Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@hipokrat bence de malum orgutle baglanti kontrol ediliyordur yoksa torpil yillardir suregelen bisey sonucta gecikmeyle ilgiddi olacagini cok sanmiyorum
-
@hipokrat soruşturma yapıldıysa bunu yazılı sınav sonucuyla mülakatın başlangıcı arasındaki sürede yapmışlardır, sana katılıyorum reis 1-2 hafta da soruşturma yapılması zor
-
@paretohicks senin şahsına bişey söylemedim kardeşim yanlış anlama,duyduğuna Eminim ama hep aynı söylenti çıkıyor ,inşallah gecikmez ,vesselam
-
Ya bugun ya pazartesi açıklanacak gibi de @sweeney_todd bugün olursa adin altin harflerle yazilir
-
Su sonuc keske bugun aciklansa da daha fazla tugrul hoca gormesek artik ️
-
@hipokrat aynen kardeşim haklısın, inşallah erken açıklanırda iyi veya kötü bu stresten herkes kurtulur.
-
-
Kapsamlı olmasa da ufak bi araştırma yaptıkları kanaatindeyim malum olaylardan sonra önceden en geç 1 haftaydı şimdi varsın 2 hafta olsun çürük elmalar temizlensin de..ha Benim de çoğu kardeşimin de dayanacak gücü kalmadı bir an önce açıklansa fena olmayacak
-
@hipokrat insallah bu sekil de kontrol ediliyordur aciklanmadan aslinda bu bizim lehimize bir durum hocam en azindan ayiklanmasi bi cok kisinin onunu acar diye dusunuyorum insallah ama bi an once aciklanir hakkimizda hayirlisi vesselam:)
-
@halilhy aynen kardeşim onda hemfikirim sıkıntılı olanlar temizlensin,ama kapsam uzun bi süreç kapsamlı değildir senin dediğin gibi araştırmanın üstünden geçiyorlarsa tekrar bi hafta daha atabilir sonuç
-
@hipokrat bazı arkadaşların duyumlarına göre Cumartesi veya pazartesi sonuç çıkmazsa en geç Perşembe Cuma bitirirler artık yanı öyle olması gerek
-
@sweeney_todd reis tugrul hocanın acıklamasına ragmen ısrarcı mısın?
-
Bence haftaya cumaya kadar hergün açıklanma ihtimali var artık. En geç cuma tuğrul hocanın duyumu bu yönde zaten.
-
İnşallah biranönce açıklanır allah kime hayırlı olacaksa ona nasip etsin, bu süreç bayağı yıpratıyor insanı
-
Bu isin cumaya kadar bitecegini az cok bilmek için hoca olmaya gerek yok tugrul Hoca ozunde cuma dan önce biter bu is ama psikolojik olarak cuma olarak düsünüp rahatlayin demis ..en geç Salı bu İş biter diyorum sahsi fikrim
-
@sofuoglu Dostum dediğine katılıyorum mülakat tarihlerinin geç açıklanmasınin nedeninin bu 4300 kişi hakkında bir ön bilgi toplanmasinin olduğunu söylemiştim bana da mantıklı gelmişti burada bi arkadaşında MEB alımlarında bakanın aciklamasi olduğunu söyleyince durumun öyle olduğunu anladım bağlantısı olana düşük verdik demiş ya bakan.. Bizde de aynı durum olduğunu düşünüyorum örgütle bağlantısı olanı neden mülakattan gecirsinler bu aşama da ayiklanmasi hem devlet icin hemde mülakata giren bizler için daha avantajlı.
-
Arkadaşımda başvuru kısmında yazdığımız referanslarin arandığini söyledi bi kaç kişiden duymuş referanslarimiz arandı diye sürecin geçmiş yıllarda ki süreçten farklı olduğu aşikar sonuçların geç aciklanmasina sasirmamak gerekiyor.
-
@cerkes46 hadi ya ben orayi bos birakmistim nasil olsa aranmaz diye . Dezavantaj yaratir mi sizce ?
-
@cerkes46 diyen bendim ama umarım başka şeyler dönmüyordur
-
@cerkes46 vallahi inşallah öyle olur dostum ben de öyle olmasının bizler açısından daha faydalı olduğunu düşünüyorum, şu referansların aranma hususunda da yazmış olduğu kişilerin aranan olanı var mı forumda ben güvenlik soruşturması kısmında hakkında bilgi alınması noktasında aranabileceklerini düşünüyordum şaşırdım şuan