Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaşlar bugun yuksek lisans kaydimi yaptirirken orada tanistigim 2 gelir uzman yardimcisi mulakati kasima kadar tamamlayacaklarini soyledi. Kasimda kendi yeterlilik sinavlari varmis. O tarihe kadar mulakatlar coktan bitmis olur dedi.
-
@Hipokrat valla reis ben de aynı fikirdeyim ama inan artık hiçbirimizde sabır kalmadı neye inanıp neye inanmayacağımızı şaşırdık vesselam ama forumdan takip ettiğim kadarıyla @Priss kardeşim sözü muteber birisi, ben onun paylaşımına güveniyorum,bu ay sonu tarihler gelecek Allah'ın izniyle,iyi düşünelim iyi olsun
-
@magduriibfli Eylül'de yapıp kasıma kadar açıklanması umuduyla diyelim o zaman, şuan için en makul tercih bu
-
@sofuoglu kanka mülakat sonucu okadar gecikmez gibi normal şartlarda tabi , sonuçlar çok gecikmeden açıklanır işe başlama 2-3 ay sürer
-
@Hipokrat valla reis, eskisi gibi yürürse sen haklısın ama göründüğü gibi ağırdan ilerliyor süreç ona istinaden dedim.2015'deki mayıs sınavında ağustos ayı içerisinde mülakatlar başladı,bitti ve bitiminden bir gün sonra açıklandı.İnşallah öyle olur tabi hemen açıklanır bakalım bekleyip göreceğiz..
-
Daha çok arayalım sosyal medyadan sesimizi duyuralım gerçekten şu öğretmen ataması olduktan sonra sinirim bozulmaya başladı iyice
-
Memurlar. net e yüklenelim. Bize karşı hiçbir girişimleri olmasada bürokratik kademede etkileri oluyor.
-
@köyün-ağası iki sene önce kestim bir şey olmadıydı
-
Arkadaslar bende arama taraftariyim... bugun arayalım kim ne soyledi ise yazalim bakalim kendi aralarinda celisiyorlar mi biylece anlariz bilip bilmediklerini ben bugün tekrar arayacağım
-
Aramak onları etkileyecektir.Kesin amirlerine söylüyodur ordaki görevli
-
arayıp da ulaşabilen var mı arkadaşlar? Kaç defadır deniyorum ya yüzüme kapanıyor, ya açmıyorlar. Çalışanlar da bunaldı zaar !! Ne olacak bu iş böyle?
-
mülakatın kasıma kalma ihtimali var mı? yani tabi ki var da eylül-ekim ihtimali daha mı yüksek biraz olayların dışında kaldım askerdeyim cvp verirseniz sevinirirm
-
Oradaki insanların bilgisi olsa dahi söylemeye yetkileri yok diye düşünüyorum. Sanki bir şey söyleyecekmiş de onu durduran bir engel varmış gibi konuşuyordu telefonun diğer ucundaki beyfendi. Diyorum ki; efendim başka sınavlar, mülakatlar var; belirsizlik tüketti bizi. Daha iyi işte onlara çalışın, dedi Bir çalışma, bir hareket var mı bu konuda diyorum. Muhakkak vardır, diyor. Son olarak, mülakat en uygun zamanda yapılacaktır inşallah, dedi. Pek naif geliyordu sesi, sinirlenemedim Onlar da emir kulu neticede.
Bekleriz beklemesine de bu gizemli tarihler yıpratıyor bizi. Her şey flu. -
bayramdan sonra tam guy mülakatı olacağını düşündüğümüz tarihlerde sgk mülakatı var o yüzden ikisini çakıştırmazlar bence. yani guy mülakatları ekime sarkacak gibi
-
Arkadaslar oncelikle mugla bodrum taraflarinda yasayanlar varsa cok gecmis olsun.Deprem cok siddetliymis, Allah beterinden korusun.Arayanlara hep ayni seyler soyleniyo.Bekleyin, takip edin, magdur edilmicek sekilde duzenlenicek tarihler dendi bana da birkac aramadan sonra actilar.
Zaten isimiz ne ki hayalimiz bakanliklarda uzmanlikti biz "Bekleme ve Sabretme uzmani"olduk. -
Sgk mülakatıyla çakıştırmamak için guy mülakatını ileri atmazlar yani onu düşünerek tarih belirlemezler kendilerine uygun zamanda yaparlar oda büyük ihtimal bayramdan sonra eylül ayında olur galiba
-
Ekim ayı demek sınavın uzerinden dolu dolu 5 ay geçmesi demek, yarim yil demek, eylül ayında yapılsın artik, sgk mülakatı ile çakışıyor olması açıkçası beni ilgilendiren bir husus değil, sgk mülakatı var diye neden 1 ay daha sonra olsun ...
-
sgk ya giren en az 600-700 kişi guya da girecek bu çakışmaya kurum göz yumsa bile bu 600-700 kişi göz yummaz arkadaşlar. itiraz ederler şikayet ederler gene ertelenir mülakat. sizi ilgilendirmemesi bu duruma engel değil. açıkçası bnm için de sorun değil çakışıp çakışmaması p42 de ilk 10 dayım mülakata ilk gün girecem guyda da soyadına göre yapılıyosa ortalarda gircem yani çakışmaz bnm
-
@sofuoglu zaten onların umrunda değilki baska bir kurumun mülakat yapması yada çakışması ister gelirsin ister gelmezsin mantığındalar
-
600-700 kişi itiraz etsin kurum sallıyor mu görelim , kurum kendi bildiğini yapar