Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
İki sigaram kaldı bu gece için,
Yüzyıl yetecek çocukluğum,
İki muhabbet kuşum,
Biraz da ateşim var.
Dua ediyorum ateşe,
Vazgeçsin diye beni yakmaktan bu gece,
Dünyanın bütün sabahları için iki bilet al maviş anne,
Aman umutsuz bir yer olmasın.Didem Madak
Umutsuz olmayalim arkadaşlar.Biraz daha sabredelim bakalim sonu iyi olsun.
-
gelin barışın artık dostlar burası meydan okuma yeri değil.
-
O gemi bugün de gelmedi
-
Hakk şerleri hayreyler,
Zannetme ki gayreyler,
Arif anı seyreyler,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.
Sen Hakk’a tevekkül kıl,
Teslim ol rahat bul,
Her işine râzı ol,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.
Deme niçin şu şöyle,
Yerindedir ol öyle,
Bak sonunu seyreyle,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.
Her işleri fâyıktır.
Birbirine lâyıktır.
Neylerse muvafıktır.
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.
-
cidden açıklanmadı ya şaka gibi tarhinin en uzun süren guyuda bize denk geldi iyimi
-
tuğrul hoca....Mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı gün,saat olarak belli değil.
Dakika dakika sonuç beklemeyin.
Gelişme olur da duyarsak, yazarım. -
Birileri bu işkenceye dur desin artık.
-
"NEDEN BİR ŞEYİ ELDE ETMENİN ANLAMI KALMAYINCAYA KADAR
ONU VERMEMEKTE İNAT EDİYORSUNUZ" -
İçim şişti kaç gündür
-
@hulasamu tam da böyle bir şey
-
Şu an biri açıklandı yazsa inan dalga geçme ya diyecek hale geldik.Psıkolojimiz alt üst...
-
@aksaclı çok şükür çalışıyoruz kazanıyoruz paramın hesabını ben yaparım hadi sen kendi işine bak
-
Herkese en geç cumaya açıklanıyor kazanırsam haber veririm sesim çıkmazsa elendim demektir demiştim. Teselli msjları gelmeye başladı ️
-
Kitlesel bir tepki verilmediği sürece kurumların gençleri umursamayacağı aşikar. bu gidişle de pek bir şeyin değişmeyeceği de ortada. kurum 1 ay sonra bile açıklansa tepki koyamayacak bir gençlik var nasıl olsa.
-
@patakute, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Kitlesel bir tepki verilmediği sürece kurumların gençleri umursamayacağı aşikar. bu gidişle de pek bir şeyin değişmeyeceği de ortada. kurum 1 ay sonra bile açıklansa tepki koyamayacak bir gençlik var nasıl olsa.
şu girmeye çalıştığımız 2000 kişilik kadro bile rica minnet geldi.Benim geleceğe dair umudum pek kalmadı.
-
Selamın Aleyküm dostlar. Öncelikle su gidisat gercekten iyice yipratici olmaya basladi. Ancak sunun farkina varamiyoruz sureci zor kilan %50 kurumlarsa, %50 kendimiziz.
Küçük hesapları olanlarin fitnesiyle guzel yurekli bir dostu kaybettik. Gercekten cok iyi anliyorum cunku haber verme isiyle senelerdir ugrasan biri olarak bir gun goge cikarilmak bir gunde yerden yere vurulmak nasil bir seydir yasadik kac kez. Yine de yuregine dokundugumuz kisiler varsa ve onlar nezdinde muteber olduysak ne ala, dun de soyledim biz yolumuzdan donecek degiliz. Bizim hesabimiz uc gunluk ya da bir kac insana dokunmaktan cok daha fazlasi cok daha kutlusu. Fazlasini konustugumuz dostlaimiz bilirler, zamanla daha fazlanizla da konusuruz muhakkak.
Bu isi bu denli zor kilan sey oncelikle tahammulsuzlugumuz malesef ki. Ne ugrasana tahammulumuz var ne emek verene. Ne fikri olana saygimiz var ne de guzel bir seyler ortaya koymaya calisana. Malesef surekli gonul yikiyoruz ve bunu cok basitce yapiyoruz. Halbuki gonul yapmak ne zordur yikmaksa ne kolay. Karsinizdaki insanin da sizinle ayni.yolda yurudugunu aslinda ayni hedefe yurudugunuz yoldasiniz oldugunu, ayni zulmun kurbani oldugunuzu farketseniz, itmek yerine tutmaniz gerektigini anlayacaksiniz. Insana insan gerek. Dosta dost meclisi gerek.
Su bir kac haftadir bircok sebeple asiri yoruldum dostlar gercekten. Bunda sizin suradaki hallerinizin de etkisi var. Gercekten disaridan izlemesi cok uzucu bir sey yapamamak yipratici.
Bir iki gun dinlenmek karari aldim. Bundan evvel soylemeyi borc bildigim seyleri soylemek istedim.
Bu sinav sonunda aciklanacak, bir gizem yaratmaya gerek yok. Bilmiyorsak bilmiyoruzdur. Haberler tutmayabilir, tutmamasi tutmasindan daha mumkundur. Kimseyi kirmaya ve cirkin olmaya degmezdi ve degmedi. Kimseyi tutmak icin bugune dek duyumu kullanan biri olmadim. Meselemiz dost meclisimiz ve muhabbetimizdir. Bizimle meclisimizde olmak isteyen herkese yerimiz bir bardak cayimiz bir sarimlik tutunumuz vardir. Basimizin ustunde yeri vardir.
Allah yar ve yardimciniz olsun. Tedbil-i mekanda ferahlik vardir diyerek biraz mekan degisikligi yaptim. Güneyden hepinize selamlar ve sevgiler dostlar.
-
@patakute azını açtın mı damga yiyorsun 3.5 memur zammına başka sendika asını açsa malum şahsın şakşakcısı die damgalanacak artık adam damgalamak kolay sen o cusun bu cusun diye ben gelecekten umudum yok bekarım bu Türkiye’de cocukların yarınları Yok kimse kusura bakmasın kitap okuma sadece KPSS den ibaret herşey sıkıntılı yaptım oldularla sıtmaya razı ediyorlar yüzde 30 a çıkarmadık deyip ödül verdik diye dolaşıyorlar Allah büyük Süleyman’a kalmayan bu dünya kimseye kalmayacak
-
@sweeney_todd, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@patakute azını açtın mı damga yiyorsun 3.5 memur zammına başka sendika asını açsa malum şahsın şakşakcısı die damgalanacak artık adam damgalamak kolay sen o cusun bu cusun diye ben gelecekten umudum yok bekarım bu Türkiye’de cocukların yarınları Yok kimse kusura bakmasın kitap okuma sadece KPSS den ibaret herşey sıkıntılı yaptım oldularla sıtmaya razı ediyorlar yüzde 30 a çıkarmadık deyip ödül verdik diye dolaşıyorlar Allah büyük Süleyman’a kalmayan bu dünya kimseye kalmayacak
imzamı atarım dostum.
-
Arkadaşlar twıtterda tag acılmış.Lutfen destek verin.@kpsskurumsinavi admini duzenliyor...#guysonuclariaciklansin tagı ıle
-
Şu an #guysonuclariaciklansin tagiyle twitter'da twit atarsanız iyi olur.