Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@hashus sanmıyorum ya artık ilk gün açıklanmadığı için o saatlerde olmaz onun yerine ertesi güne sarkıtırlar
-
@maliyeciniz ee hadi ama seni bekliyoruz!
-
haftaya da ayni hikaye pazartesi aciklanacak sali su saatte aciklanacakmis carsamba bu gün yogunmuslar persembe cumayi kilip sonra aciklayalim falan filan duyum olmasa daha güzel bir hafta gecirirdik şüphesiz:(
-
@fact0riel haftasonu açıklanma ihtimali varmı yoksa bugun açıklanmazsa pazartesiyemi kalır
-
Bugün veyahut yarın, en az 15 gün, çalışmalar devam ediyor, haftaya Salı vs... Bir müddet sosyal medya mecralarına uğramamak en iyisi hakikaten.
-
@maliyeciniz yeni sinavi bekleyenlere de umut olur bu soylediklerin hocam. duyum bu getirenden de goturenden de Allah razi olsun
-
@aycan bizede söyleseniz hocam valla kucağımda pc kalkamıyorum bir şey kaçıracağım diye
-
@sofuoglu vala bugün ben de girmeme kararı aldıydım da olmadı.Artık beklemek en güzeli ama 15 gün bana abartılı geliyo şahsım adına o kadar uzayacağını düşünmüyorum.
-
Gelir vergisi düzenlemesi torba tasarıdan çıkarıldı ve MTV oranları yeniden düzenlendi Gib in bu konular hakkında çalışma yaptığını varsayarsak artık bizim mülakat sonuçlarına odaklanabilirler ben pazartesi gününden umutluyum önümüzdeki hafta herşey belli olur inşallah.
-
Gül gibi forum lost dizisine döndü varya
-
Bu duyumlar değişik kurumlardan mı geliyor anlamadım hepsi birbirinden farklı::) gib bizi trolluyo:)
-
Nolur duymayın artık arkadaşlar. Ayrıca uzun bir süre de Priss demez iseniz sevinirim.
-
@maliyeciniz Yeni guy sınavı mı geliyormuş yani yeniler olarak ümitlenelim
-
@rybczynski2, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@maliyeciniz Yeni guy sınavı mı geliyormuş yani yeniler olarak ümitlenelim
hocam bence dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım ama tabi yine siz bilirsiniz
-
adamlar duyum alıyorlar söylemeden önce duyum aldıklarını bi belirtiyorlar, sonra şartlarını sıralıyorlar aman he linç etmeyin aman he mesuliyet almam gibisinden, sonra bizim gariban millet "söyle, nolur söyle, söyle biz arkandayız söyle" diye bi rüzgar oluşturuyorlar vee kahramanımız çıkıp tak tak tak duyumlarını sıralıyor ve ekliyor aman he torpilli falan demeyin diye... sonra bizim garibanlar acaba salı mı cuma mı perşembe mi haftasonu mu diye bilgisayar başında helak oluyor. bir değil iki değil üç değil... atalarımız boşuna dememiş deveye diken insana seven yaranır diye.
-
@hashus siz de haklısınız hocam sabredicez biz de artık
-
Ne çok içerden tanıdık varmış. Nasıl da denk geliyor. Insanoğlu ne olsa yaranılmaz ama biz beklemeyi öğrenemedik. 2 3 hafta geçer aciklanmaz tamam da. Daha durun bismillah. Kapıdaki görevliler dedi zaten bir hafta 10 gün an az diye. Duyumcu olmasin kimse mümkünse ya. Vesselam.
-
Ohal falan anlamam. Y O L L A
-
-
@maliyeciniz
Nereye yahu birak kim ne derse desin.Bunlarin sadece "duyum" dan ibaret oldugunu algilayamayanlar sadece siteyi takip ederler olur biter.Daha karpuz kescektik