Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@piqou Bende aynı şeyin olmasını ümit ediyorum.
-
@piqou hiç içerde tanıdığım da yok ki keşke sorup öğrenebilsem. En azından o zamana kadar ne yapacağımın haritasını çizebilirdim
-
@ucanizmirli bence yine ayni olacak ve bu hafta içinde tarihler belli olacak. Bayramdan sonra mulakat girmis oluruz bence su tabloya gore.
-
@ucanizmirli Peki kardesim;) hayirlisi olsun da Ağustos olsun Eylül Ekim olsun..Yapilacak etkinliklere her daim katılım göstermeye calisiyorum siteyi takipteyim zaten. Etkinlik düzenleyen arkadaşlarımız şuralari bir canlandirsin bizi güzelce yonlendirsin insallah biz de üzerimize düşeni yapalım
-
arasak mail atsak fln unuttuk sanmasınlar en azından
-
Valla normalde mülakatların ağustos ayından önce olmasını pek öngörmüyordum fakat,sizlere de katılıyorum müdürlerin mülakatının bu ay içerisinde tamamlanacağını öngörürsek, bu hafta içi duyuru ve temmuz ayında yapılması sürpriz olmaz gibi bakalım zaman herşeyi gösterecek hayırlısı olsun
-
bimer üzerinden bilgi almak için başvurdum şimdi arkadaşlar 5 dk ayırıp siz de başvuru yapar mısınız çoğunluk oluşsun en azından
-
@Antimülakat @paretowilfredo Hocam sizlerin bilgisi var mı bu konu hakkında
-
Olsun artık ya sıkıldık millete cevap vermekten vergi dairesinde çalışcam dedin mi millet hemen eziyo zaten bn anlamıyorumki biz ne zman millete akıl verceğiz veyada kalemi defteri bırakcağız.Aslında cevabı bellide onuda kazanması zor.Hakimlik dedin mi...
-
Dostlar halihazırda bankada çalışan birisi diyelim mı guy oldu hemen istifa edebiliuomu ? Edebiliyosa bir yaptırımı var mı ? Bilen varsa ?
-
Arkadaslar ziraatin sinavlari cok mu zor oluyor daha once giren var mi?
-
@nrzmrh Hocam uzmanlığını bilmiyorumda gişe sınavına daha önce giren arkadaşlarım var onlar sınavın kolay olduğunu söylüyorlardı özellikle hukuk hemen cevap verilecek sorulardan temel kavramlardan çıkmış.
-
@Ülkü alani bi sekilde yapariz yine de genel kultur yetenek hele de mulakat oncesi nasil calisilir bilemedim:/ ingilizcede baya belirleyici girenlerden calisma onerisi verebilcek kardesler yardim?
-
@nrzmrh Yani İngilizce için video var mesela benim hocamda oraya bakabilirsin. Genel yetenek genel kültür de de kısa notlar var satılıyor onlardan alıp bakabilirsin kardeşim
-
.....................
-
halkbankası gibi İngilizcede 60 da 30 yapma kuralı yok sanrm . o açıdan iyi en azından.
-
Bankaya uzman alıyorsun alanın etkisi %20 saçmalığa bakarmisin
-
@Serkan01 o kadar hizli ilerlemek isteseler sinavini mayista yapmazlardi
-
Arkadaşlar ziraat sınavına girmenin mükakata çalışmada bir dezavantajı olur mu sizce? İster istemez ing bölüncek zaman. Bide şehir dışından yine Ankara yolları.. Karar veremedim
-
@WilliamNiskanen Ağustos sonu Eylül ayı mülakatlar olur diye düşünüyorum hocam.