Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@guyman fetöcü pkklı vs.. olmadıktan sonra sıkıntı çıkacağını sanmıyorum zaten sosyal medya olayına mülakatlarda takılmazlar güvenlik soruşturmasında bakılır mülodan sonra yani guy mülakatında 3-5 tane teknik soru sorup gönderiyorlar zaten 4 bin kişinin bilmem kaç yıl boyunca ne paylaştığına bakıp mülakatta soru sorması pek mantığa uymuyor :)))
-
@guylassakartık o öyle olmuyor işte!!!lank diye kalıyorsun bir an
-
herşeyi kapatmaya filan gerek yok zaten zamanında feto pkk ile vs bağın yoksa çok sıkıntı olmaz ben mülakat sürecinde kapatmadım sorun olmadı başka bir kurumda memurum geçen de feto için tüm kamu görevlileri güvenlik soruşturması geçirdi bazı kurumlar birden fazla soruşturma yaptılar bizde geçirdik temiz yani geçmişin temizse kendine güveniyorsan devlet büyüklerine de hakaret etmediysen suç işlemediysen sorun olmaz
-
şuan da hem sgk sonucunu bekliyorum hem guy kazandım onun mülakatını bekliyorum birini kazanırsam alan kariyerime de nokta koycam
-
@alpagu guy da inşallah antalyayi yazdın
-
aynen sen nerden biliyon
-
Mülakat öncesi sosyal medya hesaplarınızı kapatmayın daha çok dikkat çekersiniz
-
memleketim olduğu için yazdım doğduğum büyüdüğüm topraklarda olmak istiyorum bıktım gurbet ellerden üni gurbette oku yüksek lisans gurbette yap kamu gurbette çalış yettti canıma
-
@alpagu bildiğimden değil kardeşim bende orayı kazandım nasip olursa mülakata gidecez ya sgkyi kazanırsan önümüzden bir kişi daha gitmiş olur
-
inş kazanır da çekilirim
-
@alpagu amin
-
Böyle gurbet falan demeyin kötü oluyorum.İstanbul guy mğlakatındayım bnde.17milyonluk şehir
-
2 sene yaşadım yüksek lisans için ,sonrasında bunaldım ordan kaçtım bende allah yardımcınız olsun
-
@gökhan mülakatta sorar demedim arkadaşlar ne ısrarcısınız yahu kapatmayın siz o zaman. bir facebook un kapanması ve verilerin silinmesi yaklaşık 3 ayı buluyor ben mülakatta soru gelir diye demedim dediğim lafı. Bir kaç gün önce yazılanlara da bakarsan güvenlik soruşturmasının şimdilerde bile başlamış olabileceği konuşuluyor. İhtimal bu sadece uyardım. Ayrıca girip sgk denetmen yardımcılığı 8. promosyon mülakat sonuçlarını da incelerseniz anlarsınız tam 94 gündür açıklanmayan ve süregelen bir güvenlik soruşturması söz konusu sadece 400 kişinin. Artık güvenlik soruşturmaları eskisi gibi değil her detaya bakılıyor özellikle son yaşanan olaylardan sonra. Valla siz bilirsiniz ben dediğim gibi söyledim. Sizin ki şuna benziyor ben diyorum ki kardeşim şemsiyesini al nolur nolmaz hava kapalı bugün yağmur yağabilir siz diyosunuz ki yok imkan yok yağmaz. Yav sen al şemsiyeyi eline mi yapışır işte kısacası durum bu.
-
@guyman hocam benim gibi çoğunun yıllardır kapalı da olsa sağolun hatırlattınız. Birkaç yıl önceki gibi değil sildim, kapattım artık bulamazlar ama vize başvurusu dahil uzun zamandır incelenmesi her yerde arttı ki semantik gelişimi arttığı için daha detaylı inceleme yapılabilmekte.
-
@guyman kardeşim ben de dikkat edersen uyarına bir şey demedim güvenlik soruşturması sırasında bakılır zaten dedim mülakattan önce bakılmaz dedim olay bu yani bir de şunu söylim ben şu anda @Antimülakat kardeşimin dediği gibi mülakattan önce bir güvenlik soruşturması yapıldığına da inanmıyorum yine bizi bekletiyorlar keyfi olarak sgk da olduğu gibi.
-
@gökhan bence bu işini yapmayan bürokrasinin oyunu. adamlar işi geciktiriyor ee neden ? güvenlik soruşturması. Bunlar hep amerikanın oyunu arkadaşlar bakın görürsünüz. Bizim herşeyden haberimiz var. Bir iki defa da buraya girip güvenlik soruşturması algısı yaratıp içimize kurt düşürüyorlar.
-
@Fişek-MORGEN hahahahah zaten resmen kılıf oldu ne zaman sorsalar güvenlik soruşturması devam ediyor diyorlar her seferinde insanın da karşılığında tencere tava hep aynı hava diyesi geliyor
-
herkes nerde? arkadaşlar facebook'ları kapatacaktınız tercihiniyap'ı değil
-
@gokhangermen kardeşim başka gruplarda insanlar anladığım kadar