Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@antimülakat Sorumlu davranırsanız herkes için daha hayırlı olacaktır.
-
@antimülakat Zira burada Survivor çekilmiyor, kazananlar başlığını okuduğunuzda insanların mutluluklarını kursağında bıraktığınızı görürsünüz.
-
Hakki emeği ile giren arkdaslar ne olacak peki. Bireysel olarak eyvvalah bizde destek verelim de. Onca insanın ekmegi ile oynamak sevincini kursağında bırakmak ne kadar dogru tartışırım. Bir yani yaparken diğer yani yıkmamak gerek. Bu işin temeli kpss artı kurum sınavı ortalaması sonra sırala geç. Ne olacak bu ibflinin hali her konu tartışma yaratıyor. Sayfanın onde gelenleri sizlerde biraz yapıcı olsanız. Kazanan adayları onca sene sonrası emeğinin karşılığını alanları unutmayalım.
-
@izmitli41 sevinci kursağında bırakmak.. 11.kez milakattan elenip yedektsn giren arkadaşım var.. 5 sene uğraşıp sayısız mülakata kalıp guydan sonr kitaplarını yakan var.. Kız daha sonuç belli olmadan guylarla tanışalım diyor nasıl bir torpil bulduysa.. Üstelik 2016 mezunu
-
Iki gündür mutluyum ya hayat devam ediyor ne istesem gerçekleşiyor. beşiktaş galip geldi, kelimelik oyununda inanılmaz bir seri yakaladım 20 oyundur yenilmiyorum . Bakalım başka ne olacak da keyif verecek her şerrin arkasında bir hayır var demişler. Kötü günleri geride bırakıyorum elenen arkadaşlarım darısı başınıza
-
Benim anlamadığım kazanan bazı arkadaşların bu telaşı neden ? Sizde kazanamayan insanlar arasında olabilirdiniiz ? Sizde şuanda hak ettiğinizi düşünüp mülakattan elenmiş olabilirdiniz ? Niye bazılarının bu öfkesi anlamış değilim. Hakkınızla girdiyseniz zaten sözümüz yok. Yok eğer torpille girdiyseniz bunu zaten söylüyoruz haklarımızı helal etmiyoruz. Aldığınız maaşın hayrını görmeyin. Nasıl vicdanınız el verecek acaba başkasının hakkı olan işe girip oradan gelir sağlayıp coluğunuza çocuğunuza rahat bir şekilde yedireceksiniz anlamıyorum. Hem torpil yap hem de insanların haklarını aramamaları için psikolojik baskı yap. Herkes istediği yere başvuru yapsın herkesin doğal hakkı. Ptt de nasıl iptal edildi hani oradakilerde haklıydı sonuç ortada.
-
ya ne hakki allah icin evet eminim icinde istisnalar var sadece emegi ile giren ama kiz yazmis 77 kurum puani ile 850. olarak girdim laaan 87 ile ben giremedm sen nasil girdin mulakatsa benimde iyi veremediğim cvp yok elim ayagim duzgun oturup kalkmasinida biliyorm konusmayida vallahi diyecek bisey yok!!!
-
@goodwill Ben de anlamış değilim hocam az alım yapan bir ile başvuru yapan arkadaşım KPSS 85 kurum 90 mı 92 elendi
-
@goodwill heee ayrica elenen canim arkadaşlarım yilmak yok daha iyisine adim adim inatlarina kosarak gidicez 1 calisiyosak 3 çalışıcaz kpss puanimiz var cok şükür.
-
@deniz34 vallahi ne diyim hakkimizda hayirlisi olacakdir eninde sonunda.. cok üzücü ama bunuda sindirir tekrar calisacak gücü rabbim verir bize
-
@goodwill Çalışsak ne olacak ki hocam 90 90 alalım isterseniz torpiliniz yoksa yine elenirsiniz %90. Bu sistem değişmediği sürece hep bi hak yenilme olayı olacak.
-
@deniz34, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@goodwill Çalışsak ne olacak ki hocam 90 90 alalım isterseniz torpiliniz yoksa yine elenirsiniz %90. Bu sistem değişmediği sürece hep bi hak yenilme olayı olacak.
Bundan dolayı artık içimden çalışma isteği bile gelmiyor. Ülkenin sistemiyle vicdanımız arasında kaldık. Torpil yapsan kul hakkı yapmasan hakkın çalınıyor.
-
@deniz34 90 degil ama 90a yakin bi kpss puanm var nasil zor sartlarda aldigimi bi ben bi allah bilir.. yasda 30 bu hayatta edindigim tek bir tecrube var hakettigin seyi eninde sonunda aliyorsun.. simdi karalar baglayip neden ben diye uzun uzuna düşünürsek yerimize gene baskalari oturur oyuzden calisalim ve umut edelim
-
Rekora kosan guy yalanlari;
90 ve ustleri kesin eleniyor yalan 16 ve 17 de kpss 90 alan adam kazandi
Mezuniyesti eski olanlara oncelik veriyorlar yalan 2016 olup giren cok var
Evli ve nisanli olanlara ve issiz olanlara oncekik var yine yalan evli ve issiz olup da kazanamayan cok var.Yani hep vır hep vır yani yalan -
@köyün-ağası heyecandan falan değil sorun olmaz .zaten araştırdıklarında bulurlar diye düşündüm. çok da rahat bi şekilde söyledim ama keşke söylemeseymişim. tabi o zaman kazanır mıydım onu da bilmiyorum...
-
@paretowilfredo ben de buna güveniyordum. teşekkürler cevap için...
-
Arkadaşlar; Her türlü sonuca kendimizi hazırlamıştık zaten.Her nasip vaktine esirdir.Gerçekten elenmek çok zor bir durum ama hep boyle dua edelim rabbim hayırlısı ise nasip ed.Her mulakat sonrası yok torpille gırdiniz,haram zıkkım olsun.Bu gibi şeylere hiç gerek yok.Benim orda yiyecek ekmegim olsa idi kimse eleyemezdi.Rabbim sabredenlerle beraber,demekki zamanı daha gelmemiş,mücadeleye ve duaya devam.
-
Aramizdan bi temsilci basbakan veya cumhurbaşkanı ile görüşsun. Bunun için napilcaksa yapalım. Arkadasimiz gidip tum sorunlarımızı anlatsin .bu mulakat sacmaligi kalksin. Bimere cimere yazmakla bi sey olmuyor.
-
@holywind hocam burada kazananları zan altında bırakacak veya zor durumda bırakacak bir durum yok. Mülakat dediğiniz şey başlı başına hepimizin sorunu, kazananlar içinde geçerli olacak şey: bundan sonra mülakat uygulamasının son bulması adına atılan her adım İİBF adına önemli bir gelişmedir. Siz de kendinizi kaybeden binlerce insanın yerine koyarsanız daha sorumluluk sahibi ve empati kurabilen bir tavır göstermiş olursunuz. 2 senelik emeğin karşılığı birilerinin iki dudağı arasından çıkan söze bakmamalı. Puanlama sınavı neticesine göre alımlar yapılmalı. Benim derdim sadece bu mülakat falan değil, ben şahsi olarak mülakat ile kişi alınmasına karşıyım. Burada sizlerin hakkınızı da teslim ederek konuşuyorum. Hem kpss ardından kurum sınavı üstüne mülakat. Bu hak mı? Bunun bir hak olduğunu düşünüyorsanız, bence doğru düşünmüyorsunuz.
-
Burada tartışma konusu yapılan birilerinin hakkıyla kazanması veya hak kaybına uğrayarak kaybetmesi değildir. Burada sorunsal: Mülakat ile birilerinin hakkının teslim edilip edilmediğinin bilinmezliğidir. Bu nedenle bu türden tartışmaların son bulması adına hep birlik olalım ve mülakatların kaldırılmasının önünü açalım. Yoksa ben kimseyi zan altında bırakmadan cümleleri bastıra bastıra söylüyorum. Maksadım kimseyi zor duruma düşürmek değil, olan üzerinden değil, en azından olması gereken üzerine düşüncelerimi söylüyorum.
Şunu da belirteyim: Hiç kimse bana kurum sınavından 90 puan alan birisinin mülakatta elenmesinin, 75 puan alan birisinin ise mülakatı geçmesinin mantıklı bir izahını yapamaz.