Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
mülakat tarihleri belli olsa da önümüze baksak en azından cepte bir guy ünvanımız olsa
-
Çok zor bir süreçten geçiyorum. Yarinim bulanık önümü göremiyorum. Caresizim ve hareket edemiyorum hiç bir şey gelmiyor aklıma depresyon başlangıcı olduğunu düşünüyorum. Ne bir şey yemek ne bir yere gitmek ne birileriyle konuşmak hiç ama hiç birşey gelmiyor içimden. Ailem genel anlamda iyi insanlardir ama bir türlü ogrenemediler sabretmeyi bayramdan önce onlara bayramdan sonra belli olacak dedim şimdi gözüme bakıyorlar ne oldu diye sanki ben belirliyormusum gibi bir yük bindi omzuma. Sanki yalan söylüyormusum gibi. Bir kaç arkadasima borclandim üç yüz beş yüz çok diil aslinda ama odeyemiyorum. Icim aciyor kendi halime çok üzülüyorum hayra çıksın inşallah yollarımız.
-
@wagner hocam bu süreçte evde oturmak canınızı sıkar geçici bir işe girip kafa dağıtabilirsiniz hem de biraz para kazanırsınız.. evde oturup tarih beklemek kadar can sıkıcı bişey yok
-
@yetkili-AĞAbey hocam konu dışı ama merak ettim ben de sau mezunuyum, siz hangi bolum mezunusunuz
-
@sofuoglu maliye hocam 2016
-
şimdi dostlar uzun süre giremedim şifremi unutmuştum.. hangisi tanımlı idi mailin derken hallettim.. geldim.. artık foruma yazmanın vakti geldi.. sınav ilanını nerdeyse sayısına kadar bildik.. ilanın gelmesinden çok önce yazdık.. bir il beni yanılttı.. samsun gelmedi.. bekliyordum.. gelmedi.. izmir istanbul kesin var ankara da var dedim.. hatta istanbul sayı olarak az bile geldi.. neyse.. bu hafta içi geliyor guy mülakat tarihleri.. bayramdan hemen sonra da mülakat..daha uzama durumu yok millete aldırış etmeyin.. diğer ilan işi sıkıntı ama.. demedi demeyin sayı az ve istanbul yeniden olur mu meçhul.. her zamanki gibi aralıkta ilan bekleyenler biraz üzülebilir.. içerde kesin bir talep konuşması yok.. mali hizmetler de bingöl kesin var.. bir tane talep geçildi.. isteyenlere hayırlı olsun
-
@kürşad Eyvallah kardeşim
-
@O'connor dostum benim için öldü demişler şimdi efsane geri döndü :)) şaka bi yana ben de kaldım ama yeniden elerler mi acaaba
-
@kürşad mali hizmetler sayı ve tarih belli mi hocam?
-
@busus tek duyduğum ilan kesin geleecek.. kesin ama şüphe yok.. bingöl işi de orada çalışan arkadaşım dedi.. bizden de çok önceden istendi diye.. oradan dedim makarasına ama ilanda şüphe yok
-
@kürşad Reis hakkını helal et sen daha ocaklarda şubatlarda vs ısrarla sınav mayısta derken çok geç olmasından mütevellid kulaklarını çınlatmıştım.
-
@Fabrizio yok dostum.. hatta kesin konştm şubat sonu.. beni de yanılttılar az biraz sarktı.. bürokrasi aslında kesin bi şey de olsa.. hep bi şeyler bekleniyor.. yok teyit yok ikinci onay yok o bu derken uzattılar.. ya sağlam duymasam zaten buraya demezdim bekleyin geliyor diye.. şimdi de diğer alım az olacak faln inş olur dedi arkadaşım bana.. ben de zaten daha kpss e girmedm dedm.. yorldm dedm.. olmazsa halka devam.. çok ama çok zor evde parasız beklemek.. iş çok stresli ama evde beklemenin stresi daha fena bence
-
@wagner kardeşim nefes alıyoruz ve bu müthiş bir şey.
-
@kürşad kanka mülakat Eylül'de bitse ne zaman başlatırlar kazananları fikrin ne?
-
o zaten herkesin bildiği şey iki ayda dostum.. rutin o.. ben de heycanlym beklyrm bu sefer olrsa ne güzel olacak be
-
@kürşad Eylül'de bitse Kasım sonu yani inşallah kanka ,geçeriz de kurtuluruz ,il neresi
-
@Hipokrat orasını demicem bu sefer totem yaptm kanka.. halkbank uzmanlık gitti gişee koydukar bizi
-
@kürşad hocam deme bu yıl az mı alım olucak ist 800 ü bırak açmayabilir diyosun
-
...........
-
@kürşad Tmm toteme saygım var , yoğun şube değilse dert etme kanka, herşeyi geç para kazanıyorsun önemlisi bu ya ,guy olur da geçersin inşallah oraya