Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Ben 1 aydan önce açiklanmaz diyorum
-
@1903bjk susuz bi kuyudayız bence
-
@1903bjk Su olmayan kuyuda Yusuf vardır. Zûl için atılan, su için bakılan kuyudan, Mısır'a sultanlık yolu açılmıştır. Yine açılır.
-
@1903bjk koşş bu bi işaret olabilir
-
Balık olsak vapur çarpar öyle şanssızlık bizimki
-
-
@paretowilfredo
Ne guzel bi yorum yine:)) Hz.Yusuf'u kuyulardan cikarip Misir'a Sultan yapan Allah' a guvendik:)) yolun sonu aydinlik insallah:) -
@1903bjk İNŞALLAH ...Bir de şu yolun sonunu görebilseydik
-
Talihim yok, bahtım kara...
https://youtu.be/Px4yUJ_uHgw -
Geçen hafta içi Gelir idares başkanı başkan yardımcısı maliye bakanı ve gib deki çoğu yönetici meclistelermiş, torba yasadaki vergi değişiklikleri ile ilgili yoğun toplantılar yapılmış. Ben açıklanmamasını buna bağlıyorum, gayet iyi niyetli bir biçimde. Duyum falan almadım ne zaman açıklanacağına dair ama bürokrasinin sıkışık olduğu bilgisini aldım
-
@askidahukumsuz mecliste mi bu toplantı gerçekleşiyor
-
ayın 18i diye bi duyum aldım ama doğruluğunun derecesini bilemiyorum
-
@albayrak kimden aldin kardesim?
-
@paretohicks yasa tasarısı tbmm de görüşülüyor, vergi işleriyle ilgilenen insanlar da orada bulunabilir pekala. Sokakta görüşmezler bence
-
gelir idaresinde çalışanlardan bi kaç kişi öyle söylemis 18i muhtemel denmiş
bende arkadaşlardan duydum... -
@albayrak bu sayfa bu hafta kaç duyum duydu ... bu da doğru değildir bence
-
emin gibi konuşuluordu ben de paylaşmak istedim hakkımızda hayırlısı...
-
@askidahukumsuz dostum torba tasarısı için maliye bakanlığından birkaç bürokratın meclisde bulunduğu doğrudur ancak insan kaynakları teşkilatının işi değil bu.
-
@ansızınbirilan doğrudan kim alıyor işe başlatılma kim tarafndan sağlanıyor bilmiyorum ama 'simdi bunlarla uğraşacak durum yok' seklinde bir düşüncenin hakim olması olası diye düşünüyorum. Allah her birimize dayanma gücü versin ne diyeyim , bi rüya yüzünden ucuklamaya başladım yani durum vahim .
-
@askidahukumsuz sende mi olumsuz gördün rüyada hocam,bende dün gördüm 2 gündür ruh gibiyim ,tersine çıksın inşallah