Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@ali27 dostum süreç çok yavaşladığı için insanlar büyük bir stres testinden geçiyor. Dayanmak lazım bir süre daha. Yapacak hiçbirşey yok.
-
@ali27 sıralamanın geçen seneki gibi olmayacagı aşikar.sanki 70-80 net arası yıgılma olur gibi.
-
@guylassakartık Haklısınız inşallah bu kadar beklemenin sonunda olumlu bi sonuç alırız.
-
@safiTÜRK69 bu seneki sıralamayı iktisatla muhasebe belirler gibi yanlış mıyım hocam?
-
@safiTÜRK69 Kime sorsam iktisat batırmış muhasebe aşşağı yukarı 25-30 soru işaretlene bilmiş maliye 20-25 arası netler gelebilir hukukta çok iç açıcı değil dediğin gibi bi puan aralığında yığılma olacak maliye muhasebe iyi yapan işi kurtaracak gibi
-
@guylassakartık hukukta gecen seneye göre zordu bence. ancak dediginiz gibi 2 ders çok etkiliyecektir.
-
@ali27 iktisatta batırmamak mümkün değilki, bilgiyi ölçmüyordu, bence şans faktörü de işe yaramaz iktisatta. Sallayarak bile tutturulacak sorular değildi.
-
@guylassakartık 15 soru civarı tamamen şans faktörüyle çözülecek sorulardı..
-
@safiTÜRK69 stajyer sorusunun cevabı neydi bilen var mı?
-
@guylassakartık o kadar mikro makro uluslar arası iktisat baktım iktisadi kalkınma büyüme baktım bakmaz olaydım geçmiş yılki bilgilerimle o kolay denilen fayda üretim olanakları eğrisi gibi soruları çözebilirdim keşke oturup bol bol maliye muhasebe çözseydim onlar kurtarırdı
-
@guylassakartık hatırlamıyorum kardeş.
-
@safiTÜRK69 helal olsun. Ben geçen sene 20 net yapmıstım muhasebeden bu sene o bile zor. Kıskandım ne yalan söyleyim.
-
Arkadaşlar bu kpss soruların tahmini cevaplarının olduğu bi liste falan Yok mu elinizde bi ara paylaşıyorlardı
-
@halilhy kardeşim burası huzurlu bir grup lütfen soruları getirme bize ^^
-
@ali27 aynen kardeş aynen ben muhasebede yarısını anca işaretledim normalde muhasebem sıkıntılıdır ama biraz daha fazla yapabilirdim süre yetmeyince off off
-
@safiTÜRK69 geçen sene 40 soru yoktu :)25 normal
-
40 soruluk dönemlerde de sınava girmiş birisi olarak 20 şer net 4 ana dersten artı 80 gk gy 85 aldırır
-
O kamera olayı bana inandırıcı gelmiyor bende dış iskonto sorusunu aklıma yazdım öle çözdüm ama peçeleye yazmak yuh diyorum gözetmenler barkodu çıkarmaktan bir haber ayrıca haziran ayında mülakat tarihleri açıklanır ağustosta başlar sonrası nasip
-
@gokhangermen ben ne getircem kardesim kpss muhabbeti dönmüş ben de sordum
-
Uluslararası ilişkiler mezunu olarak boş durmaktansa kavram sorusu gelebilir ihtimali ile, Faruk Sönmezoğlu giriş kitabına başladım. Hayırlı uğurlu olsun.