Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@luck mülakatları ne zaman olmuştu ?
-
@OttomaN-EmpiRe şikayet edecek birisi varsa onu da engelleyeceksin bu yazin ile. Sen hakkni aramayacak olabilirsin o senin sorunun ama çıkıp da burda insanlarin şevkini kiramazsin anladin mi . O yuzden bu yazini kaldir.
-
@paretowilfredo sen de herhangi bir bilgi yok mu ?
-
"gelir idaresini aradim sinav birimi ile görüştüm dedim kac ay oldi ne zaman bu mulakat tarihleri açiklanacak komisyon çalisyor eger isleri biterse açiklanacak dedi kesin bir tarih veremezmisiniz falan dedim askerlik problemim var ona gore ayarlayacam ilgili arkadaşda askerligin ne zamana kadar dedi bende kasim celbiyim eger sonuclar falan kasimdan sonraya kalacaksa ona gore bir çare bulacam dedim oda yok o zamana kadar mulakatlar bitmiş sonuclari aciklanmiş olur dedi"
şöyle bir yazı paylaşmış arkadaşın biri facebook gruplarında denk geldim,paylaşmak istedim
-
@mehmedoglu 16 mart 1 nisan tarihleri arasinda yapilmis
-
İstanbul için 850 kişi aynı anda mı başlayacak yoksa kişisel olarak mı çağırılacak, eğitim nasıl yapılıyor bu konular hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@mehmedoglu dostum bende pek bilgi sahibi degilim ama herkes ayni anda baslamiyormus atamasi gelen is basi yapıyor mus eğitim de bulunduğun ilde yapılıyor diye biliyorum
-
@Cerkes46 eyvallah üstad teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhaba bir sorum var size. Askerlik için Tecili bozdurduğumuzda mülakat sonuçları olumlu geldiğini varsayarsak kurum askere gitmeden otomatik uzatıyomu askerliğimizi ?
-
@mehmedoglu mart
-
@Mimar arkadasim o yazimda kimsenin sevkini kirmak gibi bir amac yoktu. Bilakis iibf li olarak sistemin bizi icine soktugu handikaptan bahsetmistim. Uc assagi bes yukari durumun yazimda paylastigim gibi oldugunu butun iibf li kardeslerim biliyor zaten. Lakin yazmis oldugum paylasim birtek seni rahatsiz etmis. Ben yinede uyarini dikkate alarak paylasimi kaldiriyorum. Surecin biran evvel hayirlisi ile tamamlanmasini ve herkesin gonlune gore olmasini niyaz ediyorum.
-
@paretowilfredo üstat tarihler hakkinda bir tahmin yokmu sizde
-
Tüyo mülakatın 2017 baskısı çıktı mı? Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır?
-
@sosyalikilik sahaflarda Ağustosta çıkar dendi
-
Bu hafta gelir mi mülakat tarihş?
-
bu hafta tarihlerin belli olacagı düşüncesindeyim
-
-
tüyo kitabının yeni baskısı çıktı da, siz mülakattan haber verin. mülakat hakkında hiçbir yaprak kıpırdamaması sonucu sanki hiç mülakat olmayacakmış boşuna guya çalışmışım gibi korkular ve endişeler ruhumu kaplıyor. bana göre bu sene alımların yıldızı sgk olacak gibime geliyor.
-
@guylassakartık dostum bu belirsizlik içinde herkesi kendine göre endişeleri var. Umalım ki şu tarihler bu hafta içinde açıklansın ve gerek mülakata kalan arkadaşlar gerekse bir sonraki ilanı bekleyen arkadaşlar önünü görsün. Dahasına da lanet olsun! Aylarca yıllarca emek vermiş bir kitlenin üzerine bu kadar oynanmaz, oynanmamalı! Unutulmamalıdır ki öyle yada böyle yarın bir gün bu insanlar devletin en nadide kurumlarında görev alacaklar. Kafayı yemiş bir kitle istihdam etmek ne kadar doğruysa, millete kafayı yedirtmek için bir takım sistematik işkence uygulamak da o kadar doğrudur. Sonra kimse çıkıp devlet kurumlarında çalışanlar şöyle davranıyor, böyle yapıyor, bana şunu dedi demesin. Hepsi kafayı yemiş kardeşim. Elinde bir tek aklı kalmış insandan aklını alıp, istihdama konu edersen ondan devrim beklemeye hakkın yok.
(*devrimden kasıt insan ilişkileridir. Delirmiş bir insanın devrimi bu olsa gerek).
(**devlet kurumlarında çalışanların davranışlarını nitelendirirken köpek çekmekten bahsetmiyorum. Orada bahsettiğim istemsizce açığa çıkan tavırlar, hal, hareketler). -
@sosyalikilik dostum hakikaten artık sıcaklarında etkisiyle daha sabırsız hale geldik. birde artık kontenjanları en başta açıklamaları şart. boşuna mı girdik kpss a ya gibi düşünceler cidden sıkıyor insanı. kuyruk gittikçe uzuyor, bu işe emek veren herkese çokça sabır versin. umarım herkes en kısa zamanda bu kaostan çıkar diyorum...