Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@RootofAllEvil bu yapılandırmalar bizi buluyor hep
-
@RootofAllEvil yapılandırma??
-
@busus vergi borçlarının yapılandırılması
-
Ağustos ayından önce olmasının zaten imkanı yoktu, mülakatın ne zaman yapıldığından ziyade sürecin hızlı işlemesi bizim için daha faydalı olur. Sgk,kaymakamlık,sayıştay mülakatlarını görünce insan korkuyor ama zannediyorum ki bizim süreç de ağırdan gidecek ama inşallah yanılırım
-
@sofuoglu yavaş gider bu da. yeni bir guy ilanı olursa aralıktan önce olmaz o zaman
-
Benim 3.guy mülakatım olacak.Daha önce 2 kez mülakatına kaldığım bu kurumun yaptığı mülakat dünyanın en tuhaf mülakatı olabilir.Zaten 3 max 5 dk sürüyor 3 kişi var karşınızda genelde birisi yüzünüze bile bakmıyor.Görevlilerle aranızda mesafe var ama o heyecanla aldıgı nefesi bile duyabilirsiniz öyle duyamam diye korkmayın.Sabahın 8.30da kapıya dikerler hele birde sıran sonlara doğruysa ve akşama kaldıysan artık kravat bir yerde,takımın gecelik gibi olduysa ne olacaksa olsun moduna girersin.Genelde soruyu soranlar bilgisayardan soruyorlar ve cevaplarıda onlarda tam bilmiyor yazılandan farklı bir cevap verdiğinizde öyle mi diye size soruyorlar:)) Kurum bir tuhaf torpil önem veriyor deseniz torpil değil,bilginize önem veriyor deseniz hiç alakası yok değişik tuhaf bir kurum.Nasibinizde varsa girebileceğiniz bir kurum ve mülakat olacak.
-
Eylül nedir abi ya, 3 ay napcağiz biz bu kafayla 3 günde sıkıldık yatmaktan, bazıları ekim de guy ilanı gelecek diyor eğer öyle olursa eylüle kalmaz bizim mülakatlar
-
@kenanus123 Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@2016mağduru kardesim bu kitabi almadim ben sen inceledin mi bana bilgi verebilir misin
geldi kitap. inceledigim kadari ile:
dogal olarak derslere ayrilmis bölüm bölüm. icinde is hukuku ve isletme de var.
soru cevap seklinde degil de kavramı verip açıklamasını yapmış. ders notu gibi.
kitabın içeriği görsel olarak cok sade. sadece kavramı anlatmış.
benim icin kitabın puntosu cok onemlidir, ders calisma istegimi bile goturebiliyor harfler icice oldugunda. bu kitabin puntosu kolay okunur bicimde. goz yormuyor.
guy dışındaki mülakatlarda da ise yarar bir kitap gibi.
-
@2016mağduru eyvallah dostum saol
-
Kankalar ağustos ta gireriz bence mülo ya ekim kasım da başlar kazananlar
-
Bu saatten sonra kendinize zaman ayırın ya bırakın mülakat da ne olacaksa olsun düşünmeye değmez .
-
@Hipokrat inşallah öyle olur reis,o denli hızlı ilerlerse ne âlâ
-
@bybredd Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Bu saatten sonra kendinize zaman ayırın ya bırakın mülakat da ne olacaksa olsun düşünmeye değmez .
İşte aradığım yaklaşım.
-
Müdürlerin sözlü sinav yer ve saati belli olmuş bizimkine de çok yoktur herhalde...
-
@Serkan01 21 haziranda da bitiyomuş. Bu tarihten sonra bizim de baskı yapmamız lazım arkadaşlar yoksa 3 ay boşuna beklemek zorunda kalıcaz
-
@ucanizmirli Katılıyorum kardesim sürecin ivedi bir şekilde ilerlemesini sağlamak adına yine bir baskı kurmak iyi olur.Ne derece doğrudur bilinmez ama sonbaharda yeni bir guy gelir deniliyor öyle olursa guy adaylarının eğitimleri ağustos gibi başlar 2-3 ay sürüyor hemen ardından yeni alıma çıkılır diye tahmin ediyorum
Kim bilir belki ağustosta işe başlamış oluruz
-
@Serkan01 Hocam hayallerini yıkmak istemem ama o işler keşke öyle olsaydı.1 ay önceden ne zaman mülakat olacağı belli olur. 4000 kişinin mülakatı en azından 2 3 hafta , bunun sonuçların açıklanması 1 hafta Vergi daireleri hemen belgeleri istemiyor 1 ay onlar bekletir. Belgeleri teslim ettikten sonrada 1 ay sonra da çağırırlar. Bunları çok iyimser söyledim. 28 Kasım sınavında işe başlamalar Temmuz Ağustos ayındaydı ve şuan ülkenin bulunduğu durumu düşünün. Ohaldeyiz ve devletin içinde bi yapılanma var onlarla uğraşırken bizi pek takacaklarını zannetmiyorum.
-
@WilliamNiskanen Dediklerine katılmakla beraber ohal olduğu için süreci daha hızlı ilerleteceklerini düşünüyorum cunku vergi dairelerinde ciddi personel acigi var.Evet geçen sene mulakati çok ileri bir tarihe attılar ama bu pek alisilagelmis bir durum değildi sınav için üniversite tahsis eden bir bakanlık isterse hizli adımlar atabilir.2016 aralık gibi VMY nin yeni promosyonlarinin eğitimleri kasım gibi başlanacak deniyordu da inanmıyordum en ufak bir hareketlenme olmadığı için şimdi kasıma yetistirecekler gibi görünüyor.Bu durumdan hareketle eğer sonbaharda guy sınavı gelecekse ben ise başlama tarihi olarak Ağustostan umutluyum.
-
@Serkan01 işe başlama olarak ağustos biraz hayali olabilir ama mülakatı temmuza kadar öne çektirebilsek her şey çok daha güzel olur
-
Vergi dairesi mudurluguyle sinav olarak sonuç açıklama olarak 2 gun oldu aramızda. Simdi de ayni sekilde olmaz mi yani bu hafta içinde sözlü tarihi aciklanip müdürlük icin olan süre bitince bizimki baslamaz mi