Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bu sonuçlar 1 hafta daha açıklanmazsa kavgalar sanal alemde kalmayacak galiba. Ver lan adresini, telefon numaranı ver ulanlar yakındır...
-
@martini sizin siteminize değildi benim isyanım size yazdığım ileti nezdinde birkaç gündür buraları karıştıranlaraydı Sizin düşüncelerinize de saygı duyuyorum, sizi anlıyorum ve hak verdiğim noktalar da var. Bununla beraber ne kadar uydurma duyum paylaşılırsa paylaşılsın buranın köklü üyelerine itimadım tam olduğu için sayfanın ciddiyetinde benim için bir değişiklik yok. Bunu yazdım diye yeni üyeler alınmasın onlar da burayı karıştırmak için gelmemişlerse hoş gelmişler sefalar getirmişler
-
@sweeney_todd hadi inşallah o zaman
-
@sweeney_todd o değilde dediğin çıkarsa efsane olursun dostum:))
-
@sweeney_todd Hocam değişik küfürlerim var yıpratmasın seni:))) şaka bi yana inşallah dediğiniz gibi olur
-
Arkadaslar siteye girilmiyor siz de oyle mi ?
-
@nrzmrh giriyor sıkıntı yok
-
@nrzmrh geç de olsa giriyor hocam bende
-
Çay 1 lira kezzap 50 kurus varmı isteyen?
-
@aycan @fact0riel bi kac dakika giremedim aha geldi galiba dedim siye yanlis duyum vardi ozur dilerim:)
-
@nrzmrh, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@aycan @fact0riel bi kac dakika giremedim aha geldi galiba dedim siye yanlis duyum vardi ozur dilerim:)
Site yanlis duyum verdi olcakti o heycandan yazamadim:))) -
@nrzmrh gelmemeye and içmiş gibi bi hali var bakalım hayırlısı Allah'tan
-
@cerkes46 kazanayım o kalsın ben yarına hazırladım sabahtan itibaren kendimi bu çocuk Ankara’da değil ve öle torpil yapacak biri değil yanlış anlaşılmasın bankadan geçmiş bir arkadaşım ve güvenilirdir ben değişimdir o kadar o güvenilirdir umarım yanılmaz ben ona söverim zira elensemde sövecem
-
Yayın Tarihi: 8/4/2016 - 18:33 geçen seferki sonuç saati
-
Unutmadan 12 den sonra bekliorum 5 e kadar 5 saat süre verdim kendime sonrasında gelirse de değişik olur
R -
@pozitifdışsallık gunlerden Cuma ymis ayni bugun ki gibi.hadi insAllah
-
geçen seneyi baz alırsak en tehlikeli saatler hadi insallah
-
@martini elbette ki hayir. benzetmeler cogaltilabilir.
-
Yok ya daha bugün açıklanmaz, boşuna bekliyoruz umutlar yarına kaldı artık
-
sessizlik oldu forumda