Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@hayalimsgk bak yine aynı sataşma @paretowilfredo
-
@paretowilfredo başkanım bu adama bi yaptırım istiyorum.Aynı şeyi bn yapsam acaba tavrınız ne olurdu?
-
@zenginmemur evet işimize gelen guy un sonuçlanması olurdu dediğinz gb maaş olarak da artısı yok ne demek istediğinizi anlıyorum tepki vermişler ama ve de yer olarak da karambole oluyor istediğin yer açılmayabilir bir sürü şey zaten sağolsunlar geçenkini nerdeyse bir senede açıklayacaklardı ama mecburuz işte önümüzde..hepsi birbirini etkiliyo ama guy olayı için çok geç mülakat açıklanma filan sgkya hiçbir şekilde yetişmez
-
Guy için girip kazansaydik hayalim olan SGK ya başvurmazdim ama suan mecburum Guy için güzel istediğim bi şehir de kazandım ama beklemedeyiz malesef.
-
@zenginmemur haklısın kanka bu sefer
-
@zenginmemur yaptırımı olacaksa her üyeye eşit şekilde yapılmalı.vesselam
-
Arkadaşlar tüyo mülakat pdf si lazım.Evet gençler belki de en sık karşılaştığınız soru olacak ama geriye dönük arama yaparak ulaşamadım
-
@ksavdliybncıkymk 90. sayfada var
-
Bu haftada gelmesse eğer sizce durum ne olur?
-
@zenginmemur ben artık şöyle düşünmeye başladım, kurumun kafasında gerçekten böyle bir ilan vermek yoktu;fakat gerek referandum öncesi süreç,gerekse o sürede iibf adına gazeteye ilan/cumhurbaşkanına mektup gibi etmenlerle istemeyerek de olsa ilanın gelmesi sağlandı.O yüzden kurum uzatabildiği kadar uzatıyor zannedersem o yüzden artık priss'in de dediği gibi ağustosa bile kalabilir tarihlerin açıklanması, her hafta bir umutla başlıyoruz açıklansın diye ama sonuç hep hüsran nihayetinde...
-
baskı yapmak gerekirse günde 50 kere aramak şart.yoksa bu sürec cok uzayacak
-
@sofuoglu dostum o zaman mhuy muy duy ilanlari bu sene yine gelmeyecek
-
arkadaşlar yarındıan itibaren çok yoğun bi şekilde aramaya başlayalım kurumu iki aydır bekliyoruz artık tarihler belli olsun herkes yeterince bekleyerek yıprandı
-
Kesinlikle artik ilan gelene kadar birlik olduk.Bundan sonrada birlik zamani.Kurban bayrami geldi yine boynumuz bükük kalmasin.Ama bayrama kadar zor
-
@zenginmemur vallahi kardeşim artık bir öngörüde bulunamıyoruz maalesef normal seyrinde gelmesi lazım tabi ki, ama guy mülakatında olabilecek durumu anlatmaya çalıştım.2015'deki sınavda hemen hemen aynı tarih oldu ve mülakatlar ağustos ayı içerisinde oldu ve mülakat sonuçları da aynı ay içerisinde açıklandı.Onu referans alıyordum ben bundan 1 ay oncesıne kadar ama demek ki,geçmişteki sürecin aynısı olacak diye bir kaide olmadığını anlıyoruz.Neyse velhasıl kelam, sizlere katılıyorum bu hafta içerisinde arayalım en azından elimizden bu geliyor...
-
hangi numarayı arayacağız arkadaşlar? Direkt numara nedir?
-
@sofuoglu inşallah yine agustosta olcak
-
Ne Ağustosu arkadaslar eylülde bayramdan sonra olursa öpüp basimiza koyalim bu tarihten sonra ağustos olma ihtilali kalmadi.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
kimsenin saygısızlık falan yaptığı yok da sürecin yavaş ilerlemesi mülakatta bekleyen 4000 kişiyi çok da mutlu etmiyor. zaten herkes beklemek zorunda.