Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@köyün-ağası ağam sen buralarda ol tartisma ciktikca firlat şu terliğini başliga
-
@onur00 ben yazdım zaten o yazıyı kardeşim sen ne içtin sabah sabah gözünü seveyim ya
-
@iyilerindostu sabır yav.oglum 2 mülakatın varsa git ders calış.burda laf ebeliği yapma
-
@onur00 allahıım ben nelerle uğraşıyorum. La kardeş 2 mülakata giriyorum ama ben bile snn kadar dile getirmedim iki mülakata girdiğimi. ayrıca sıkıştıkça şunu söylemekten vazgeç tmm haklısın özür dilerim de bitsin bu işkence
-
Hayırlı cumalar kankalar bırakalım tartışmayı dua edelim
-
@Hipokrat Hay yaşa kardeşim, bu yazının üstüne tartışmayı noktalayalım, Bu mübarek günde bol bol dua edelim
-
Hey allahım kurum ona bakar mı valla pes
-
@paretowilfredo hocam guy başlığını iyice boşladın yok mu haber mülakatlardan ?
-
.........................
-
@onur00 tartışma uzadıkça kamyon şöförüne döndün kardeşim tebrik ederim
-
........................
-
@onur00 ya bi insan bi tartışmayı kaybedince seviyesi bu kadar mı düşer ya bi de bu adam belkide ilerde uzman olacak
-
@iyilerindostu senin gibiside denetmen vs bişeyler olacak.yazık bu devlete
-
@TugayÇ Dostum soruyoruz ancak işin açığı çok ısrarcı olamıyorum. Kredimi şimdiden tüketip ilerisi için bıktırmak istemiyorum insanları. O nedenle beklemedeyim.
-
İzmir için bekleyenler begensin de biraz dostumuzu dusmanımızı görelim
-
Şu foruma arada bir girme fırsatım oluyor ondada sayfalarca milletin kavgasını okuyorum. Ayıptır arkadaşlar sizlere hiç yakıştıramadım.
-
bu haftada yalan oldu acıklanma işi
-
sonunda ulaştım. Ulaşmasam da olurmuş gerçi. "Bilgimiz yok"
-
@sofuoglu arkadaşlar bi sakin olalım önce. Bana gelen bilgi hala aynı. Ben çok daha uzayacağını sanmıyorum
-
ceza hukuku ve cmk yok dimi mülakatta arkadaşlar