Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Vergi mevzuatını veya vuku çok iyi bilmek gerekir mi sizce
-
@RootofAllEvil Tanzi etkisi:Enflasyonun,'vergi gelirlerinin' reel değerini azaltmasıdır.
-
@guyguycu git adam bul ben arıyorum artık elenmekten sıkılfım
-
Kişilerin söylediği netler kafanızı karıştırmasın arkadaşlar. Değiştirdiği soruda bile, cevapları gördükten sonra doğru şıkkı işaretleme yaptığını düşünmek çoğumuzun yanlışı. Puanlar açıklansın da, Gk gy 70, alan (4 temel ders) 80 ve üzeri net çıkaranlar ilgili puan türlerinden 80 üstüne çıkacaktır. Bununla birlikte ne olacağı çok belirsiz olan bu senede hangi puan türünden 80 üstü aldığınızin önemi ön plana çıkacak. Örneğin, bir kamu mezunu iktisattan 28 yapmıştır, kamu yönetiminde 16 yapmıştır. Kurumların çoğu kişileri mezun olduğu puan türünün ağırlıklı yüzdesinin fazla olduğu puan türü ile çağırırsa bu kişi için o 28 net çok bir şey ifade etmeyecektir. Bu nedenle bu belirsizlik ortamında neyin ne olacağını zaman gösterecek. Daha geçenlerde SGK Teftiş Başkanı önünüzdeki sene hangi puan türü veya türleri ile alıma çıkacaklarını zamana bıraktı. Bu nedenle, canınızı sıkmadan, mülakat çalışmalarına tam gaz devam edin.
-
@halilhy Yani çok iyi olmasada temel kavramları iyi bilmek gerekiyor. Son mülakatta çevremden duyduğum kadarıyla mülakatta sorulanları söyleyim verginin tanımı, harcın tanımı, vergi erezyonu, vergi cenneti, vergi alerjisi, vergiden kaçınma kanuni ile kanun dışı arasındaki fark ne demek bunlar hocalardan duyduğum kadarıyla mülakatta sorulanların bir kısmı.
-
@Ülkü vergi nedir dedi2 dönem önce lönk die kaldım ben balans tanzi vb beklerken vay arkadaş dedim kolay sordular bence almak için ama ben yapamadım
-
@De_lorean Ya bi de mesela sordular ya çok bildiğini de fazla belli etmemek gerekiyor o zaman dahada detaya inebilirlermiş.
-
@De_lorean haklısınız hocam otuz bin kaynakta çalışsan malum biz yine de çalışalım da ne yapalım
-
Arkadaşlar en son okuduğunuz kitap ya da güncel olarak ekonomik yorumlama tarzı şeyler mi geliyor. O zaman direkt tanım sordukları kişiler şanslı yorumlama sakat iş
-
Arkadaslar Ziraat bankasi uzman yardimciligi ve servis gorevlisi ve iki pozisyon icin ilana cikiyor bu aksam . 85 lira simav 6 agustos ta oliucakmis hepsi ayni gun olcakmis ama saatler cakismazsa girilcekmis
-
Fotograf aticaktim ama bulamadim nasil atilcagini arkadaslar
-
Bu sürecin en zor yanı beklemek.İnsanlar artık acıdıklarından olması lazım işi sormuyolar bile yüzüme karşı acıdıkları direk belli oluyo.Kazandım mülakata kaldım diyemiyorum çünkü uzun süreceği belli.İnsanlara göre hayatımız şekilleniyo çünkü arada ailen var onların tanıdıklarıda merak ediyolar.
-
@nrzmrh duyum mu yoksa ilana çıktı mı hocam
-
@murti1930 kesin bilgi. Ziraat calisanlarina atmislar ilanda bu aksam yayina cikiyo 5 haziranda para yatmaya basliyor hocam
-
@nrzmrh ilan geldi de katılım için iki haneli rakamlar hep.. yüklü bi alım değil malesef
-
@hayalimsgk Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@nrzmrh ilan geldi de katılım için iki haneli rakamlar hep.. yüklü bi alım değil malesef
hocam nerede görebiliriz, sitede bulamadım.
-
@Fabrizio pardon kardeşim henüz ilan yayinlanmamis banka calisanlarinin ekranına düşmüş. .
-
Guy mülakatını ağustos sonu eylül başı gibi başlatacaklarmış yeni yapılandırma gelecekmiş ondan aksatacaklarmış ankarada çalışan arkadaslara sordum oyle bir duyum almışlar ins gerçek değildir
-
@köyün-ağası yeni yapılandırma önümüzdeki günlerde başlayacak ve temmuz sonuna kadar sürmesi söz konusu
-
@hayalimsgk evet malesef alim sayisi cok.dusuk