Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aksaçlı Bunu bende merak ediyorum ama veriyorlardır bence. Guy gu memur üçüde aynı işi yapıyormuş..
-
@uzmanyrdd her zaman değilmiş yoğunluk olduğu zamanlarda veriyorlarmış
-
@aksaçlı bence bu vergi dairesine göre oradaki yöneticinin tavrına göre değişiyordur..
-
@uzmanyrdd ben alıştığım kaç yıldır koymaz
Ayrıca 40 soruda neylerin fena değil millete bakma -
@uzmanyrdd evet olabilir ama ne bilim uzman diyosun gişe biraz ilginç geliyor
-
@aksaçlı Gib de adın uzman sadece dostum normal memur işte ..
-
toplam guy+gu sayısı 24000 işte..
-
@uzmanyrdd aslında çok fazla değil düşünürsek 13 14 bin tane hakim savcı var daha da artırıyorlar ama itibar da en ufak zedelenme yok, bunlarinda konumunda biraz düzenleme yapılsa sorun kalmaz diye düşünüyorum
-
@De_lorean hatlar karıştı sanırım dostum
-
@aksaçlı Şahsen gib de bir düzenleme olacağını sanmıyorum. 3600 ek gösterge falan çok zor zaten guy alırsa taşra uzmanlıklarının hepsine düzenleme gerekir.
-
@uzmanyrdd bazı gu lar çalışıyor bu konuda ama sonuç ne çıkar bilemiyorum keşke düzenleme olsa
-
@uzmanyrdd ben birine yazarken buraya nasıl geldim iş çıkışı normal yoğundu bugün....
-
@aksaçlı fazla umutlanma bence mhuylar bile haklarını alamadılar..
-
@uzmanyrdd yok be dostum ne umutlancam işe gireyim de istemem itibarını falan
-
Eskiden buralar dutluktu
-
arkadaşlar adem kılıç usta mülakat kitabını temin eden var mı aranızda rica etsem bilgi verebilir mi
-
Merkez taşra ayrımı kalksın harbiden bi daha kitap yüzü açmam.İşsizlikten iyidir ama bu kadar emek veriyoruz insan iyisini istiyo
-
Guyu kazanip kpss de 70 neti zor gorucek bitek benmiyim acaba 70 nete kac gelir arkadaslar 80 i bulurmu acaba
-
70 bile degil hatta 67 -68 net
-
@murti1930 ben kitapyurdun dan temin ettim uzun zamandirda bakiyorum ekstra bilgiler var ek kaynak olarak faydali ama sana herseyi ogretmeyecek. Icinde hatali tanimlarda var ama sen okurken farkina varcaksin zaten