Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Kimse doğru düzgün bişey yazmadı oraya aranmıyor diye ordan yürümez gib
-
Bu belirsizlik bizi çok yordu dostlar ama;
İnanalım.
Çok güzel olucak hersey..Hep boyle gitmez bu duzen, bi noktada kiricaz seytanin bacagini..O gunu bekliyorum ben..O gun gelince bu stresli zamanlari hatirlayip " ne gunlerdi be" diyip huzunlenicez belki ama aldigimiz maasin her kurusunda alin terimiz, emegimiz olucak ve kiymetini bilicez sukredip..
Is cikislarinda bizim de dost muhabbetlerimiz olucak, belki her ay maasimizla ihtiyac sahiperine yardim edicez ve insanlarin gozlerindeki o mutlulugun sebebi biz olucaz..
Kendi evimiz, ozenle sectigimiz esyalarimiz, haftasonu keyif kahvaltilarimiz olucak..Guzellescek hayatimiz ama bu yollardan gectigimizi unutmadan hamdederek isyan etmeden yasicaz.
Sabrin sonu selamet insallah..Dua edelim.. -
Bugün bence zor ya..
-
@1903bjk İnşallah
-
burda ki duyumcu arkadasta patlıcak gibi hadı hayırlısı
-
Kimse şu an bi tahmin falan yürütemez abi. GIB dün açıklamayarak tüm tabuları yıktı. Bu saatten sonra ne zsman açıklanırsa süpriz..kimsenin dediğine bel bağlamayın.
Tuğrul hocayi severim ama haftaya herhangi bir gün diyerek müthiş(!) bir tahmin yapmış gerçekten. -
Sanırım bize nazar değdi arkadaşlar
-
@davetsiz Aa olur mu bitince açıklanacak, kesin duyum
-
@sweeney_todd hocam yakında ilan gelicek mi var mi bi duyum. iibf olarak böyle duyuma daldık gidiyoruz
-
Bekliyorum, gelmiyorsun.
-
@mrs-keynes devlet çalışıyor
-
Hiç hafta sonu açıklanacakmış gibi gelmiyor. Hafta içine kaldı bence. İnş biran önce açıklarlar
-
Tam da umudu kemişken gelmez mi her şey...bu da o zaman gelir..
-
Pişttt piştt bugün de mi yalan oldu? @sweeney_todd
-
Gelmez bu ilan açıklama hepimiz bedeviyiz ben temizlik yapıyorum isteyen varsa destek olabilir
Arkadaşla görüştüm bugün mesai yapılmadı bazı Cumartesi’leri mesai yapılıyor ona istinaden demişti bugünkü mesailer iptal olmuş dedi küfür etmeyin
Neyse durum bu şekilde ayrıca gib kadar değişik kurum gördüm Ptt oraya gelmeyin
Pişt pişt buradayım -
Ben 2019 seçimlerine odaklandım o zaman açıklanır diyeyim de erken açıklanırsa süpriz olsun
-
Tamam,süreç farklılaştı , başka şeyler ile uğraşırız kafa dağıtırız ama ertesi güne açıklanan sonuçlar olunca ister istemez bir beklenti içerisine girmiştim ... Heves, heyecan yerini gerginliğe, umutsuzluğa bıraktı bende şimdi açıklansa bile heyecan yerine bu gerginlikle bakacağım sonuca ... Bence bu kadar bekletilmeyi hak etmedik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
@sweeney_todd, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Gelmez bu ilan açıklama hepimiz bedeviyiz ben temizlik yapıyorum isteyen varsa destek olabilir
Arkadaşla görüştüm bugün mesai yapılmadı bazı Cumartesi’leri mesai yapılıyor ona istinaden demişti bugünkü mesailer iptal olmuş dedi küfür etmeyin
Neyse durum bu şekilde ayrıca gib kadar değişik kurum gördüm Ptt oraya gelmeyin
Pişt pişt buradayımhaftaya cumayı bekleyelim
-
benden ötürü herhalde bn bu kpss isine girdigimden beri olmayan kalmadi.. bu sonucta bnm yuzumden aciklanmiyor
-
Dört yıldır işsiz olduğum aklıma bile gelmezken etrafımdaki insanların ve akrabaların maskarası oldum en çok bu zoruma gidiyor. Daha önce 6 saatte açıklanan sınavı 1 haftada açıklamak çok mu zor. Vallahi bunaldım iyice.