Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@halilhy banada aynı cevabı vermişti.Bu iş baskıyla olcak
-
@köyün-ağası bahaneleri o olsa gerek biz bu yoldan dönmeyelim aramaya devam
-
Bende tekrar aradım klasik cevabı aldım. Aramayı ihmal etmeyelim arkadaşlar.
-
Twitter'da bir arkadaş şöyle bir şey paylaşmış. Konuştuğu kişi Ankara'da Guy olarak çalışan arkadaşıymış. Temennimiz o ki söyledikleri çıksın
-
@aycan hocam "kürşad" olmasın o şahıs, artık kimseye güvenimiz kalmadı
-
-
@sofuoglu sorduralım dostum
-
Bu arada birkaç bilgi paylaşmakta fayda var. Yakın zaman önce SGK başkanımızla bir toplantı yaptık. Kendisi de oradaydı ben puan türü yüzünden mağduriyetler yaşanabileceğini dile getirdim kendisi bu konuda pek olumlu yaklaşmadılar.
Ayrıca bir bomba haber eğer sayın Cumhurbaşkanı ve bakanlar kurulu da olur verirse devlete alımlarda ki burada b kadro kast ediliyor mülakat şartı getirilecek -
@Priss çok iyi olur hocam, az önce de Tuğrul Koçer'in bir paylaşımında "kurban bayramının bitiminde başlar diye tahmin ediyorum" yazısına rastladım ve aycan hanımın paylaşımını görünce acaba mı diye düşündüm ama bu hususta sizin istihbaratlarınız daha kıymetli, bilgi aldığınız takdirde paylaşırsanız guy bekleyenleri olarak müteşekkir oluruz hocam
-
@sofuoglu est. Tuğrul abi herkesten daha iyidir o konuda ama Tuğrul abinin dediği tahmin sanırım bir duyum değil umarım en kısa zamanda başlar
-
@sofuoglu yok kursad hocam olamaz zira kendisi hatun bir kisiydi dogrulugu nedir bilemem ama bahsettikleri gibi bir takvim olursa kurban keserim
-
1 hafta tatil yaptım hala mı bişi yok :))
-
arkadaşlar cumaya kadar mülakat tarihleri açıklanır mı evdekiler artık yalan söylediğimi sanıyolar
-
@keynesbaba açıklanır
-
Umarm bayramdan hemen sonra olur zira su yaz gununde gezmeyi tatili her seyi biraktim haril haril calisiyorum
-
@aylin tüyo mu çlşysn hocam
-
Arkadaşlar ben bugün gib i aradım ordaki adam ilk başta hiçbirşey demedi sonra ben çok çaresiz kaldığımı komiser yardımcılığına baavurcam istemeye istemeye eğer kazanırsam tazminat olayı var arada kaldım dedim ondan sonra inşallah en kısa sürede bizde acikliycaz dedi
-
@Hipokrat evet tuyo
-
yanlış anlamadıysam yakın zamanda açıklanacak tarihler. 2 aydır sayfaları takip etmekten gözlerimiz yoruldu, artık hızlıca olsun mülakat. yine umarım hızlıca sonuçlanır artık. en azından 2000 kişi başlar, mesleğine kavuşur.
-
@bengidönüş kesin gibi soledin