Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
temmuzun sonuna kadar acıklanacagını garanti olarak görüyorum.ama umarım bu hafta acıklanır
-
Hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah bayramın hemen akabinde başlar mülakatlar ve eylül ayı içerisinde tamamlanir daha da uzamaz
-
@sofuoglu kanka senin il neresi
-
@Hipokrat İstanbul kardeşim
-
@sofuoglu hocam bu tugrul hoca ve aycan hanim da kürşad olabilir mi ne diyosun
-
@sofuoglu sana kanım ısındı niye bilmiyorum İnşallah beraber kazanırız kanka
-
@Hipokrat bilmukabele kardeşim , Allah nasip eder inşallah meslektaş olmayı
-
@magduriibfli hocam valla kürşad arazi oldu, yok piyasada ama fırtına öncesi sessizlik misali ilana yakın gelir buralara
-
@sofuoglu Kürşada laf söyleyince sonra suçlu biz oluyoruz. Yalan söylüyor ama yok adam arsız bak yine arazi.
-
@magduriibfli sen yenisin galiba
-
@Priss Hocam zaten KPSS B puanıyla alım yapan gümrük,kyk,ptt,adalet bakanlığı v.b. kurumlar mülakatla alım yapıyo
-
Mülakat tarihleri falan diyoruz da genel olarak çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar?
-
@aycan hocam alinma latife yapmistim. Herkes birbirini kürşad ilan ediyo ya. O olaya parmak basmak istemistim. Gecen birinden duydugum biseyi yazdim buraya. Vatandasin biri beni kursad ilan etti. Onun yanlisligina vurguydu benimkisi sadece.
-
@magduriibfli alinmadim hocam mevzuyu anladim hatta begendim de iletini alinmadigimi belirtmek icin. Ben de latife yaptim. Sıkıntı yok yani
-
@abba10 mesela kurum bir ay icinde mulakat yapsa aniden ilan tarihini verip ben sanirm hazir degilim kafa olarak kurban sonuna ayarladim kendimi, çalismalarda çat pat gidiyor. Kurbandan önce olmasin istiyorm ama tarihi belli olsun istiyorum, çünkü çok uzak zamana verirseler unutucam yakina verirseler elim ayâğima dolaşacak. Nereden baksam elimde kaliyor
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@Manifalitikoos ay yok ya sinir oldum artık
-
Bugünde aramaya devam arkadaşlar.Telefonlara bakan bir görevlisiniz bir yerde diyelim.Sürekli sizi arıyolar aynı sorunla siz ne yapardınız mantığıyla bugünde arıyoruz dostlar.Artık ailemize karşı utanıyoruz.
-
@by123 ben mulakatin ilan tarihinden 30- 40 gün sonra olacağını tahmin ediyorum ilan edip de 15 gün sonra mülakat var diyemezler
-
@Cerkes46 insallah öyle olur, müdürler gibi çok yakin tarihte yaparsalar ilan edilme ve mulakat arasi kendi adima konuşuyorum öyle bir duruma hazir değilim. Tarih belli olsun hemen kurban sonrasi hafta olsun dileğim bu yönde sgkya gideceklerde vardir illaki insanlar iki masraf yapmamis olur hemde.