Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Mülakatın hızlıca yapılması lazım, insanlar da böylece sonuca göre hareket eder. Mülakata kalmış olmak kazanma garantisi vermiyor. Kpss a'cılar için belirsizlik yılları başlıyor. Geçmiş onsenelerde böyle birşey yoktu. Ama artık fazlasıyla var. Bu duruma alışmak da zor ama 2019a kadar süre kendi kendime süre verdim. Bişey oldum oldum olmadı kesin bırakacam herşeyi.
-
Merhaba arkadaşlae cuma günü bakanlıktaydım ve insan kaynaklarında bi üstada laf arasında sorma fırsatı buldum mülakat tarihlerini. Eylül ayı içinde olacağını ve 1 ay süreceğini belirtti. Eylül öncesi takvimiz kalabalık bu yüzden en uygun eylül dedi. Paylaşmak istedim. Kolay gelsin
-
@guylassakartık hocam nşye 2019.Bnde bırakmak için yıl belirleyecem artık.Hayatın anlamı yok belirsizlikte ailemi çok aksattım bu yıllar bi daha gelmez.Çok çalıştım ama sadece guy mülakatına kalabildim.Çalışıp sınavlarda yapamıyan tiplerdenim.Yanlış kurs seçimi 1 yılıma sebep oldu,guy ilanıda geç gelince bu kpssde kaçtı.
-
@guydemapusant teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için.3 ay sonra mülakatların başlayacağını öngörürsek, mülakatın açıklanması,güvenlik soruşturması vs 2018'i bulur.Ne ağır aksak bir bürokrasimiz var anlam veremiyorum gerçekten yazık 3 ay boş bekleyeceğiz...
-
@guydemapusant resmen okullar kapanacak koskoca yaz tatili bitecek okullar geri açılacak ve bizim mülakatlar daha başlamamış olacak. Düşündükçe içimi bi sıkıntı kaplıyo
-
Sizin mulakatlarin gec olmasi maalesef yeni sinav bekleyenleri de zor duruma sokuyo. Ne kadar kotu bi dongu var
-
@busus bizim işe başlamamız en erken 2018 başını bulacak gibi. Sizin ilan da mart nisan gibi gelir gene. Hazırlıklı olun yani buna
-
Vallahi neler yapılabilir bu noktada bilemiyorum 3-4 ay sonra mülakatın yapılması akla mantığa sığmıyor,takvimi ne kadar sıkışık olursa olsun, haybeye bekleyeceğiz bi de mülakat akabinde olup olmayacağını bilmiyoruz.Mülakat'ın Eylül ayında olması ve açıklanma süreci derken kaybedenler için büyük bir yıkım olacağı kesin.Arayıp bu tarz sıkıntılara değinsek ya da tweet üzerinden erken yapılması için uğraşsak, kurumun kafasındaki tarih aralığı değişir mi,ne yazık ki bence değişmez...
-
@zenginmemur kardeşim maks. 2 sene daha giderim o yüzden 2019 diyorum.
-
@guylassakartık yaşın kac?
-
Mülakata kadar antalyada felan mı çalışsak. Az ingilizce kasarız. Cidden düşünmüyor değilim. Yoksa evde düşün düşün kendimi yiyecem artıkk
-
@busus 25oldum
-
Arkadaşlar bir on dakika twettera gelin.Tag =SGK100ümüzüGüldür hadi arkadaşlar Allah rızası için.9. Promosyon için son 15 gün.
-
@ErtuğrulBEY mülakat yapılıyor birde açıklanmama durumu da var(bkz. Sgk)
Aga bizim hiç özgül bir ağırlığımız mı yok. Devleti yöneten ibfliler ama bizlerin yaşadığı süreçler gitgide zorlaşıyor. Gerçekten kpssye kafam bastığı kadar şu süreçlere hiç kafam basmıyor. Bütün herşey bizi buldu, hiç iyi olmadı bu sınavlara emek veren gayret eden insanlar açısından. -
Bari su yazin mhuy il göç geleydi de boş kalmasaydik napicaz biz eylüle kadar hayatımız beklemekle geçiyor
-
@friedman98 dostum sınavlar yapılsa mülakat olmuyor, mülakat yapılsa açıklanmıyor. Bu gidişle belli kişiler bütün sınavları kazanacak, değişik bir durum olacak. Buradan çıkış yolu görebilen var mı? Ben göremiyorum
-
@guylassakartık en azından bir hareket olmasi için dedim hocam yazın napicam kara kara düşünüyorum
-
@friedman98 kardeşim ben kafaya koydum antalyaya gidip ingilizce kasacam. Sınav açmıyorlarsa bizde çalışmayız. İki kere iki dört eder.
-
@guylassakartık mantikli hocam imkan elverse de bizde gidebilsek
-
Bu 2000 kişiyi 3 ay geç işe başlatmanın devlete karı tam 20 milyon tl. İlanı erken verdik bari burdan kar edelim diye düşünüyolar herhalde