Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Iyi aksamlar herkese, daha önce mülakata giren arkadaşlar var mı aramızda ? Öğretmen adaylarına güncel olarak değişik şeyler sorulmuş , (yeni yapılan köprüyü(Orhangazi köprüsü) kullandınız mı, kullanır mısınız, ne düşünüyorsunuz vs. )bize sorulan güncel sorular neler olabilir acaba ? Ya da ne tarz şeyler sorulmuş daha önce?
-
@U.Ü.Eko guy da güncel sormazlar istanbulluysanız köprüyü falan sorabilirler heyacanınızı almak yani ilinizle ilgili bazen soru soruyolar diğeri alan bilgisi kısa tanımlar soruyorlar orda soruyu bilip bilmemek önemli değil heyacanınızı yenebiliyormusunuz ona bakıyorlar.
-
yakın zamanda olsa keşke mülakatlar.temmuzda falan
-
tuyo mu Ömer dönmez mi arkadaşlar elinde bu kitaplardan olan biri yorumlarsa sevinirim
-
@miltonfriedman imzamı atıyorum
-
Aralık'ta sınav olur mülakatlar beraber yapılır diyenler henüz ortaya çıkmamış şaşırdım
-
@De_lorean Ramazan'ın sonlarına doğru bi kıpırdanma olmayınca gelirler merakla bekliyorum ben de
-
@De_lorean Daha mülakat tarihleri belli olmadan" Eylül'de yeni ilana çıkılabilir duyumlar o yönde" diyen arkadaşları gördüm de , sizin dediğinize daha denk gelemedim
-
@Ülkü anladım teşekkür ederim.
-
Ağustos sonunu geçmesin çünkü tecil bitiyor bizim kaçak olcaz.
-
Pazartesi gib i arayalım mı en azından bi tarih versin planımızı ona göre yapalım
-
@köyün-ağası hocam onlar da hep ucu açık,belirsiz cevaplar veriyorlar.Tabi gene de aramakta fayda var boş durmaktansa...
-
@sofuoglu aynen boş durmaktan iyi
-
Sınav kasım gibi bekleniyordu mayısta geldi. Yani tam 6 ay gecikmeyle. Mülakatta minimum 2 3 ay gecikmeyle gelir gibime geliyor. Ama devlet daha da hızlandı gibime de geliyor. Geliyor da geliyor düşün düşün bilemiyorum yani.
-
Ağustosta ısrarlıyım
-
Arkadaşlarım, işe yarar mı bu bilgi sizin için bilmiyorum ancak paylaşmakta yarar gördüm. Gelir idaresi başkanlığı guydan bir gün önce vergi dairesi müdürlük sınavını gerçekleştirdi. Bu aradaki bir günlük süreç sonuç açıklamada da aynı oldu. Arka arkaya yapıp açıklıyorlar sanırım. Geçtiğimiz cuma günü de gelir idaresi müdürlük için mülakat tarihlerini 19 20 21 Haziran olarak ilan etti. Buradan yola çıkılarak sizlerin mülakatınızın da bayram sonrası ya da Temmuz ayı içinde olacağı kanaatindeyim. Dilerim belirsizliğiniz en kısa sürede son bulur ve işlerinizin başına geçersiniz
-
@mbguy ayni seyi bende söylemiştim. Bu yuzden neye dayanarak agustos diyorsunuz @De_lorean
-
@piqou a çok özür dilerim hocam dikkatimden kaçmış
-
Tüm sureclerimiz onlarla ayni zamanda yapılıp da mulakatlarimizin arasında 2 ay gecerse cok sacma bisey olur. Bu yapilandirma isiyle de mulakatin ne alakasi var ikisini yapan ayri kisiler o zaman ilana çıkıldığında da vardi bu yapilandirma. Ins bi an önce olur da kurtuluruz
-
3 tane komisyon kurup 10 günde mülakat yapmak zor işmi.neyi bekliyorlarsa bu kadar