Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@constantinne kendin ilet kardeş cok zor değil yazınca cevap veriyor zaten hoca
-
aynı sürecteyız bu sataşmak niye ,iyi niyetle telkinde bulunuyor evet yapamıyorsun (yapamıyorımda) bu tavrın bizi rahatlatmıyor sakin ol kardeşim sakin. valla tuzu kuru deyıpte kimlerin oldugunu Allah bilir.
-
acı çekmekten gençliğimiz soldu be.. beynimin %90ı hep onu düşünüyor, saç sakal beyazladı valla yeter artık.
-
@mexsico benimde tek derdim senin rahatlaman değil zaten kimseye sataştığım da yok düşüncemi söyledim geçtim beğen diye kastırmadım sataşacak olsam sataşacağım adama yönelik direkt gider yazarım zaten sıkıntı yok
-
ALLAHIN İzni ile bu forum 500. Sayfayi gormeyecek öyle inaniyorum
-
Benim hala umudum var, isyan etsem de istediğim kadar...
-
"Oğlum kazanamadıysan da önemli değil, hayırlısı olsun." cümlesini de duydum. Açıklandı ama kazanamadığım için seslenmiyom sandılar.
Ben biraz yürüyecem dostlar iyi forumlar size.:)
-
içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmiş GİBisin..
-
Gündüz aramadik hata ettik organize olup baskı yapmalıyız keyfe keder uygulamalar çok var kamuda bunun için bir hareket gerekiyor bizde o hareketi yapmadık .
-
Yav sonuclar genelde zaten mesaj saati disinda aciklaniyor bugun aciklanma ihtimali var
-
@martini Hayır kibarca konuşunca alıngan oluyorsun,bağırıp çağrınca suçlu.Ben senin sorduğun ve beni zam altında bıraktığın sorulara gerekli cevapları verdiğimi düşünüyorumBenim yazdığımın da kimsenin duygularının incittiğini düşünmüyorum.Seni insanlar hakkında daha önyargısız ve iyi niyetli düşünmeye davet ediyorum.
Duyum paylaşınca duyumlardan bıktık ,sohbet edince sohbetten bıktık diyorsunuz da şu forumun amacını kimse anlatmıyor.Ben de bu muhabbetlerden bıktım o zaman amacınız listeyi görmesekse gib.gov.tr bunu zamanı gelince en iyi şekilde gösteriyor.Sizi f5 tuşunuzla başbaşayız bırakıp ben Beşiktaş maçını izleyemeye gidiyorum️ Zaten bugün ne güzel girmeyecektim totem yaptıydım açıklanmadı o yüzden Hadi ii akşamlar cümleten -
Yalnız bu süreçte kimsenin tahmini tutmadı.
Önce "salı günü" dediler. Heyecan yaptık. Boş çıktı.Sonra "çarşamba 17.00-02.00 arası kesin" dendi. Heyecan yaptık, boş çıktı.
En son "perşembeye kadar kesin yetişmezse cuma 17.00'a kadar açıklanacak" yazdılar Facebook'a. Heyecan yaptık o da boş çıktı.
Arada kiminin komisyon tanıdığı farklı bir şey dedi. Kimisinin üstadı "haftaya açıklanır" dedi. Vs vs. Pek çok duyum paylaşıldı.
Benim tek dileğim, (gerçekten ciddi anlamda Gelir İdaresi'nden duyum alanlar ve o duyuma göre bunları yazanlar hariç olmak üzere)
Bizimle dalga geçmek, kafa bulmak veya tamamen trollük maksadıyla bu ve benzeri şeyleri (duyumları) yazanların ne bu dünyada ne öbür dünyada gün yüzü görmemeleri.
Bir haftadır dengemiz bozuldu. Yeter artık -
duyum otoriteleri artık eski intibalarını kaybetti ama bütün günahı onlara yüklemek doğru değil, doğru çıkınca herkes alkışlıyordu, şimdi hedefe oturtmak yanlış bence.
-
@guylassakartık ben herkesi kast etmedim. Parantez içinde belirttim istisna tuttuklarımı. Saptırmayalım. Herkese günah yüklemedim.
-
@alanyetersiz2 bende sana demedim genel olarak yazdım. sana yazsaydım cevap ver bölümünden yazardım. sen de hassas noktaları belirtmişsin aynı şeyi yazdık aslında.
-
Bir duyum paylaşıldığı zaman tanımadığınız biriyse açarsınız profilini, önceden yazdığı entrylere ve üslubuna bakarsınız ve güvenip güvenmemeye kendiniz karar verirsiniz arkadaşlar. Tavsiyem bu yönde çünkü bu süreçte psikolojinizi korumanız bazı nüanslara bağlı.
-
Yazik bu ülkenin genç beyinlerine . Resmen iskence görüyoruz
-
@shady benim beyinde gençlik kalmadı:) bunadı artık o da napsın beklebekle
-
@maliyeciniz öyle diyorsunuz böyle diyorsunuz... kim ne diyor kardeşim sana? senin sohbetinden bıktık mı dedim ben? bağırdın çağırdın da suçlu mu ilan ettim seni ben? beni önyargısız olmaya davet ediyorsun, tamam et, gelirim, eyvallah. ama sen önce kendini bi kontrol et beni etiketleyip yaptınız dediniz ettiniz dediğin şeyleri benim yapıp dediğimi iddia edecek kadar önyargılısın. toteminle başbaşa bırakıyorum ben de seni.
-
@martini La havle vela kuvvete