Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bence bayramdan sonra hemen mülakata başlarlar zaten iki yıla yakındır alım yapılmıyor süreci daha fazla uzatmazlar
-
@darkpassenger bende aynı soruyu düşündüm ama pek sanmıyorum
-
Hemen başlayacağını düşünenlere ithafen
Siz yenisiniz galiba -
Guy muhasebe sorularından sonra kpss muhasebe beni çarptı resmen stokların içinden çıkamıyorum acil çözüm önerisi muhasebr sürprizli olacak görün bakın
-
@zenginmemur was
-
@ali27 imece mülakatı 5 kez dönsek geçeriz heralde mülakatı
-
@sofuoglu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@ali27 imece mülakatı 5 kez dönsek geçeriz heralde mülakatı
Bence ters teper hocam:)
-
@turkkızı aynen hocam 2017deki sınav gösterdi imece furyasının hazin çöküşünü
-
@sofuoglu imece bi 70 taban puan verdi ya ben hakkını yiyemem ama eskisi kadar da çok soru çıkmadı ordan bu da doğru
-
@magun Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Bence bayramdan sonra hemen mülakata başlarlar zaten iki yıla yakındır alım yapılmıyor süreci daha fazla uzatmazlar
hahahahahahahhhhh
-
@gokhangermen yok kardeşim o kadar da çıkmadı sorular birebir benzer değildi önceki senelerde olduğu gibi açıklamalardan ise evet konuyu da anlattığı için bi 60 soru filan zorlasan bulursun ordan ama böyle olması iyi oldu doğru düzgün emek vermeyip imece adem kılıç ezberleyip girip 92 93 alıp guy olanlar oldu kpss si 73 74 puan olmasına rağmen biraz daha adaletli bilgiyi ölçen bi sınavdı önümüzde mülakatlar var inş hakeden emek veren ihtiyacı olan zor durumda olan kazanır.
-
Temennim hemen bayram sonrası yapmalari ama ağustos sonu eylül başı yaparlar diye dusunuyorum tecrübelerime dayanak illa surundurcekler çünkü
-
@ali27 Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Mülakat için hangi kaynağı öneriyosunuz
1)Ömer Dönmez
2)İMC
3)Tüyo
4)Adem kılıçÖnceki mülakata katılan ve çalışan birisi olarak bu kitaplar arasında en kapsamlısı Tüyo. hangi sorunun hangi sınavda çıktığı yazıyor. Mülakat teknikleri ve nasıl çalışılacağına dair güzel tespitler var. Guy da daha önce sorulmamış sorularda gelebiliyor o yüzden riske atmayın sıkı çalışın.
-
@mhmmt Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@ali27 Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Mülakat için hangi kaynağı öneriyosunuz
1)Ömer Dönmez
2)İMC
3)Tüyo
4)Adem kılıçÖnceki mülakata katılan ve çalışan birisi olarak bu kitaplar arasında en kapsamlısı Tüyo. hangi sorunun hangi sınavda çıktığı yazıyor. Mülakat teknikleri ve nasıl çalışılacağına dair güzel tespitler var. Guy da daha önce sorulmamış sorularda gelebiliyor o yüzden riske atmayın oturun tüm kitaba çalışın.
REKLAM BUDUR.
-
@mhmmt öneriniz için teşekkürler.Ömer dönmezi de baya övüyolar ama tabi zaman olursa hepsine bakmak lazım da bi an da sözlü mülakat başlarsa sıkıntı doğru kaynaktan başlamak lazım
-
arkadaşlar guy mülakatına ilin tam kapattığı puanla katılmaya hak kazandım. mulakatta bu durum olumsuzluk yaratır mı yoksa lisetey girmek yeterli midir ?
-
@esasmaliyeci hocam tam tersi bir durum var "duydugum kadarıyla" yüksek puan almış olanlar dezavantajlı. Kalmaz gider diye bakıyorlar.
-
@dude kpss puanı için geçerli hocam o dediğin. Kurum sınavına herkes eşit bir şekilde girer
-
@ucanizmirli hocam giren ve elenen arkadaşlardan duydum. Kurum sınavından 93 aldım diye elediler dedi. Birkaç kişiden daha duyunca inandım açıkçası. Ama dediğiniz gibi de olabilir cok vakıf değilim açıkçası
-
@dude hocam 75 puanla kurum sınavına giren bi kişi de 90 üstü puan alabilir sonuçta. Ben de duydum bu konuyu ama denilen şu, komisyon adayın kpss puanına bakıp eğer yüksekse başka yerlere kaçacağını bildiği için pek sıcak bakmıyo bu kişiye ancak kurum sınavı puanıyla aday başka bi yere kaçamaz