Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@James-Buchanan Tüyo mülakat var ben onu tavsiye ederim daha güncel
-
@osmbst bende Aof mezunuyum çok kaygiliyim mulakatta ne düşünürler bilmiyorum kaç puanla nereyi kazandın
-
@keymes 84 ankara
-
@osmbst Bence hic dert etmeyin.Kendi emeginizle, hakkinizla bu puanlari almissiniz sorun olcagini sanmiyorum ben aksine arti bi meziyet oldugu kanaatindeyim ; tabi tecrubeli arkadaslar daha iyi yorumlayabilir diye dusunuyorum.
-
AÖF avantajdır guy için
-
Arkadaşlar bu sefer mülakata girmeden hakkımızda güvenlik soruşturması mı yapılacak? Önceki senelerde kazandıktan sonra yapılıyormuş sanırım ama bu sene değişti mi?
-
@yyy hocam bu duyumu nerden aldınız?
-
@dude öyle konuşmalar görmüştüm facebookta falan ama mülakata kalıp kalmayacağım belli olmadığından hiç umursamamıştım bilen biri bizi aydınlatırsa çok güzel olur
-
arkadaşlar çok klişe olacak ama erkeklerde takım şart di mi?
-
@mhmmt üstad sana da ne cins sorular gelmiş öyle
-
@yyy Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@dude öyle konuşmalar görmüştüm facebookta falan ama mülakata kalıp kalmayacağım belli olmadığından hiç umursamamıştım bilen biri bizi aydınlatırsa çok güzel olur
duyum değil gayet doğru. geçen sene yazılı sınav ile mmülakatın arası 4 aydı arkadaşlar..mülakat ın açıklanması ise 1 hafta sürdü. bunun için duyuma falan gerek yok her şey açık aslında. son 1 senedir bu şekilde işliyor sistem
-
@davetsiz mülakattan önce ne tarz bir güvenlik soruşturması olabilir ki hocam,referans kısmına yazdığımız kişiler mi aranır,arşiv araştırması mı olur ya da polisler çevren de seni mi soruşturur.Bu ve bunun gibi şeyler mülakattan önce olursa mülakatı kazandıktan sonrasında nasıl bir güvenlik soruşturması olur valla bilemedim
-
@sofuoglu kardeşim öyle bir araştırılıyorsun ki hiç şaşırma. detaya giremem şu an maalesef
-
@sofuoglu adam cok olunca garip garip sorular bulup soruyolar
-
Arkadaşlar bu alan sınavında haftaya şöyle bi madde var.
1-)İlgili testte en az bir ham puanı bulunmayan adaylar için puan hesaplanmayacaktır.
yani 0.25 net yapmamız lazım diye anlıyorum ben -
@atiba kardeş 1 soru bile işaretlesen yeter doğru veya yanlış olması fark etmez
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@holywind hadi ya ciddi misin eee hiçbişey bilmiyosak ne yapıcaz
-
MÜLakat öncesi soruşturma detayı nedir kankalar ,örgüt üyeliği var mı vs gibi falan dır heralde dm
-
@Hipokrat valla hocam pek sanmıyorum mülakat öncesi soruşturma olacağını çünkü 4000 kişiyi soruşturmak ayrı mülakatı kazanan 2000 kişiyi soruşturmak ayrı