Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
18.33 kadar bugünden umutluyum.
-
Sgk ile listeler çakışmasın diye bekletiyo olabilirler mi? Sadece soruyorum
-
@ff keşke öyle yapsalar en azından daha çok kişi kazanır
-
5 sayfa sonra birisi şey yazcak şimdi sgk sonućları beklendigi icin guy sonuclari aciklanmiyor :d
-
Dayanamıyom. Gözlerim kıpkırmızı oldu. Tatlı yemekten kilo aldım. Son olarak kör oldum kör
-
Foruma gibten daha zor giriliyor ben ümidi kestim
-
daha çok beklersiniz duyumunu aldım:(
-
Arkadaşlar Tuğrul hocaya yazmıştım cevap vermiş ; "önümüzdeki hafta içine kalırsa şaşırmam, farklı şeyler yapin diyor" geçmiş olsun cümleten
-
Ne yapalım mesela birazda amuda kalkipmi bekleyelim
-
olan hep bize, neden en zoru yaşıyoruz anlayamıyorum artık? 10 günde açıklanan guy da ezberi bozdu. kafa beyin kalmadı, sinirlerim bozuldu artık.
-
Uçan adam Sabri'yi bilir misiniz?
-
@constantinne farklı şeyler yapın derken sürekli girip gib in sitesine bakmayın diyor kitap okuyun film izleyin gezin felan diyor
-
sayfayı yenilemekten ciğerim soldu 2 paket sigara bitti yazık değil mi bize ya
-
farklı şeyler yapından kasıt ne acaba bi de böyle bişey çıktı film izleyin gezin kitap okuyun ayyy hayat ne kadan da güzel az tadına varın lan biz bilmiyoruz sanki olmuyo işte denedik kafa rahat olmayınca olmuyo tuzu kuru olanların verdikleri önerilerde beni deli ediyo artık farklı şeyler yapın töbe yarabbi ya
-
Sokak lambalari 18.12 de yanıyor. Seni beklerken öğrendim.
-
@kenankomutanim günde 2 paket sigara alacak kadar paran varsa sen çok dert etme kardeşim biz ederiz senin yerine de
-
@aksaclı belki tütün içiyordur :))
-
@aksaclı o zaman söyle yapalım ne zaman aciklanmayacagini bilen biri ne zama aciklanacagini biliyordur bu mesajimi iletirsen mutesekkir olurum diğer türlü Tuğrul BEY in rolünü buyuttugunu düşünüyor arkadaslar
-
Anlaşılan bugün de yalan oldu.Bizdeki de şans arkadaş ertesi gün açıklanan olmadı bir haftaya açıklanan mülakat sonucu bize gelince haftaları buluyor.
-
Korktuğum başımıza geldi