Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@holywind 3 yıldır kpss ile ugraşsan hatta 4. Yıla girdik bekleyen askerlik biriken gss, sürekli faizle katlanan kyk kredisi bunun yanında çevre baskısı çekseydin sende acele ederdin kardeşim
-
@holywind kimsenin kuruma karşı bi inançsızlığı olduğunu düşünmüyorum
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@holywind sorumlusu felan ilan ettiğimiz yok kardeşim
-
Mülakatlar Ağustos ayında olur gibime geliyor
-
@holywind çok komik bir insansın. Sabah sabah krize soktun beni.
-
@magun inşallah öyle olurda sgk denetmenliğinden önce olur.Bu nedir ya kaç gündür sgk denetmenliğini öyle bi lanse ediyolar ki şaşıyorum.Guylada dalga geçiyolar.Neymiş sgknın önü açıkmış nerden biliyosun o zaman guyunda önü açık.Bu insanları yanıltma guy olunca tekrar kpss hazırlığı olacak diye strese sokma.Sgk denetmenlikte insanlar yine kpss ye girmiyomu.Tabiki giriyo.İnşallah sgkdan önce netice alırız
-
Twitter operasyonu için düğmeye basılmasını talep ediyorum.
-
Boyle bırsey olamaz ya 2016 da sınava girdik hala mülakat dahi olmadı . Ne olacağımız da belli değil Allah hepımıze sabır versın
-
dostlar numara verirmsininiz bana gelir idaresinden sınav işleirne bakan acil bu hafta netlik kazanması lazmı
-
@zenginmemur 3873345
-
@Manolya dostum aradım söyledim mayıstan beri bekliyoruz askerlikden falan girdim.Sağolsun görevli arkadaş iyi karşıladı.Şikayetlerimi ilgili kişilere aktarcağını onlarında neden bekletildiğini anlamdıklarını ama haberleri olduğunu söyledi.Hatta dedim sizin başınız bu hafta çok ağırabilir.Haklsınız dedi.Kısacası bu numarayı mülakata kalan herkes arasın
-
LÜtfen hepimiz bugün yoğun bir şekilde arayalım belki bir cvp alırız arkdaşlar
-
@holywind '2000 kişi geçmiş senelerden yüksek bir rakam' yazarak bizimle alay etme hakkına sahip değilsin. bütün emeğini 2016ya harcayıp, geçerliliğinin bir yıl olmasının ve açılmayan ilanların verdiği moralsizlikle 2017ye hazırlanamayan, geçen seneye göre oldukça düşük alan, guyu kıyısından kazanan kişilerin sayısı oldukça fazla. haliyle şu an en büyük umutları bu guy mülakatı ve hayatlarını, bekleyişlerini şekillendirecek bu sonucu bir an önce bilmek istiyorlar. bak trol kardeş, daha önce bizim gibi çile çekmediğini ve siyasi torpilinle bi yere girdiğini veya gireceğini bu kadar belli etme. ilanın hangi sebeple geldiği sürecin bu kadar uzamasından aşikar.. kuruma olan inançsızlık, saygısızlık derken neyi kastettiğini kendinde bilmiyorsun. bu ülkede en fazla saygı duyulan kurumların ne halde olduğunu göremeyecek kadar aptal olduğunu düşünmüyorum. özellikle bizim gibi a kadroya çalışırken maliyesinden hukukuna kadar öğrenip, sonra ülkeye bakıp kıyaslayıp da bu yorumu yapman... sakın yine 'başvurmasaydın' diye GEVELEME! eğer bize güzel bir iş bulma imkanın varsa o zaman bu gevelemeni dinlerim!
-
arayın dostlar öğleden sonra sürekli bu hafta çok kritik.Her şey baskıyla olur bu bzim hakkımız 03123873345 sınav hzimetlerine bağlatın.Ordaki görevliye gerekli mercilere şikayetlerinizi iletmesini söyleyin düzgün bir üslupla.Kurumlar kimsenin arka bahçesi değil.Neymiş efendim tatildeymişte böyle bi mazeret olamaz.Baskıyı arttırısrsak bu hafta ilan ederler.Facebookada söyleyin.
-
Ben aradım süreç hakkında bilgim yok dedi çıkan adam . Dilinin ucuyla zorla konuşuyor resmen . Hakkımız olan bir şeyi alamıyoruz, öğrenemiyoruz kafayı yememek elde değil Sizler de arayın lütfen arkadaşlar!!
-
0312 387 33 45 numaradan sınav birimine bağlanıyoruz arkadaşlar. Sınav ilanı baskıyla geldi mülakatta baskıyla gelecek anlaşılan.
-
Bende aradım tekrar görevli arkadaş çok fazla telefon gelip yukarıdakilerin de bunu bildigini söyledi yüklü alım yapıldığı için bunun organizasyonunun zor olduğunu söyledi bir de.Şikayetlerimiz ileteceğini de söyledi sagolsun bence diğer arkadaşların dediği gibi herkesin arayıp baskıyı artırmamız lazım
-
bir süredir arıyorum açan yok sımav hizm den. baydılar herhalde, iyi bir şey tabi
-
@halilhy yüklü alım dediği ne ki bir önceki alımda 1750 kişi aldılar 250 kişi fazla alınca yüklü mü oluyor muş