaten kpss bilgilerinizden soracaklar elinizdeki notlar fazlasıyla yetecek
-
@RootofAllEvil bu sene GUY alım puanlarını ve hangi illerin kaç puanla kapattını nasıl görebilirim acaba bi bilginiz ver mı ?
-
@elif-atılgan gib sayfasına girin sınavlar bölümünden görebilirsiniz
-
@elif-atılgan http://forum.tercihiniyap.net/topic/1089/2017-gelir-uzman-yardımcılığı-sınavı-2000-kişi/
Burada mevcut kardeşim her ikisi de.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim
-
@alpagu hocam spor mu yapalım ders mi çalışalım. o kadar vakit yok. o sürede ders çalışırız.
-
Arkadaşlar ters tanzi etkisi nedir ?
-
@Mimar heralde deflasyon nedeniyle tarh tahakkuk arasinda vergi yukunun artmasidir . Olivera tanzinin zitti dersek:)
-
yok kardeş ters tanzi devletin lehine olan durumu oluyor. Enflasyon nedeniyle dış borçtaki aşınmadan kaynaklanıyor. Öyle hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin.
-
@Mimar Enflasyonun,kamu harcamalarının reel değerini azaltmasıdır.
-
@fiscaldrag yok o normal tanzi etkisi
-
Arkadaşlar hepinize iyi geceler. Ben İstanbul için yarın feragat dilekçesi vereceğim sizlerle de paylaşmak istedim. Hepinizin hakkından hayırlısı olması dileğiyle...
-
@thomas Kaymakamlığı mı kazandınız acaba? Burada feragat ediceğinizi paylaşmanız ne güzel
-
@James-Buchanan kardeşim ders de çalış sosyal yönünü de ihmal etme manyak gibi ders çalışırsan komisyon karşısında heyecandan kekeme kalırsın arada zihni boşaltmak lazım o da en iyi sporla olur ATAM bile demiş sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diye spor sonrası ders daha iyi girer kafana tabi bu benim bilim adamları da aynı şeyi söylüyor ama uygulama kısmı sana kalmış
-
@alpagu hocam sonuna kadar katılıyorum geçen sene her sabah 7-8 arası koşuya çıkıyordum ve bunu rutine bağlamıştım, gerek günlük yaşamdaki enerjim gerekse ders çalışma noktasında bana çok faydası olduğunu hissediyordum.Spor ciddi anlamda hayatımızın akışını etkiliyor kilolu/zayıf demeden sporu ihmal etmeyelim gençler
-
@alpagu hem göbeksiz fit bir vucuda giyilen takım da ayrı yakışır
-
Ah bi de şu mülakat tarihleri bir açıklansa idi. Ona göre plan/program yapardık...
-
Bayram sonu bi tarih verirler artık heralde değil mi