Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
anlaşılan siz sgk mülakatına girmiyonuz ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyonuz. eminim sgk mülakatına da girecek olsanız bunların hiçbirini söylemezdiniz sadece kendinizi düşünmeyi bırakın artık arkadaşlar
-
@iyilerindostu bunun onunla alakası yok ki inşallah çakışmaz hepimiz çekiyoruz bu derdi ama ortada bir gercek var yani seni beni düşünüpte tarih ayarlamazlar sgk mülakatına girecek olmamız aynı gün olması onları bağlamıyor demek istediğim o
-
@iyilerindostu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
anlaşılan siz sgk mülakatına girmiyonuz ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyonuz. eminim sgk mülakatına da girecek olsanız bunların hiçbirini söylemezdiniz sadece kendinizi düşünmeyi bırakın artık arkadaşlar
napalım 100 kişi sgk mülakatına gircek diye 1900 kişi 3 ay sizin keyfinizimi bekliyelim
-
@onur00 kardeş sen bencilliğinde boğul tmm mı ayrıca 100 kişi fln da değil
-
@mertbulut yazılı sınavın yapıldığı tarihi hatırla. bunu düşünmeseler tüm haftasonlarının dolu olup da sadece 1 haftasonunun boş olduğu tarihe ayarlarlar mıydılar. başka sınavla çakıştırıp oturur izlerdiler o zaman da
-
@iyilerindostu ama o zaman zaten kendi yaptıkları sınavlarla birde kpss le çakıştırmak istemediler yani sgk yada baska kurumun yaptığı sınavlar onları bağlamaz bundan iki üç yıl önce yine bir sınavla çakıştırmışlardı yazılı sınavı herkes yine cok dert yanmıştı hatırlayan arkadaşlar vardır ama yinede umarım çakışmaz
-
@iyilerindostu madem 2 mülakatada kaldın.o zaman bizden fazla calışıcaksın ikisinide hazır olucaksın.burdada guy mülakatları daha gec yapılsın siz bencilsiniz diye ağlamıcaksın.hadi şimdi yol al.
-
Kardeşlerim, ne kadar meyillisiniz birbirinize düşmeye. Dil; bıçak gibidir, bir şeylerin kesilmesi gerekiyorsa yapılan adaletsizliklere karşı verin savaşınızı; sizinle aynı yolu paylaşan kardeşinize karşı değil. Hepimizin eli aynı taşın altında, bireyselliğe döndürmeyin kavganızı. Gönül incitmeyin; her şey yerine oturur geç de olsa fakat kırdığınız kalp, vicdanınızı her daim bir bıçak gibi yaralar. Allah, sabrınızı ve direncinizi artırsın.
-
@iyilerindostu arkadaşım ne hakla bize bencil diyorsun, mülakatın ekimde olması 5 ay demek 5, tabi siz sgk denetmenliğinde mülakata kaldığınız için olaya daha farklı bir pencereden bakıyorsunuz, neticede ortada belirgin bir tarih var ve ilanın akabinde 2 ay sonra mülakata gireceksiniz.Peki ya sadece guy mülakatına kalan insanlar, daha tarihler netletmemişken ve eylül ayı konuşulurken şikayet üzerine ertelemekten bahsediyorsun.Aynı güne çakışanlar için, aynı ay içerisinde farklı bir tarih verirsin gerekirse, mülakatı bir sonraki aya ertelemek diye bir şey olabilir mi Allah aşkına.
-
@onur00 ulan ben ne demişim bak bakayım. illa ekimde olsun mu demişim yoksa bnm için fark etmez nslsa büyük ihtimalle bnmki çakışmayacak mı demişim. asıl sen ağlama daha geç olacak mülakatlar diye
-
@sofuoglu güzel kardeşim ben de istemiyorum ertelensin diye. olacakları söylüyorum sadece çünkü bnm için fark eden bişey yok ikisi de aynı ayda olsa bile
-
@iyilerindostu lan olum kafa ağrıtma hadi işine bak
-
Kavga etmeyin kurumlar diğer kurum sınavlarını mülakatlarını dikkate alıyor takvim sıkışır aynı tarihte mülakat olursa aynı gün iki mülakata girexekler için kuruma dilekçe verip diğer gün mülakata girebilir
-
@onur00 bunu "haklısın kardeşim özür dilerim yanlış okumuşum" demişin gibi algılıyorum ve bi daha okuduğunu anlamadan başkalarıyla tartışmaman dileğiyle bu konuyu burada noktalıyorum okuma özürlü arkadaşım bnm oldu mu
-
@iyilerindostu anlaşılan siz sgk mülakatına girmiyonuz ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyonuz. eminim sgk mülakatına da girecek olsanız bunların hiçbirini söylemezdiniz sadece kendinizi düşünmeyi bırakın artık arkadaşlar.
Burda dediklerinin yanlış anlaşılcak bi tarafı yok.laf yetiştirmeyi bırak git mülakatlarına calış
-
@iyilerindostu ve @onur00 tartismayin arkadaslar yanlis anladiniz birbirirnizi:) sinirler iyice gerildi sakin olun kimse magdur olmaz @köyün-ağası durumu acikladi zaten sagolsun:)
-
@köyün-ağası en makul cevabı sen vermişsin kardeşim, bence de burada noktalayalım bu tartışmayı netice de bizim isteklerimize,tercihlerimize göre yürümüyor süreç ne kadar şikayet dilekçesi de versek, mülakat tarihleri noktasında bilgi almak için arasak da, kurumların ne yapmak/ne yapmamak istediğine göre şekilleniyor her şey
-
@iyilerindostu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
sgk ya giren en az 600-700 kişi guya da girecek bu çakışmaya kurum göz yumsa bile bu 600-700 kişi göz yummaz arkadaşlar. itiraz ederler şikayet ederler gene ertelenir mülakat. sizi ilgilendirmemesi bu duruma engel değil. açıkçası bnm için de sorun değil çakışıp çakışmaması p42 de ilk 10 dayım mülakata ilk gün girecem guyda da soyadına göre yapılıyosa ortalarda gircem yani çakışmaz bnm
@onur00 kıvırma kardeşim ben burda dediklerimden bahsediyorum sen nerden bahsediyon
-
neyse bnm için bitmiştir tartışma çünkü dışardan bakanlar hangimizin olaya yabancı olduğunu anlamıyor
-
sgk ya giren en az 600-700 kişi guya da girecek bu çakışmaya kurum göz yumsa bile bu 600-700 kişi göz yummaz arkadaşlar. itiraz ederler şikayet ederler gene ertelenir mülakat. sizi ilgilendirmemesi bu duruma engel değil. açıkçası bnm için de sorun değil çakışıp çakışmaması p42 de ilk 10 dayım mülakata ilk gün girecem guyda da soyadına göre yapılıyosa ortalarda gircem yani çakışmaz bnm
@onur00 kıvırma kardeşim ben burda dediklerimden bahsediyorum sen nerden bahsediyon
o bahsettiğin yazıyı zaten ben yazmadım.önce neye cvp verdiğinden haberin olsun