Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@c_bursa aynen öyle kim bu tuğrul koçer? Valla tek bildiğim artık yazılarının da duyumlarının da kabak tadı veriyor oluşu.
-
Sen ne istediğinin ne kadar farkında olmayan bir insan olduğunun farkında mısın acaba?
İsmail Abi
-
@alanyetersiz2 Bize birçok yararı oldu Allah için ama bence bu kadar çok uzatmayacaktı sözlerini 1 hafta keyfinize bakın deyip çekilecekti şimdi üzerinde ister istemez baskı oluştu
-
Bu yazdıklarımı öncelikle kimse üstüne alınmasın kimsenin yazdığına bı cevap değil yazacaklarım. Benim anlamadığım nokta neden bu süreçte Tuğrul'cu yada baska birici oldun du onu anlamadım? İibf liler için kim elini taşın altına koyarsa bir faydası olursa öğrencilere başımızın tacıdır. Burda asla birini savunmuyorum ama A gurubu öğrencileri için Tuğrul Koçerin yaptıklarıni bir anda bi köseye atmak haksızlık olur aynı şeyler bu forumda bizler için uğraşan kişiler içinde geçerli. Tuğrul Koçerin Tweet lerini takip ederim genelde en son yazdığı şeyde kendinizi cumaya odakların demiş önce açıklanırsa sevinirsiniz demiş brn başka bir yazi mi okudum? bizim için bişeyler yapmaya çalışan herkes başımızın tacidir kimseyi ezmeye gerek yok vesselam
-
@c_bursa sonuçlar açıklanmadan 3 4 saat önce tik tak yazmak nasip olursa gelecek reaksiyonu merak ediyormuş.
Biri tuğrul koçer'i durdursun. Bu kadar duyum alıyorsun da madem niye 1 gün öncesinden değil de 3 4 saat öncesinden açıklanacağı yönünde sinyal vereceksin acaba? Gel de şimdi bu adamın bu cumaya kadar açıklanır ifadesine inan.
Ben engelledim her yerden az önce duyumu da bilgisi de onun olsun. -
@cerkes46 çünkü tutarsız açıklamalar yapıyor. Bir kez yazarsın cumaya kadar beklemeyin.
Tamam.
Yok ışıklar yanıyor
Yok uyuyun
Bugün havayı kokladım
Haftaya kalırsa şaşırmam vs vs vs.
Böyle bir duyum örneği dünyada yok. Havayı koklayan adam olarak ismini değiştirsin. -
Alanyetersiz arkadaşım gidip gelip Tuğrul Bey'e sallıyorsunuz başka işiniz gücünüz yok mu dönüp dolaşım bu başlıkta aynı tartışmanın fitilini ateşliyorsun. Kısır tartışmalardan uzaklaşıp bu süreçte kendimize faydalı işlerle meşgul olmalıyız toplumdaki beğenilmeyen "solitaireci memurlardan" olmamak için.
-
@alanyetersiz2 Bak dostum amacım asla burda birini savunmak değil sadece bazı şeyleri mantığım almıyor adam devlet çalışıyor diyor yalan mı söylüyor? Burda gelip duyuyum var diyip şu saatte diyen adami ezene de sen hak vermiş oluyorsun? Adam diyor sakin olun açıklanacak devlet çalışıyor cumaya kadar açıklanır benim şahsi fikrim diyede belirtiyor ne var bunda bu kadar büyüyecek?
-
Dep direk
-
@cerkes46 ben açıklamamı yaptım yeterince, arkadaşlar aynı muhabbetin uzamasından rahatsız olduğu için uzatmak istemiyorum. Sadece demem bu süreçte habire bir şeyler yazdığı için sıkılmış olmamdı. Kolay gelsin.
-
@cerkes46 ben açıklamamı yaptım yeterince, arkadaşlar aynı muhabbetin uzamasından rahatsız olduğu için uzatmak istemiyorum. Sadece demem bu süreçte habire bir şeyler yazdığı için sıkılmış olmamdı. Kolay gelsin.
-
Hep Ankara'da olup gib'in Işık'larını kontrol etmek isterdim şuna Ankara'da yaşıyorum gib e de 10dakkalık mesafedeyim ama heves falan kalmadı yeminle. Yansa nolacak ki diyip geçiyorum!
-
Tek derdiniz tuğrul koçer mi arkadaslar yapmayın Allah aşkına. Ohal dönemindeyiz farklı bi yıl oldu alımlar sarktı sınavlar değişikti mülakatlar da nasibini aldı bu durumdan. Biliyorum beklemek cok zor bizim promosyon da bir hafta bekledi ama zaten bu süreç bu kadar yıpratıcıyken birbirinize veya faydalı insanlara saldırmak niye ? Destekleyin ya da desteklemeyin orası sizi ilgilendirir bu sayfa bu tarz tartışmaların yeri değil.
-
Ben Priss i özledim. o yorum yapınca içim rahatlıyordu. Troll olduğuna da kesinlikle inanmıyorum.
-
@guydemapusant Bence ohal bahane olamaz çünkü ohal işleri hızlandırmak için ilan edildi yavaşlatmak için değil ama fetöden dolayı kimse elini taşın altına koyup sorumluluk almaktan korkuyor bu yüzden süreç uzuyor dersen o ayrı ona katılırım.
-
@cerkes46 kendisini tanımasamda bizim için çok mücadeleler verdi kendisi fakat o twitti iyi okursanız altında biri yorum yazmış cumadan sonraya olur mu diye sormuş hocada sanmıyorum demiş tamam olmayabilir ama baştan beri bu kadar yoruma gerek yoktu bence neyse çok uzatmayalım açıklansında artık kimin ne olduğu umrumda değil
-
@cerkes46 hocam doğru söylüyorsunuz ancak şöyle bir ayrıntı var. tugrul koçer bazen üstü kapalı konuşur onu takip edenler yani bizlerde ne demek istediğini az çok amlarız. ama şu süreçte öyle bi hale geldikki tuğrul koçer normal bir şey yazsa bile acaba ne demek istiyor , yoksa sonuçları bugun mü açıklancak vs. gibi düşüncelere kapılıyorlar. bir sıkıntı varsa tek taraflı olmadıgı düşüncesindeyim.
dip not: şu yaşanan sıkıntılarda kimseyi tutmuyorum . -
#hedef21
-
@guycucekocu Dostum şimdi bizim tek sıkıntımız inananlara laf söylemeyi cok seviyoruz kimse kimseyi sevmek zorunda değil niye kimse sana sevmiyorsun diyemez ama ezmeye de gerek yok bak burda prisse yapılanlara çoğu kişi şahid oldu gerek varmıydi hayır! ben olsam onun yaptığını yapıp elimi taşın altına sokup şu duyumu aldım diyemem kendisini taktir etmek lazim ama dedikleri bir çok insanı umutlandirdi ama daha öncede bir çok dediği cikti insanlar yapılabilir bu süreçte biraz daha hassas davranmak gerekiyor diye düşünüyorum.
-
@alanyetersiz2 çünkü öyle 3-4 gün önceden kesinleşen bişey yok kesinleşince de aynı gün açıklanıyor ve hocanın haberi oluyor kesin olan bilgiyi söylüyor bunun neresini anlamıyorsun kardeşim. Tuğrul hoca duyum paylaşmaz bilgiyi paylaşır Bunu da eskiler bilir.