Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@kenanus123 Adem kılıçın güncel kitabı mı çıktı mı yoksa çıkarıcak mı bilginiz var mı?
-
bugün gelecekmiş Pelikan Dağıtım'a
-
GUY mülakatlari ne zaman yapılacak. Yok mu duyum daha
-
@kpssa Adem Kılıç'ın Usta kitabı çıkmış hocam. Ben de onu almayı düşünüyorum
-
@O'connor Duyuma çok da gerek yok ki kardeşim Ağustos'tan önce olmaz bayramdan sonra bari Eylül'e ekim'e kalmaması için etkinlik falan yapılsa güzel olur.
-
boşluğa düştüm resmen arkadaşlar kpss bitti guy mülakatı nerden baksan 3 ay sonra, izleyecek dizi kalmadı. Şu an mülakata kadar bi işe mi girsem diye düşünüyorum dünden beri içim içimi yiyo nasıl geçecek vakit diye
-
@De_lorean 2016 basım
-
Boşuna mülakat kitabı almayın paranıza yazık imece mülakat yeterde artar bile akfonun mülakat notlarıda iyi
-
@turkkızı Usta güncel mi hocam sanırım öyle görmüştüm ama yanlış olmasın bilginiz var mı?
-
@kpssa evet güncel twitterda gördüm ben de. Adem Kılıç'ın hesabından da bakabilirsiniz hocam
-
@turkkızı çok teşekkür ederim çok saolun
-
Arkadaslar imece mulakatin pdf i varmi acaba?
-
@nrzmrh tugrul kocer'in twitter hesabına bakın, yenisi çıkacak diye duyum vardı.
-
Arkadaşlar hukuktan ne önerirsiniz?Kaynak çalışma stili iyi yapanlar sıkılmazssınız buraya yazında biraz bilgi alalım.
-
Arkadaşlar mesajları çok okuyamadım çok kez sorulmuştur eminim affola. Benim kpss o kadar kötü ki bu guy mülakatı olmazsa guy listesini göremiycem tek umudum bu mülakat yaşımda geçti sizce tüyo mülakat, Ömer dönmez, usta mülakat, imece mülakat hepsine birden çalışılır mı? Yada hangilerini öncelikli önerirsiniz çalışmaya başlayan ya da tecrübeli arkadaşlar varsa, Teşekkürler
-
Dostlar forumdan bır dostumuza ameliyat için 0 RH + kana ihtiyac var ankarada ikamet eden verebilecek kisiler benimle iletisime gecsin !!!
-
Mülakat kitabı almak veya almamak arasında çok fark olur mu ? Yani kpss bilgilerimi ve notlarimla idare edemezmiyim arkadaşlar çok bir fark olur mu
-
@bybredd kpss bilgilerin yeter arkadaşım güven bana mülakat 5 dk içinde yapılıp bitiriliyor amaç zaten tüm sorulara doğru cevap vermek değil o esnada heyecanını yenip kontrolü eline almak
-
@RootofAllEvil heyecanı yenmek için ne tavsiye edersiniz.
-
@James-Buchanan spor kardeşim özgüven bi de