Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@banshe GİB'in ışıkları benim gecemi aydınlatmıyor sizinkini aydınlatıyorsa ne mutlu size
-
Çarşamba’dan beri sonuçları boşverdim maçı bekliyorum moral depolayım diye Yine Ankara yine hüsran.Bence bu haftayı komple hiç yaşanmamış sayalım
-
@maliyeciniz sorma herşey bu kadar kötü mü gider ya
-
@maliyeciniz Peki bir sonraki haftaya takatimiz yoksa ne yapalım albayım..
-
Hem mülakat açıklanmadı hem de şampiyonluktan olduk be dostlar
-
@aycan umudunu kaybetme reiz umut seni yarına uyandıran tek şeydir:)
-
@sofuoglu Dur hocam hemen şampiyonluktan vazgeçme yazarken penaltı oldu
-
@maliyeciniz quaresmayı takdir ettim topu alıp direk cenk'e verdi helal olsun, ama ben sanmıyorum 1 gol daha atabilceğimizi bakalım
-
@maliyeciniz Bugün pek çok şey üst üste geldi. Dayanma gücümün sıfır noktasındayım. Şafak sökse sanki geçecek ama.. Dur bakalım Allah kerim
-
@antimülakat şu an torpil savaşlarimi vardir yani bunu mu demek istediniz
-
O bu değil de enerjimin en düşük olduğu gün bugundü.sıktı iyice
-
@sofuoglu bu futbolla bir gol daha çok zor hocam önümüzdeki maçlara bakmaktan başka çare yok Monako’yu alalım da içeriyi toparlarız Allah’ın izniyle Pisi pisine verioz puanları.Ama şu q7den bitane de gib de olsa o gece açıklanırdı sonuçlar
-
@aycan Ben yarından umutluyum hocam sana bu cümleler yakışmıyo inşallah her şey güzel olacak ️
-
@maliyeciniz İnşallah hocam dediğin gibi olur. Ben bir süre yokum buralarda. Açıklandıktan sonra gelirim diye düşünüyorum. Dostlar kendinize iyi bakın o vakte kadar. Haydi selametle
-
@aycan Allah’a emanet ol hocam güzel haberlerde buluşmak dileğiyle,kendinize iyi bakınız️
-
Issizlik ve hayatimdaki diger olumsuzluklar o kadar fazla ki velev ki su mulakat olumlu oldu, arayip bu iste bi yanlislik olmali bence benimki olumsuzdur diye itiraz etmekten korkuyom
-
kpss de her test için ayrı kitapçık olayı umarım bu yılda devam etmez. onu dağıtıyor onu topluyor ne olduğu belli değil. muhasebede süre yetmiyor, zırt pırt optiğe kodlama berbat oluyor. ***malum, sınav yaklaştı da.
-
Gib sayfasındaki kızın resmi de aynı noldu ?açıklanmadı mı? Napcan? Girmekten vaz mı geçecen der gibi sinirim bozuluyor
-
@maliyeciniz yazık oldu ama dediğin gibi bu futbola 1 puan imkansız gibi bir şeydi zaten
-
@yyy ben sterlinim kolay bozulmam harcanmam;)