Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@köyün-ağası bana da dikkat et demistin aga rengine tonuna sununa bununa
-
@aylin dediklerimi dikkate almalısın:)
-
@1903bjk o konuda mulakata kaldigimi ogrendigim gunden beri kendi icimde yaptigim cesitli muhasebeler sonucu mutabakata vardim. Benim de sizlerden pek farkim olmayacak bir kombinasyonda karar verdim
-
@aycan sizlerden derken
-
@1903bjk erkeklerden yani at kuyrugu sac, yok gibi makyaj o kadar. Mis
-
@köyün-ağası bu konu erkekler icin de gecerli:) bence de dikkat edilmeli bas agrisi yapiyo alerjim var zaten hapşrmaktan konusamam
-
@aycan iyi de erkek degilim ben yahu hatlar karisti
-
Ne oluya dostlar bu neyin provası mülakat tarihi belli mi oldu sandım yapmayın hani araycaktık her gün gelir idaresini yok ya biz iibfliler halinden memnun tavırlar sergiledikçe işimiz çok zor
-
@1903bjk hocam gece gece cok guldum kusura bakma lutfen ben seni hep erkek olarak bellemisim. Nickten olsa gerek
-
Beyler siyah takım olmuyor mu sizde? Sadece lacivert mi olmali?
-
@aycan olur:)
-
@1903bjk benim de alerjim var yaz bitince mulakat olsun istiyorum
-
@köyün-ağası olurmuş ben de paretowilfredo nun yayininda gordum simdi
-
@aylin aynen ben de bu mevsimlerde sürekli nezle olmus gibi dolasiyorum elimde peceteyle.Baya ileri seviyede benim.Artik ilaclarimizi spreylerimizi alip oyle gidicez napalim
-
@sofuoglu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@bulut_xw hocam buradakiler mülakattan çok kız istemeye giderken giyilecek takım elbise gibi
valla artık ister kız isteyin ister iş isteyin
-
@davetsiz O tarihler biraz sarkacak gibi gözüküyor dostum eylül'ü bulur sanırım
-
Ozan tufan bile kısa paça pantun giyiyor bende öle giycem . gömleğin yakasına büyük bir mendil takıp mülakatlarda sizlerden bir adım önde olmayı amaçlıyorum. herkesin hakkında hayırlısı. rayban gözlüklerimide kafama takcam tabiki...
-
@kzxp gözlükler önemli özellikle göze değil kafaya takılan
-
20000 öğretmen ataması pat diye yapılıyor bize gelince altı üstü 2000 kişi Yok organizasyon yok yaz dönemi Yok güvenlik soruşturması sürekli bi bahane üretiyoruz arkadaşlar birlik olup arayalım sürekli sesimizi duyuralım lütfen
-
@halilhy aynen hocam adamlarının mülakatları 4 günde açıklanıyor üstelişk 20bin kişi bizim 2bin kişi daha mülakat tarihi belli değil.Liseden öğretmenlik okuyan arkadaşlarımın nerdeyse hepsi atandı biz hala mülakat tarihi bekliyoruz