Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@maliyeciniz ya kardeşim bana şunun cevabını versene sen; bu forumun vermiş olduğu anonimlik olmasa sen bu şekilde ben şunu tanıyorum burdan bunu duydum gibi şeyleri rahatça söyleyebilecek miydin? söylediklerin doğrudur belki, belki değildir. ama bence güven vermiyor bu tarz konuşmalar. ben buna sitem ediyorum. yazdığın şeye bak arkadaşlarını da etkiletliyorsun, kadri kıymeti bilenmemiş de küsmüş havalarına giriyorsun. sen kimsin ben kimim, sen bana, buradakilere küssen ne küsmesen ne. girme böyle triplere
-
herkesın de gib te saygın bi abisi var maasallah
-
Oldukça itici olan duyum kelimesinin yerine ''öngörü'' kelimesinin kullanılmasını öneriyorum. Ayrıca kurumda tanıdığının olması duyumcunun kabahati değil kardeşim. Senin kurumda tanıdığın var, torpillisin ithamı yakışıksız ve oldukça da ağırdır. Kötülük yapmaya imkanı olduğu halde elinin tersiyle itebilecek cengaverlerin hala içimizde var olduğuna inanıyorum.
-
zaten niyeyse herkesin bir tanıdıgı komisyon üyesi , ya amcaları daire başkanı , ya dayıları içişleri bakanı falan.(yersen)
-
listeler bitmiş olsaydı açıklanırdı bence çünkü çoğu vergi dairesinde yoğunluk söz konusu zaten açıkladıkları an işe başlama olmuyor ki güvenlik soruşturması zaten kimi illlerde hemen kimilerinde 2-3 ay sürüyor iş gelir idaresinden çıkıyor o noktadan sonra bittiği an açıklarlar olay bu
-
@martini güzel kardeşim öncelikle şu gerginliği bi kenara bırak lütfen
Ben kimseyi tanımıyorum ki gerçek kimliğim olsa söylemeyim başka kurumda çalışan arkadaşımın arkadaşı.Araya birilerini sokacak olsam sadece guydan 3kere elenmezdim ne bişey ispatlama ne dalga geçme ne popülarite peşindeyim etiketlediklerm burdan sohbetlerinin kader arkadaşlarım hem eğlenelim hem de umudumuzu diri tutalım diye yazdım geçtim.Başında herşeyi zaten belirtmiştim keşke birbirimize karşı biraz daha anlayışlı,sakin ve samimi olabilsek.Senin canın saolsun hakkımda düşündüğün herşey içinde hakkım helal olsun,güzel sonuçlarını görmek dileğiyle -
@maliyeciniz kardeşim sen olayı yanlış anlamışssın ve alınganlık yapıyorsun. ben sana tanıdığın var vay torpilli demedim ki. bunu önceki sayfalarda diyen birinin lafını aynen aldım yazdım. senin burda alınacağın bir ley yok. alınman gereken nokta senin ve senin gibi duyumcuların duyumları belki anlık olarak üç beş kişiyi mutlu edebilir ama burda yazan yazmayan bir çok insanı beklentiye sokabilir. madem bu kadar hassassın bunu da göz önünde bulundur. senin de yolun açık olsun. eyvallah.
-
Bi sakin olun a dostlar nedir bu gerginlik günlerdir ya.. @martini hocam ben artık duyumları dikkate almıyorum buradaki çoğu insan gibi ama ne konuşuluyor GİB camiasında merak ettiğim için @maliyeciniz hocamdan rica ettim duyduğunu paylaşmasını. Bu sene öyle bir sene oldu ki bizim en sağlam duyumcumuz olan @paretowilfredo hocamın bile duyumları çıkmadı. Bu yüzden bu güne kadar kimseye aldığı haberi bizimle paylaştı diye üstüne gitmedim ve tavsiyem siz de gitmeyin. Burda kimse kimseyi şahsen tanımıyor ama ilk günden beri öyle kaynaştık ve birbirimizi öyle iyi anladık ki dost meclisinde hissediyorum ben buraya girdiğimde. Herkesten ricam bu hissiyatta olan insanları buradan bezdirecek söylemlerde bulunmayın lütfen.
-
hahahah, iyice cosmus buralar duyum diye diye
eee biz dedik bunu gunleeer once, tatava yapmayin diye ama linç yedik. belki yarim saat sonra belki 1hafta icinde aciklancak ama ne fark eder.
her neyse:)) yiyin birbirinizi ete para vermeyin;)
-
ulan o kadar totem yaptım gene açıklanmamış. geceden itibaren bütün iletişim araçlarını 5 e kadar kapayacağım dedim hala değişen bişey yok:(
-
@kzxp totem şeklin baştan yanlış. Sen gelecek habere kendini kapat, sonra da de ki totemim tutmadı :))
-
@stefanzweig ergenler gibi konuşmasınız ukalalık yapmasanız duramıyorsunuz değil mi
-
@aycan eyvallah güzel ricalarda temennilerde bulunmuşsunuz. benimde ricam doğruluğuna güvenilmeyen her bilginin burda paylaşılmaması. sizinki rica ise benimki de rica siz beziyorsanız ben de benim gibi düşünen insanlar da beziyor. sizce şu duyum mevzuları yüzünden bi ciddiyeti kaldı mı şu sayfanın? ben buna sitem ediyorum diye bezecekseniz bezmeyin aksine gelin birlikte bir duruş sergileyelim güzel dürüst paylaşımlarla dolsun burası.
-
Yarın gençler sabah belirttiğim gibi
-
@reagan yasını basını almis insanlarin suanda duyum adı altinda komedi gibi tartismalari yeterince ergen degil benim laflarim ergen:)) zannedersin ki ideolojiler tartisiliyor, dis politika eleştiriliyor. oyle hararetli
ortam ergen muhabbeti yapmami gerektiriyorsa demek ki. -
relax millet
-
@sweeney_todd hocam nasıl bu kadar eminsiniz?
-
@galdirik arkadaşıma güveniyorum sınav tarihini açıklanma saatini bilmişti bende bileceğine inanıyorum küfür serbest şahsıma anneme babama etmezseniz sevinirim
-
@sweeney_todd yarın mı açıklanacak hocam bilgi nerden ?
-
@stefanzweig her tartışma dış politika ile iligili mi olmalı güzel kardeşim. sen evde ananla babanla kardeşinle tartışırken hep ideolojilerinimizi yarıştıyorsunuz?